Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Εχει νημμα εδω μεσα περι γαυρου αλλα και χανουμας. Τωρα, να μπω εγω ως βαζελος σε ενα τετοιο να πω ΤΙ; Γεμισε ο τοπος αυτιστικους βλαμενους απο κουνια...
Σειρα μου να ρωτησω.όπως ο Κρόκους
τα πάντα υπάρχουν στο GOOGLE !!!!Σειρα μου να ρωτησω.
Τι σημαινει, επιτελους, "κροκους"
Συμπαθαμε αν ρωταω μαλακιες.
το κωδικο του ονομα το πρακτορικο επι ΣταζιΣειρα μου να ρωτησω.
Και το τι σημαινει "μιναρεις" υπαρχει στον γκουγκλη αλλα στο εξηγησα, ρε ψωλιογκο.τα πάντα υπάρχουν στο GOOGLE !!!!
για πιό ευκολία εκμεταλλεύσου την παρουσία του @sex volcano ,
είναι ειδικός στα εν ελλάδι ανατολικοευρωπέικα δρόμενα
ναί αλλά εγώ δεν σε έβρισα παρ΄όλο που σκαλίζεις τη μύτη σου κ απλώνεις μύξα σε ξένο σπίτιΚαι το τι σημαινει "μιναρεις" υπαρχει στον γκουγλη αλλα στο εξηγησα, ρε ψωλιογκο.
Σειρα μου να ρωτησω.
Φίλε άσχετο αλλά το ψωλιόγκος μου θύμισε Έτερος Εγώ.Και το τι σημαινει "μιναρεις" υπαρχει στον γκουγκλη αλλα στο εξηγησα, ρε ψωλιογκο.
παπαριο παγοειναι δικηγορος παρΑριω Παγο Ραοπαο
Στον όμιλο πρώτος με Πόρτο,πρωταθλήτρια Γαλλίας Ναντ και Ααλμποργκ.Γιατι να το θυμασαι?
Ο ιταλος θυμαται οτι ο βαζελος το 1996 επαιξε με τον αγιαξ στους 4 του τσουλου?
Περασε απο τον ομιλο, απεκλεισε την λεγκια βαρσοβιας και βρεθηκε στους 4 οπου τον ηπιε απο τον αγιαξ...αυτη ηταν ολη και ολη η πορεια του...ενα νοκ αουτ με μια βατη ομαδα...
Αλλα καθε χρονκ κανουμ αφιερωματα επειδη απεκλεισαν την λεγκια...
υγ : ο τελικος ειναι τελικος....
Εμενα ο πατερας μου το ελεγε ψωλιαγκο και το ξανα ακουσα ως ψωλιογκο στο ετερος εγω.Φίλε άσχετο αλλά το ψωλιόγκος μου θύμισε Έτερος Εγώ.
Τελείωσε ήδη. Ακόμα και το Γουέμπλει τελείωσε.
Ξερω πολυ καλα τι εγραψα. Δεν θα μου βαζει λογια που δεν ειπα στο στομα.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ!
Κίναιδε....
Έχε χάρη που είσαι συμπαθές μουνόπανο.Ρε τυπε το οτι πληρωνετε κατι φαπαθεοδωρους ωστε να γινονται ετησια αφιερωματα για το οφσαιτ του κατσουρανη και οχι για τα κατω, δεν σημαινει οτι δεν εγιναν...απλα αυτο λεγεται αρνηση πραγματικοτητας και ζειτε ευτυχισμενοι....
Ο δικος σας ο συριγος τα ελεγε τοτε, ξενες εφημεριδες τα γραφανε, μεχρι και ξενοι διαιτητες παραδεχονταν οτι τους δωροδοκησατε (οπως το τελευταιο βιντεο με τον αγγλο ρεφερι που λεει οτι τον πηγατε και αγορασε κοσμηματα πριν το ματς μς την αντερλεχτ)...
Αυτα ολα γινανε, αλλα εσεις ξερετε μονο για το οφσαιτ του κατσουρανη...μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...
"Σήμερα θα υπενθυμίσουμε ένα βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή του Φιλίππου Συρίγου τη δεκαετία του 1980 με προσκεκλημένο τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ Αριστείδη Καμάρα. Στη συνέντευξη αυτή, ο Φίλιππος Συρίγος αναφέρεται μπροστά στον Καμάρα στις φήμες που είχαν ακουστεί από το εξωτερικό για το παρασκήνιο των προκρίσεων του ΠΑΟ επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και του Ερυθρού Αστέρα.
Πέραν αυτού, ο δημοσιογράφος στην ίδια εκπομπή, κατέθεσε τη δική του μαρτυρία ότι είχε δει τον Γάλλο διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Έβερτον Ελλιέ στον ιππόδρομο μαζί με κάποιους που του έδιναν διαρκώς λεφτά λέγοντας του ότι κερδίζει. Ο Αριστείδης Καμάρας ακούει και δεν φαίνεται να εξοργίζεται...
Μάλιστα τα όσα είπε ο Φίλιππος Συρίγος ως μαρτυρία του, επιβεβαιώνονται από δημοσίευμα της εποχής το 1971...
Β. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ
Αξίζει όμως να δούμε τι είχε ακουστεί για τη διαιτησία στον αγώνα με την Έβερτον. Θυμίζουμε ότι στην Αγγλία, ο αγώνας Έβερτον - ΠΑΟ έληξε ισόπαλος 1-1 και στη Λεωφόρο ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0. Έτσι, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ.
Όπως βλέπουμε, τόσο ο Αγγλικός Τύπος, όσο και ο προπονητής της Έβερτον, έβραζαν κατά του διαιτητή της αναμέτρησης. Ο διαιτητής πάντως δεν προβληματίστηκε από τις εναντίον του κατηγορίες και συνέχισε τη ζωή του. Μάλιστα έφυγε χαρούμενος και πλούσιος από την Ελλάδα χάρη στην επιτυχία του στον ιππόδρομο...
Ο Άγγλος συγγραφέας Brian Glanville, στο βιβλίο του «Champions of Europe», ανέφερε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε εξόφθαλμα από τον Γάλλο διαιτητή και ότι η Έβερτον δεν πήρε ούτε σφύριγμα.
Τωρα το επιασα. Αυτο εχεις να μου τριψεις στα μουτρα οτι εγραψα οτι ο Ολυμπιακός ειναι ανωτερος;
Κίναιδε....
Ξεκιναγε η χρονια , και παει ο Καραγκουνης στον καπετανιο και του λεει προεδρε θελω 200 χιλιαρικα φετος. Τι λες παιδι μου του απανταει ο προεδρος , τοσα δεν παιρνει ουτε ο ΒαζεχαΠαίκτης δικός μας,ΑΤ τον οποίο γνωρίζω καλά,μου είπε κάποια στιγμή ότι έπαιρνε 180000€ και ήταν βασικός στην χρονιά με το πρωταθλημα που πήραμε και αντίστοιχα είχαν πάρει ξένο στην ίδια θέση(γνωστός γκαφατζής),τον οποίο πλήρωναν 750 τον χρόνο.Ο οποίος ξένος δεν ήταν για το επίπεδο μας και πήγε δανεικός αλλού σε πιο μικρή ομάδα....
Όταν ζήτησε μια αύξηση ο δικός μας,του έκλεισαν την πόρτα και κανόνισαν να φύγει εκτός ομάδας,όπως και έγινε...
Κουμάντο τότε έκανε σιωπηρά ο αλοπρόσαλλος(όπως είναι γνωστό)ραλίστας.
Μπορώ να πω και άλλα που ξέρω από παίκτες πρώτης γραμμης,αλλά δεν θα το κάνω...
Δεν είναι η ουσία αυτή...
Έχετε δει κανέναν παίκτη να λέει τίποτα καλό για κάποιον από την οικογένεια?
Ακοινώνητοι,απλησίαστοι,τσιγκούνηδες...
Συγκρίνετε με το πως επαιζε μπάλα ο πράκτορας απέναντι....
Κοινωνικότατος,εκτιμούσε τους καλούς παίκτες του και τους επιβράβευε με το παραπάνω,ήταν δίπλα τους στα καλά και στα άσχημα.
Να ξέρετε η οικογένεια ακόμα εδώ είναι....
Ο κάπταιν το είχε πει,Παναθηναικοί θα το πληρώσετε που μας βρίζατε.
Αυτός είναι,αυτοί είναι....
Έπεσε σύρμα σε συνδέσμους να μάθουν ποιοι κανόνισαν να τους βρίσουν πάλι στο ματς με τα βρωμοσκούληκα....
Περιμένουν στην γωνία για το γήπεδο, δεν φεύγουν....
Δεν έχω κανένα πμ βρε παπάροβιτς.ΓΑΜΗΜΕΝΕ!
Το οτι δεν μου εχεις απαντησει στο pm δεν θα περασει ετσι. ΚΑΡΙΟΛΗ!
Το σιαξες τώρα.Τωρα το επιασα. Αυτο εσεις να μου τριψεις στα μπυτρα οτι εγραψα οτι ο Ολυμοιακος ειναι ανωτερος;
Τελειωσε ο μυθος του Γουεμπλει οτι εσυ εχεις ευρωπαικη συμμετοχη σε τελικο και εγω δεν εχω. Αυτο ειπα! Τωρα αν εσυ καταλαβες αλλαζ ή οτι σε βολευει, ννα με συμπαθας, αλλα, μαντεψε...
Ο Γιοχαν Κροιφ ο καλυτερος παιχτης της τοτε εποχης και η dream team του Αγιαξ και καποια ΦιορεντιναΤωρα το επιασα. Αυτο εσεις να μου τριψεις στα μπυτρα οτι εγραψα οτι ο Ολυμοιακος ειναι ανωτερος;
Τελειωσε ο μυθος του Γουεμπλει οτι εσυ εχεις ευρωπαικη συμμετοχη σε τελικο και εγω δεν εχω. Αυτο ειπα! Τωρα αν εσυ καταλαβες αλλαζ ή οτι σε βολευει, ννα με συμπαθας, αλλα, μαντεψε...