Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
και παλιος οπαδος του παο και υποστηριχτης του γαυρου σε τελικο...τραγωδια
και παλιος οπαδος του παο και υποστηριχτης του γαυρου σε τελικο...τραγωδια
Ρε πουστη μου , με αυτους τους γαυροεπιστημονες, τους επικουρους καθηγητες πανεπιστημιου δεν μπορεις να πεις δυο καθαρες κουβεντεςΟ εφιάλτης σας είναι.
Ή το σηκώσουμε είτχε όχι το να βλέπετε οτι Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ αντίπαλος και των τριών σας, σας έκανε να πονάτε, είτε όχι η χαρά σας και η ανακούφισή σας, αδιαφορώντας για τις ομάδες σας, δεν ξέρεις πόσο μεγάλη καύλα είναι για έναν γαύρο!
Αυτή είναι η μοίρα και των τριών σας. Να σας γαμάει και να σας απειλεί και τους τρεις ο ίδιος γαμιάς! Ζήστε με τον φόβο του.
Γιατί ρε συ; Εσύ δεν ήσουνα που έγραψες ότι για μια ακόμα φορά θα αλλάξεις ομάδα και θα υποστηρίζεις Φιορεντίνα μπας και μας πάρει την κούπα; Δεν μπορείς να φανταστείς πόση μεγάλη χαρά έδωσες στους γαύρους. Ένας ακόμα απέναντί μας να υποστηρίζει τους Ιταλούς.
Δεν είμαστε φίλοι, ρε! Που θα με αποκαλέσεις και φιλαράκο.Ρε φιλαρακο
Βγάλτο έξω το στοίχημα.οταν παιζει στοιχημα σε κουβεντα περι σπορ, σορυ αποχωρω. δεν εχει κανενα νοημα
Γιατί ρε συ; Εσύ δεν ήσουνα που έγραψες ότι για μια ακόμα φορά θα αλλάξεις ομάδα και θα υποστηρίζεις Φιορεντίνα μπας και μας πάρει την κούπα; Δεν μπορείς να φανταστείς πόση μεγάλη χαρά έδωσες στους γαύρους. Ένας ακόμα απέναντί μας να υποστηρίζει τους Ιταλούς.
Δεν είμαστε φίλοι, ρε! Που θα με αποκαλέσεις και φιλαράκο.
Ειρωνικο ηταν αλλα με αυτους τους γαυροεπιστημονες, τους επικουρους καθηγητες πανεπιστημιου δεν μπορεις να πεις δυο καθαρες κουβεντεςΡε πουστη μου , με αυτους τους γαυροεπιστημονες, τους επικουρους καθηγητες πανεπιστημιου δεν μπορεις να πεις δυο καθαρες κουβεντες
κάτσε ντε, μπλακ μάρκετ βγήκε στοίχημα αν οι γαύροι προφτάσουν να πάνε φιλαδέλφεια ,αν γκρεμιστεί το γήπεδο κτλποταν παιζει στοιχημα σε κουβεντα περι σπορ, σορυ αποχωρω. δεν εχει κανενα νοημα
αυτο το "θελω" που εγραψες εμενα ως βαζελο με θλιβει. κανενα κινητρο για εναν καθαρο ΠΑΟ και οτι πρεσβευει ιστορικα, ηθικα και αθλητικα να μην ερχεται απο το λιμανι, ποτέ!Βγάλτο έξω το στοίχημα.
Πιστεύω ότι είναι 50-50,η Φιορε είναι πολύ πούστικη ομάδα.
Και πάλι θέλω να το πάρει...
Σκέψου βαθύτερα...
Δεν είναι κίνητρο και για μας?
Ρε ξυπνάτε...Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο....
Ρε αυτό με τις παράγκες δεν έχει τελειωμό ..όπως κάποιοι γαύροι παραδέχονται ότι επί Σωκράτη υπήρχε παράγκα κ το έγραψε κ ο ροαπαο έτσι κ εσείς παραδεχτείτε το με τον καπετάνιο είχατε παράγκα όπως κ η ΑΕΚ τώρα ....Ρε πουστη μου , με αυτους τους γαυροεπιστημονες, τους επικουρους καθηγητες πανεπιστημιου δεν μπορεις να πεις δυο καθαρες κουβεντες
Ρε φιλαρακο δεν ειπα για την ομαδα μου. Κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο συνολικα και ασχολουνται τωρα μονο οι χουλιγκανοι και οι στοιχηματζηδες
win-win καταστασηκάτσε ντε, μπλακ μάρκετ βγήκε στοίχημα αν οι γαύροι προφτάσουν να πάνε φιλαδέλφεια ,αν γκρεμιστεί το γήπεδο κτλπ
τα λεγα εγω....Δεν είμαστε φίλοι, ρε! Που θα με αποκαλέσεις και φιλαράκο.
Μαξ σε άλλη χώρα ναί , με γαύρους χλωμό οποιαδήποτε πρόοδοςΒγάλτο έξω το στοίχημα.
Πιστεύω ότι είναι 50-50,η Φιορε είναι πολύ πούστικη ομάδα.
Και πάλι θέλω να το πάρει...
Σκέψου βαθύτερα...
Δεν είναι κίνητρο και για μας?
Ρε ξυπνάτε...Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο....
παοκ αεκ λάρισα κτλπ με τη παράγκα καπετάνιου πήρανε τίποτα ?Ρε αυτό με τις παράγκες δεν έχει τελειωμό ..όπως κάποιοι γαύροι παραδέχονται ότι επί Σωκράτη υπήρχε παράγκα κ το έγραψε κ ο ροαπαο έτσι κ εσείς παραδεχτείτε το με τον καπετάνιο είχατε παράγκα όπως κ η ΑΕΚ τώρα ....
Αυτός ο συμμαθητής του βαζελοι ανηψιού μου είναι πολύ μαρτυρίαρης ... τού είπε για Δέσποινα Παπαδοπούλου κ ότι ο ΟΣΦΠ έχει παραπάνω νίκες συνολικά απο ΠΑΟ....είναι στο δωμάτιο κ κλαει....
πάσχουν στα νεφρά κ έρχονται για ρεγουλάρισμαΡε γαυροι φιλοξενουμενοι ειστε εδω , γιατι στο νημα σας υπαρχει καφριλα. Αντε πηγαιντε τωρα και στο νημα της Γιουροβιζιον , που σας αρεσουν οι περατζαδες
Το ψαχνουν οι επιστημονεςως σχετικα νεος στο bou, ερωτηση, αυτος ο ζεμπου ειναι οντως γαυρος ή απλα τρολαρει;
α γεια σουΜαγκες εγω νομιζω οτι 100% Παναθηναικος, μπορει να υποστηριξει σε τελικο Αεκ Παοκ, Αρη κλπ αλλα ποτε δε θα υποστηριξει Ολυμπιακο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ψαχνουν οι επιστημονες
Του Σωκράτη ήταν καλύτερα στημένη από του καπετάνιου ..βέβαια διαχρονικά εχωνε κ παραπάνω χρήματα κ έφερνε πιο μεγάλα ονόματαΜαξ σε άλλη χώρα ναί , με γαύρους χλωμό οποιαδήποτε πρόοδος
παοκ αεκ λάρισα κτλπ με τη παράγκα καπετάνιου πήρανε τίποτα ?
δικο σου βιντεο;; στην 4 ειναι; κ εγω εκει γυρω ημουννα θυμηθούμε τα δικά μας ?
η απόλυτη καύλα να ακούς στο γήπεδο το άσμα των πρωταθλητών και να βλέπεις σεντόνι ....
που θα πάει ? πάλι με χρόνια με καιρούς....
δική μου λήψη ..
πως θα υποστηρίξεις κάποιον που έχει κόμπλεξ με την ανωτερότητα σου ?Μαγκες εγω νομιζω οτι 100% Παναθηναικος, μπορει να υποστηριξει σε τελικο Αεκ Παοκ, Αρη κλπ αλλα ποτε δε θα υποστηριξει Ολυμπιακο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ψαχνουν οι επιστημονες