athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.799
- Πόντοι
- 12.756
ακομα πιστευω Φατιχαρο και ας εφυγεΚλα εσύ άμα σου χτυπήσουν κατσίβελοι από την ΔΕΗ θα τους δώσεις και πιν κτλ...
ακομα πιστευω Φατιχαρο και ας εφυγεΚλα εσύ άμα σου χτυπήσουν κατσίβελοι από την ΔΕΗ θα τους δώσεις και πιν κτλ...
αυτός τρόλαρε ρε...ούτε μισή γραμμή δεν είχε γράψει ,να εκφράσει μιά άποψηο @Βασιλοφρων13
τον πιστεψα και εγω τον Φατιχαρο η αληθεια ειναι
ακομα πιστεω Φατιχαρο και ας εφυγε
Και λίγα είπα...
Κάποιοι περίεργοι δικοί μας τον είχαν και άβαταρ...
αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;διαπιστώσεις κάνουμε !!
Αν δεν γίνει πράξη το "αλαφούζο πούλο" τίποτα δεν αλλάζει
να φύγει χτες ...αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;
μακαρι... αλλα που ειναι;;να φύγει χτες ...
οι λύσεις υπάρχουν φίλε
σου έχει γίνει εμμονή ο μόνος επώνυμος στην Ελλάδα που τιμά το παντελόνι που φορά...Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω δεδομένα στο κινητό μου, βρείτε άλλον τρόπο για ταυτοποίηση!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Δίκιο έχει ο πρόεδρος σας ....
Διαβάζω πράσινη ...τελικά λέτε να είμαι κρυφοβσζελος
Που είμαι ο non binarακης Μαξιμιλιανό ;
αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;
Φρύδια βγες μέσα από τον Κόσκαμ...μακαρι... αλλα που ειναι;;
αυτο πιστευω κ εγω. μεχρι να γινει το γηπεδο ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να δωσει την ομαδα, μετα θα πει να η ομαδα , να νεο γηπεδο, τοσα θελω ...Φρύδια βγες μέσα από τον Κόσκαμ...
Ποιος να παρατήσει,που ζεις ρε μάν....
Η ομάδα δεν πωλείται....
Εκεί ασάλιωτα....
Μέχρι να μπούμε γήπεδο,θα παρουσιαστεί ο Ελ Σίντ μετά.....
Κρυφοπούστης είσαι....Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω δεδομένα στο κινητό μου, βρείτε άλλον τρόπο για ταυτοποίηση!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Δίκιο έχει ο πρόεδρος σας ....
Διαβάζω πράσινη ...τελικά λέτε να είμαι κρυφοβσζελος
Που είμαι ο non binarακης Μαξιμιλιανό ;
Μπράβο που και που λες και τιποτα σωστό, όταν δεν εισαι σουραςβλέπεις να γκρινιάζω για κανέναν παίκτη ? είδαν φως και μπήκαν αυθαίρετα ?
προσωπικά να ξες ποτέ δεν έχω βρίσει παίκτη της ομάδας μου (κανά καντήλι ναί)
πολύ περισσότερο παίκτες της αντίπαλης ομάδας
Προέδρους κ εξαπτέρυγα ναί !!!
Δεν είναι βρισιά να πείς '' ο τάδε παίκτης είναι παλτό ή συντ/χος" ή ότι θέλουμε 5-6 νέους παίκτες ποιοτικότερους από τους ήδη υπάρχοντες
Μια χαρά γνωρίζουμε εμείς οι πραγματικοί επιστήμονες οπαδοί ποιός είναι ο καλός παίκτης κ προπονητής
Για σένα είχα πεί αυτούς που είδα , Κάρμο Ροντινέι Τσικίνιο και όταν ψαχνόσουν τι θα σου βγεί ο νέος προπονητής ,είχα πεί πως είναι μπόμπα !!!!
Όταν είχες κάτι μισθοφόρους ούτε καν στιγμιότυπα δικά σας δεν έβλεπα!!
Επίσης ο Αποστολόπουλος είναι ΛΑΧΕΙΟ !!!! παιχτούρα !!!
Σαν οπαδός που αγαπάω την ομάδα μου θα την στηρίξω με όποιους αθλητές-προπονητές πορεύεται ,δεν γίνεται αλλιώς ..
Όμως την ρίζα του κακού την ξέρουμε ...
Δεν υπάρχει περίπτωσει να πουλήσει την ομάδα η οικογένεια.αυτο πιστευω κ εγω. μεχρι να γινει το γηπεδο ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να δωσει την ομαδα, μετα θα πει να η ομαδα , να νεο γηπεδο, τοσα θελω ...
Εσύ κρυφό μη δυαδικό αντικείμενοΚρυφοπούστης είσαι....
Μπούστης δεν είμαι πάντως....Εσύ κρυφό μη δυαδικό αντικείμενο
Τι τσιμπησες?Μπούστης δεν είμαι πάντως....
Κινόα με αβοκάντο και χυμό από 5 φρούτα...Τι τσιμπησες?