Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Του Σωκράτη ήταν καλύτερα στημένη από του καπετάνιου ..βέβαια διαχρονικά εχωνε κ παραπάνω χρήματα κ έφερνε πιο μεγάλα ονόματα
βαλε και την αβαντα κυβερνησης σιμητης-λαλιωτης-τσουκατος=γηπεδακι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Του Σωκράτη ήταν καλύτερα στημένη από του καπετάνιου ..βέβαια διαχρονικά εχωνε κ παραπάνω χρήματα κ έφερνε πιο μεγάλα ονόματα
20 χρόνια τσουλού ήταν πολλά τα λεφτά που παντελόνιασε ο αλήτης της Στάζι

και επί καπετάνιου υπηρχαν μεγάλα ονόματα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
βαλε και την αβαντα κυβερνησης σιμητης-λαλιωτης-τσουκατος=γηπεδακι
πανταγιάς τσουκάτος κ ο "αέρας πήρε τη σημαία" στα επίσημα του Κρόκους να χουλιγκανίζουν ...
ήταν λένε και ένας δημοσιοκάφρος κακαουνάκης στη γαβροπαρέα που τα τίναξε επειδή του έφραξαν τα άντερα αχαχαχα
βρωμιάρηδες

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
πανταγιάς τσουκάτος κ ο "αέρας πήρε τη σημαία" στα επίσημα του Κρόκους να χουλιγκανίζουν ...
ήταν λένε και ένας δημοσιοκάφρος κακαουνάκης στη γαβροπαρέα που τα τίναξε επειδή του έφραξαν τα άντερα αχαχαχα
βρωμιάρηδες
και εγω ολα αυτα να τα βαλω στην ακρη και να μην θελω να πεθανει στον καθε τελικο ο γαυρος; ή οπως ειπε ο αλλος να τον παιξω στοιχημα; να βγαλω λεφτα εξαιτιας γαυρικης επιτυχιας;;;;;; να τα φαω σε γυαλια ηλιου απο την ομονοια ρε!!! λεφτα να βγαλω απο ηττα του γαυρου ΝΑΙ, το τερπνον μετα του οφελιμου

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
δικο σου βιντεο;; στην 4 ειναι; κ εγω εκει γυρω ημουν :cheesy:
ναι έχω κανά μισάωρο σύνολο από κείνο τον αγώνα, έπιασα κ το γκολ του Μάντζιου
Βασικά στην δίπλα των οργανωμένων πήγαινα, εκείνη τη μέρα άργησα κ είχε κλείσει η θύρα από τον πολύ κόσμο κ πήγα δίπλα
΄Εχω βιντεάκια από όλους τους τσουλού αγώνες οακα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
και εγω ολα αυτα να τα βαλω στην ακρη και να μην θελω να πεθανει στον καθε τελικο ο γαυρος; ή οπως ειπε ο αλλος να τον παιξω στοιχημα; να βγαλω λεφτα εξαιτιας γαυρικης επιτυχιας;;;;;; να τα φαω σε γυαλια ηλιου απο την ομονοια ρε!!! λεφτα να βγαλω απο ηττα του γαυρου ΝΑΙ, το τερπνον μετα του οφελιμου
όλα καλά αλλά όλοι πράσινοι είμαστε
Ο καθένας κεντάει τα ορκ με τον τρόπο του

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Για μενα ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα του Κοκκαλη που πατενταρισε την " παραγκα " και κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο συνολικα. Ετσι στον τελικο Φιορεντινα
Καλησπερα αρα προ κοκκαλη δεν ειχατε προβλημα με τον ολυμπιακο σωστα?οποτε πρωτον εχετε προβλημα με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο αλλα κατα συμπτωση σας ενοχλει και ο μπασκετικος ολυμπιακος που ειναι το πιο καθαρο σωματειο της καλαθοσφαιρισης,επισης σας ενοχλει ο ολυμπιακος του βολλευ και του πολο σωστα?
εφοσον σιχαθηκες τον ολυμπιακος μετα κοκκαλη εποχη γιατι πανηγυριζατε την μη κατακτηση τροπαιου στο μπασκετ προ κοκκαλη εποχη κατα τα λεγομενα σου?
Μια φορα να ειστε ειλικρινεις δεν ειναι κακο,οποτε αφηστε τα περι κοκκαλη και καταστροφη του αθληματος και μετα εποχη μαρινακη και παλι καταστροφη του αθληματος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.795
Πόντοι
12.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Καλησπερα αρα προ κοκκαλη δεν ειχατε προβλημα με τον ολυμπιακο σωστα?οποτε πρωτον εχετε προβλημα με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο αλλα κατα συμπτωση σας ενοχλει και ο μπασκετικος ολυμπιακος που ειναι το πιο καθαρο σωματειο της καλαθοσφαιρισης,επισης σας ενοχλει ο ολυμπιακος του βολλευ και του πολο σωστα?
εφοσον σιχαθηκες τον ολυμπιακος μετα κοκκαλη εποχη γιατι πανηγυριζατε την μη κατακτηση τροπαιου στο μπασκετ προ κοκκαλη εποχη κατα τα λεγομενα σου?
Μια φορα να ειστε ειλικρινεις δεν ειναι κακο,οποτε αφηστε τα περι κοκκαλη και καταστροφη του αθληματος και μετα εποχη μαρινακη και παλι καταστροφη του αθληματος.
tom-hanks-alone-tom-hanks-cast-away.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.290
Πόντοι
28.246
δεν χρειαζεται. απο γαυρο ουτε νερο στην ερημο δεν παιρνω. κομμουνια του αθλητισμου
Αν βιάζεσαι να μάθεις για εμένα, υπα΄ρχει κάποιος εδώ μέσα που θα έρθει να σου στείλει πληροφορίες για εμένα. Θα έρθει να σε βρει μόνος του. Θα σου δώσει ονόματα, επάγγελμά, ίσως και διεύθυνση...
Μην ρωτήσεις ποιος... όταν σου στείλει θα τον δεις.

Για να μην νομίζει ο χαζ΄όμαλακάκος ότι δεν τα ξέρω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Ρε γαυροι φιλοξενουμενοι ειστε εδω , γιατι στο νημα σας υπαρχει καφριλα. Αντε πηγαιντε τωρα και στο νημα της Γιουροβιζιον , που σας αρεσουν οι περατζαδες
Μαλλον μπερδευεσε και εσυ φιλοξενουμενος εισαι εδω εκτος και αν σου ανηκει ο ιστοτοπος?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
δεν χόρτασες τάπες από τον admiral ?
ήρθες να εισπράξεις κι από δω φάπες , :bottom:αχόρταγε

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
E μα τον παπαρα, μπαινει σε πρασινο νημμα, ξεκινα μαλιστα και με καλησπερα και αρχιζει τα γαυρομαρξιστικα του να σε πιανει πονοκεφαλος να μην ξερεις τι να απαντησεις. ουστ αναρχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Αν βιάζεσαι να μάθεις για εμένα, υπα΄ρχει κάποιος εδώ μέσα που θα έρθει να σου στείλει πληροφορίες για εμένα. Θα έρθει να σε βρει μόνος του. Θα σου δώσει ονόματα, επάγγελμά, ίσως και διεύθυνση...
Μην ρωτήσεις ποιος... όταν σου στείλει θα τον δεις.

Για να μην νομίζει ο χαζ΄όμαλακάκος ότι δεν τα ξέρω...
αμα γινεις καλα, θα κερασεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom