Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Άμα δεν το σηκώσεις κάνε σύγκριση τελικό πρωταθλητριων με τελικο κονφερενς...Εσύ το σήκωσες; Τι δεν καταλαβαίνεις, επίσης;
Σε ακούω...
Άμα δεν το σηκώσεις κάνε σύγκριση τελικό πρωταθλητριων με τελικο κονφερενς...Εσύ το σήκωσες; Τι δεν καταλαβαίνεις, επίσης;
Στα παπάρια μου η σύγκριση με το πρωταθλητριών με το Κονφερενς. Είναι σαν να μου λες πήρα κύπελλο στην κανονική διάρκεια και κύπελλο στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια μετράει στα πέναλτι όχι.Άμα δεν το σηκώσεις κάνε σύγκριση τελικό πρωταθλητριων με τελικο κονφερενς...
Σε ακούω...
Άμα καταλαβαίνει κάποιος τι εννοεί ο φίλος να μας το εξηγήσει,γιατί εγώ δεν τον πιάνω...Στα παπάρια μου η σύγκριση με το πρωταθλητριών με το Κονφερενς. Είναι σαν να μου λες πήρα κύπελλο στην κανονική διάρκεια και κύπελλο στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια μετράει στα πέναλτι όχι.
Δεν το σώζετε. Ο μύθος καταρρίφθηκε.
Έχετε πρόβλημα και πολλή δουλειά για να το λύσετε. Καλό κουράγιο.Άμα καταλαβαίνει κάποιος τι εννοεί ο φίλος να μας το εξηγήσει,γιατί εγώ δεν τον πιάνω...
Κανένα πρόβλημα.Έχετε πρόβλημα και πολλή δουλειά για να το λύσετε. Καλό κουράγιο.
Παραμένει μιλκο καπ ασφαλώς που κ να το πάρεις το μιλκο καπ είσαι σίγουρα πίσω από τις 3-4 του Uefa Europa league k 10-15 από το Uefa Ch lΒιάζεσαι....
Σήκωσε το και μετά εδώ είμαστε να.
Οπότε δεν τελείωσε.
Βασικά δεν συγκρίνεται τελικός Πρωταθλητριών με τελικό Κονφερενς.
Πάρτο πρώτα....
Ο ροπάο που έλεγε για κρνεϊσον,μιλκο κτλ εξαφανίστηκε...
ΑνΠαραμένει μιλκο καπ ασφαλώς που κ να το πάρεις το μιλκο καπ είσαι σίγουρα πίσω από τις 3-4 του Uefa Europa league k 10-15 από το Uefa Ch l
Αλλά....υπάρχει ένα μεγάλο αλλά κ ο νοων νοειτο
Έχετε δει κανέναν παίκτη να λέει τίποτα καλό για κάποιον από την οικογένεια?
Παίκτης δικός μας,ΑΤ τον οποίο γνωρίζω καλά,μου είπε κάποια στιγμή ότι έπαιρνε 180000€ και ήταν βασικός στην χρονιά με το πρωταθλημα που πήραμε και αντίστοιχα είχαν πάρει ξένο στην ίδια θέση(γνωστός γκαφατζής),τον οποίο πλήρωναν 750 τον χρόνο.Ο οποίος ξένος δεν ήταν για το επίπεδο μας και πήγε δανεικός αλλού σε πιο μικρή ομάδα....
Όταν ζήτησε μια αύξηση ο δικός μας,του έκλεισαν την πόρτα και κανόνισαν να φύγει εκτός ομάδας,όπως και έγινε...
Κουμάντο τότε έκανε σιωπηρά ο αλοπρόσαλλος(όπως είναι γνωστό)ραλίστας.
Μαλακίες λες εσύ, φίλε. Όχι εγώ.Κανένα πρόβλημα.
Άμα λες μαλακίες μην περιμένεις απάντηση.
Βιάζεσαι....
Σήκωσε το και μετά εδώ είμαστε να.
Οπότε δεν τελείωσε.
Βασικά δεν συγκρίνεται τελικός Πρωταθλητριών με τελικό Κονφερενς.
Πάρτο πρώτα....
Ο ροπάο που έλεγε για κρνεϊσον,μιλκο κτλ εξαφανίστηκε...
Η συμμετοχή σε τελικό(όχι να το πάρεις)κόνφερενς θες να πεις ότι είναι παραπάνω από συμμετοχή σε τελικό πρωταθλητριών?Μαλακίες λες εσύ, φίλε. Όχι εγώ.
Ηρεμα μαν,ηρεμα ολοιΗ συμμετοχή σε τελικό(όχι να το πάρεις)κόνφερενς θες να πεις ότι είναι παραπάνω από συμμετοχή σε τελικό πρωταθλητριών?
Έστω και το 1971.
Η χαζός είσαι η τον χαζό κάνεις...
Το πρώτο δεν σε κόβω να είσαι....
Μην μιλάς για ναυάγια γιατί θα πεσουν τα τσιμέντα...Ρε ναυαγιο γιατι παραποιεις τα λεγομενα μου?
Τα γραπτα μου εδω ειναι...οποιος θελει ας τα ψαξει...
Αυτο που ειπα ειναι οτι στο μιλκο καπ αξιζει μονο το τροπαιο ή εστω ο τελικος....γιατι στο μιλκο καπ δεν υπαρχει πορεια...δεν υπαρχει πηγα στους 8 ή στους 16, γιαυτο δεν υπαρχει 8αδα ή 16αδα...υπαρχουν μονο ομαδες επιπεδου μπαοκ....
Ο τελικος ομως ειναι τελικος...και το τροπαιο ειναι ευρωπαικο...κατι που δεν μπορειτε ουτε να το ονειρευτειτε εσεις οι αλλοθρησκοι...εσεις το μονο που μπορειτε να καταφερετε ειναι να πανηγυριζετε για αποκλεισμους με 2 ηττες απο κατι μπριζ ή την μπραγκα τον αυγουστο...
Σε αντιθεση με τον θρυλο που την 1η χρονια που πηγε στο μιλκο καπ, παει να παρει το τροπαιο...
Μην σιγοντάρεις τον πονηρό Ζέμπου.Ηρεμα μαν,ηρεμα ολοι
Ρε,είσαι αυτιστικός?Επισης πρεπει να τονιστει οτι αυτος ειναι ο 1ος ευρωπαικος τελικος ελληνικης ομαδας με δημοκρατικο πολιτευμα...
Σε αντιθεση με εναν παλιοτερο πετσινο, που ο βαζελος απο τα 4 νοκ αουτ, αγορασε τα 3...
Αυτο που ειπα ειναι οτι στο μιλκο καπ αξιζει μονο το τροπαιο ή εστω ο τελικος....
ΝαιΠιο γκαφατζής κι απ'τον ΑΤ;
Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι ανώτερο το conferens από το πρωταθλητριών. Απλά έγραψα, και συγκεκριμένα στον ROB, ότι πλέον είμαστε στα ίσια. Ευρωπαική συμμετοχή σε τελικό ευρωπης έχεις, ευρωπαική συμμετοχή σε τελικό ευρώπης έχω μέχρι στιγμής. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τώρα αν εσείς θέλετε να το υποβαθμίσετε επειδή το ένα είναι Πρωταθλητριών το άλλο η τρίτη τη τάξη Ευρωπαική διοργάνωση, μάντεψε...Η συμμετοχή σε τελικό(όχι να το πάρεις)κόνφερενς θες να πεις ότι είναι παραπάνω από συμμετοχή σε τελικό πρωταθλητριών?
Έστω και το 1971.
Η χαζός είσαι η τον χαζό κάνεις...
Το πρώτο δεν σε κόβω να είσαι....