slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Ειμαστε αισιοδοξοι,αλλα και εδω που φθασαμε ειμαστε υπερηφανοι για αυτους!στα σοβαρα δυσκολα πολυ σηκωνω κουπα φετος
Ειμαστε αισιοδοξοι,αλλα και εδω που φθασαμε ειμαστε υπερηφανοι για αυτους!στα σοβαρα δυσκολα πολυ σηκωνω κουπα φετος
Πρόσεχε όμως είναι σημαντικό αυτό που θα σέ ρωτήσω νεροκοτας η φραγκοκοτας είναιΣτο εσιαξα λιγο!
Μαλλον κοτας ειναι!!
Τι σηζητας ρε φίλε αυτά δεν συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη μας ..ομάδα καινούργια αμονταριστη και να φτάσει εδώ που έφτασεΕιμαστε αισιοδοξοι,αλλα και εδω που φθασαμε ειμαστε υπερηφανοι για αυτους!
Πραγματικα ανυπομονω για την επομενη σου απαντηση!!!!Πρόσεχε όμως είναι σημαντικό αυτό που θα σέ ρωτήσω νεροκοτας η φραγκοκοτας είναι
Τότε κάποια ημέρα θα με δείτε πλάι στον Δημητράκη με τόσα φράγκα που θα έχωΠραγματικα ανυπομονω για την επομενη σου απαντηση!!!!
Φραγκοκοτας ειναι!!
o x factor ηταν/ειναι ο Ναν. χωρις αυτον δεν θα φταναμε φ4Τι σηζητας ρε φίλε αυτά δεν συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη μας ..ομάδα καινούργια αμονταριστη και να φτάσει εδώ που έφτασε
Ε ρε προεδραρα!!!!Τότε κάποια ημέρα θα με δείτε πλάι στον Δημητράκη με τόσα φράγκα που θα έχω
Σε ολες τις ομαδες υπαρχει ενας που θα παρει την ομαδα απο το χερι και θα ακολουθησουν οι υπολοιποι!!!o x factor ηταν/ειναι ο Ναν. χωρις αυτον δεν θα φταναμε φ4
Φίλε παίχτης τόσο μεγάλης αξίας και να παίζει άμυνα δεν του το είχα....αν μείνει κάνα 2 χρόνια ακόμη θα θυμίζει Διαμαντίδηo x factor ηταν/ειναι ο Ναν. χωρις αυτον δεν θα φταναμε φ4
Μιας λες για 7ο(φτου-φτου),Φίλε παίχτης τόσο μεγάλης αξίας και να παίζει άμυνα δεν του το είχα....αν μείνει κάνα 2 χρόνια ακόμη θα θυμίζει Διαμαντίδη!
Άντε γειά ρε ..... πάμε στην επόμενη γραμμήΜιας λες για 7ο(φτου-φτου),
μιας προσβαλεις τα Θεια!!!
Μηπως εισαι ο Τακης μεταμφιεσμενος????
Άντε γειά ρε ..... πάμε στην επόμενη γραμμή
Φίλε πραγματικά περίμενα ότι θα είναι στα αρχιδια του.... μπράβο του προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα και δεν έκανε μεγάλη κοιλιά στην σεζόν...ακόμη 5 παιχνίδια τον χρειαζόμαστε 2 στην Ευρώπη και 3 με τον Ολυμπιακό
Κατσε να υπενθυμισουμε οτι ο μπαμπακας θα μεινει!!!
Πες τα μαν,τι τσιμπησες?Πάντως μακάρι να περάσουν στο τελικό του φιναλ φορ και οι δυο, άσχετα με το ποιός θα πάρει το ευρωπαικό, νομίζω πως είναι μεγάλη αξίωση να έχουμε τις δυο πρώτες θέσεις της ευρώπης στο μπάσκετ !
Μαλλον εδωσε boost οτι ηθελε να βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ!Φίλε πραγματικά περίμενα ότι θα είναι στα αρχιδια του.... μπράβο του προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα και δεν έκανε μεγάλη κοιλιά στην σεζόν...ακόμη 5 παιχνίδια τον χρειαζόμαστε 2 στην Ευρώπη και 3 με τον Ολυμπιακό
Ξέρω εγώ Αν σκοτώσεις τον αντί ισωςΠρεπει να βαλουμε το νημα μας στα τοπ.
Πως θα ξεκινησουμε να το κανουμε?
Ξερω εναν που μαζευει τα σκουπιδια στο δρομο μιας η οποια ειναι κολλητη με την μακρινη ξαδερφη μιας στριπτιτζου,αυτη λοιπον εχει μια που της καθαριζει το σπιτι και αυτη γνωριζει τον περιπτερα που ειναι ξαδερφος του Προποτζη στη γειτονια του θειο του Αντισθενη!Ξέρω εγώ Αν σκοτώσεις τον αντί ισως
ο τυπος θελει παση θυσια να γυρισει ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ στο NBA γιαυτο κανει οτι μπορει για να γινει πρωτο ονομα στην Ευρωπη, τωρα αν θα του παρει αυτο 1-2-3 χρονια θα δειξει. ειναι σπανια παστα παικτη παντως. και αυτο το βλεμμα του μεσα στο ματς....Μαλλον εδωσε boost οτι ηθελε να βρει συμβολαιο στο ΝΒΑ!
Αλλα με την ζωη-αποδοχη εδω αλλαξε μυαλα!
Κατσε γιατι το συμβολαιο του εχει NBA Buyout!ο τυπος θελει παση θυσια να γυρισει ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ στο NBA γιαυτο κανει οτι μπορει για να γινει πρωτο ονομα στην Ευρωπη, τωρα αν θα του παρει αυτο 1-2-3 χρονια θα δειξει. ειναι σπανια παστα παικτη παντως. και αυτο το βλεμμα του μεσα στο ματς....
Το πολύ πολύ να το κλείσει τελείως το νήμα και εσένα να σε βάλει λογότυπο στο φόρουμ τιμής ένεκεν οσαν πεσονταςΞερω εναν που μαζευει τα σκουπιδια στο δρομο μιας η οποια ειναι κολλητη με την μακρινη ξαδερφη μιας στριπτιτζου,αυτη λοιπον εχει μια που της καθαριζει το σπιτι και αυτη γνωριζει τον περιπτερα που ειναι ξαδερφος του Προποτζη στη γειτονια του θειο του Αντισθενη!
Λες να κανω καμια νυξη??