Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
τωρα αν θες μπορεις να παρεις κανα 2 γαμωμανες και 3-4 Παναγίες
Ενα περίεργο πραγμα ολοι οι ηλιθιοι εχετε εμμονή με το ιμοτζι , ιδια χαρακτηριστικά γραφής
τι έπαθες ξαφνικά ? υστερία -κρίση ? να έρθω να σε βοηθήσω ?
έρχομαι στο άψε σβήσε με το ΚΤΜ :2funny:μαρσάροντας
Να ειδοποιήσω ΕΚΑΒ ? τι θέλεις ζουζουνάκι μου ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
και μιλκο να παιρνατε που δεν θα περασετε Αστον Βιλα ειστε ετη φωτος πισω απο βαζελο στην Ευρωπη.... και μπαλα και μπασκετ

πανηγυριστε τωρα τα διαφορα μπρικια που μαζευετε.... γιατι ως γνωστον οσα δεν φτανει η αλεπου....

κωλομπαραδες της Τρουμπας !
Σε ξεχασα εσενα ρε φασουλη!

Ποια ειπες οτι ΔΕΝ θα περασουμε;

Παρε καμποσα απο εμενα... :2on1::2on1::2on1::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Και ερχεται και ο @ΑΝΤΖΕΛΟ για να σου δωσει τα υπολοιπα. Την πρωϊνή πρωινη δοση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Πλακωσανε τα παιδια της τρουμπας που εχουν πουτανες για μαναδες...Πισω στις σελιδες της ομαδουλας σας και αφηστε τον Παναθηναικο εκει που ειναι.Μου κανατε και το milko cup να φαινεται τσου λου καραγκιοζηδες!
Αν θες να βρίσεις την μάνα κάποιου τύπε,κάντο από κοντά.
Αλλιώς είναι πούστικο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Οταν βριζουν μανες Παναθηναικων ειναι ενταξει για σενα?Εγω ως Παναθηναικος να μην αντιδρασω αναλογα???Απλη ερωτηση κανω???Ο,τι μου δωσεις θα παρεις.
Δείξε ένα μύνημα που βρίζουν μάνες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
O εικονιζομενος στη φωτογραφια σου εχει παρει παρτουζα ολο το σοι πουτανας παιδι!Καρκινο να βγαλουν οι γονεις σου ολοψυχα κωλοσπερμα...Πεθαμενους να τους βρεις το επομενο πρωι!Καταλαβες ρε βλακα ή μηπως θες να κανω και κακα???Αιντε γαμω το σπιτι σου παλιοαρχιδι...
Γτχ σου μουνόπανο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Να πάρει ο ΟΣΦΠ το μιλκο καπ κ εσύ πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα ή να χάσει το μιλκο καπ κ εσύ αλλά δέκα χρόνια δίχως πρωταθλημα;
έλα....χτες με την επιδρομή των ορκ σε έχασα ..
Λοιπόν ,πριν αρκετό καιρό τότε που αγκομαχούσες με την τόμπολα και βρίζατε τον:2funny: Χοντρό,
είχα πεί πως ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα μίλκο ...μόνον σεντόνι !!!
Αν αμφισβητείς , θα ανεβάσω το ποστ που έλεγα ότι τα μίλκο είναι υποβάθμιση για τον πράσινο Θεό ,αλλά θα βάλεις στοίχημα να στο πάρω :sunglasses:
Επομένως μου είναι εντελώς αδιάφορο αν πάρεις το μίλκο
Όσον αφορά το πρωτάθλημα το θέλω καθαρό-αντρίκιο χωρίς πουστιές Κρόκους όπως αβίαστα κ ευθαρσώς ομολόγησε ο νέος αντιπρόεδρος σας:dunno:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
έλεγα ότι τα μίλκο είναι υποβάθμιση για τον πράσινο Θεό
Έχεις δίκιο. ΄'Εχεις μπουχτήσει από Ευρωπαικά σε CL και Europa και σου ξινίζει, να πέταγες μια Φενέρ έξω, μια Αστον Βίλα έξω και να παίξεις τα ρέστα σου με την Φιορεντίνα.

Χαλάρωσε! Χαλάρωσε γιατί αν ήσουνα στην θέση μας τώρα θα μας το είχες κάνει ήδη σημαία, όπως τις πορείες.

Και επειδή θα με ρωτήσεις, ή εσύ ή άλλος. Μέχρι τώρα σε έχω ισοφαρίσει. Μια τελικό πήγες εσύ, μια εγώ. Την συμμετοχή έχεις εσύ, την συμμετοχή έχω και εγώ μέχρι τώρα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Έχεις δίκιο. ΄'Εχεις μπουχτήσει από Ευρωπαικά σε CL και Europa και σου ξινίζει, να πέταγες μια Φενέρ έξω, μια Αστον Βίλα έξω και να παίξεις τα ρέστα σου με την Φιορεντίνα.

Χαλάρωσε! Χαλάρωσε γιατί αν ήσουνα στην θέση μας τώρα θα μας το είχες κάνει ήδη σημαία, όπως τις πορείες.

Και επειδή θα με ρωτήσεις, ή εσύ ή άλλος. Μέχρι τώρα σε έχω ισοφαρίσει. Μια τελικό πήγες εσύ, μια εγώ. Την συμμετοχή έχεις εσύ, την συμμετοχή έχω και εγώ μέχρι τώρα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Θυμάμαι τη δεκαετία του 1980, παίζαμε με κάτι πλαστικές μπαλίτσες που τις έπαιρνες από το περίπτερο, ήταν πράσινες για τον Παναθηναϊκό, κόκκινες για τον Ολυμπιακό και κίτρινες για την Α.Ε.Κ. Του Παναθηναϊκού έγραφαν επάνω για τον τελικό του Γουέμπλεϊ ως το μεγάλο κατόρθωμα της ομάδας.

Μετά, τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες ''πορείες'', κάνοντας κάποιες καλές εμφανίσεις και έχοντας και την τύχη με το μέρος του, η σημασία των οποίων γιγαντώθηκε από δύο παράγοντες κατά την ταπεινή μου άποψη:
-Την αποτυχία του Ολυμπιακού στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ίδια χρονική περίοδο και τη σωρεία εξευτελιστικών ενίοτε αποτελεσμάτων.
-Την ύπαρξη ενός μπλοκ φιλοπαναθηναϊκών αθλητικογράφων που καλλιέργησαν εντέχνως και πολύ επιτυχημένα το μύθο του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού που είναι μία άλλη ''μεγάλη'' ομάδα από την Ελληνική.

Σήμερα, κάποιοι κολλάνε ακόμη στις ''πορείες'' οι οποίες για μένα προσωπικά δε λένε τίποτα: σημασία έχουν οι τίτλοι, όχι οι πορείες. Σκεφτείτε μία ομάδα να έρχεται διαρκώς δεύτερη σε ένα εθνικό πρωτάθλημα, πόση σημασία έχει όταν άλλος είναι ο πρωταθλητής.

Ακόμη και για τον Ολυμπιακό, για μένα, σημασία έχει να το πάρει: αν δεν το πάρει, το να λέει ''έκανα πορεία ως τον τελικό'', δε λέει τίποτα.

Αλλά ακόμη και έναν ευρωπαϊκό τίτλο να πάρει ο Ολυμπιακός, πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι εντέχνως θα συνεχίσουν να θεωρούν ως σημαντικότερες τις ''πορείες'' προ μισού αιώνος από ένα σημαντικό γεγονός του παρόντος.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

δεν σου στερεί κανείς την χαρά :2funny:
αλλά είναι άλλο το κατσικάκι γάλακτος κ άλλο το τραγί,
αλλιώς το έχει η πιπίνα και αλλιώς η γκιλφοθείτσα
Βέβαια είναι λογικό στον πεινασμένο τα πάντα να μοιάζουν εκλεκτά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καλά, συνέχισε να μινάρεις, που λένε και οι Πατρινοί. Δεν θα σου χαλάσω το κέφι.

Αν ελέγξει το inbox του ο @Maximilien κάπου εκεί μέσα, δεν ξέρω πως μου 'ρθε, υποθετικά μίλαγα, είχα προβλέψει ακριβώς αυτήν την υποτίμηση. Μα ακριβώς αυτήν. Βέβαια, ακόμα δεν το έχω σηκώσει. Αλλά η υποτίμηση έχει ξεκινήσει ήδη. Παναθηναικοί... θα υποτιμήσουν τα πάντα φτάνει να δείξουν αυτοί ότι είναι ανώτεροι.
Αν έχει την καλoσύνη ο Maximilen ας το βγάλει φόρα παρτίδα το pm.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.252
Πόντοι
5.006
Μόνο μάξι να ξέρετε τα λέει καθαρά και ξαστερα,οι αλλοι χα χα χου και χα χα,μάθαμε το ποιον σας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εσύ μαν απογοήτευση χτες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Καλά, συνέχισε να μινάρεις, που λένε και οι Πατρινοί. Δεν θα σου χαλάσω το κέφι.

Αν ελέγξει το inbox του ο @Maximilien κάπου εκεί μέσα, δεν ξέρω πως μου 'ρθε, υποθετικά μίλαγα, είχα προβλέψει ακριβώς αυτήν την υποτίμηση. Μα ακριβώς αυτήν. Βέβαια, ακόμα δεν το έχω σηκώσει. Αλλά η υποτίμηση έχει ξεκινήσει ήδη. Παναθηναικοί... θα υποτιμήσουν τα πάντα φτάνει να δείξουν αυτοί ότι είναι ανώτεροι.
πρωί πρωί νευράκια έχεις ? τι πάει να πεί "μινάρεις" ?
συζήτηση θες ή μπινελίκια ?

Να χαρείς το μίλκο και να το σηκώσεις , αλλά από την δική μου ομάδα έχω απαιτήσεις εφάμιλλες του παρελθόντος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
πρωί πρωί νευράκια έχεις ? τι πάει να πεί "μινάρεις" ?
συζήτηση θες ή μπινελίκια ?

Να χαρείς το μίλκο και να το σηκώσεις , αλλά από την δική μου ομάδα έχω απαιτήσεις εφάμιλλες του παρελθόντος
Μινάρα λένε τον μαλάκα στη Πάτρα.

Δεν κάνεις συζήτηση ρε συ.

Εφάμιλλες του παρελθόντος. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ, λοιπόν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μόνο μάξι να ξέρετε τα λέει καθαρά και ξαστερα,οι αλλοι χα χα χου και χα χα,μάθαμε το ποιον σας..
Κάτσε να ακούσεις και το άλλο.
Μέσος Παναθηναικός. Ρε μαλάκες, αν δεν είχατε τον συχωρεμένο τον Ίβκοβιτς, θα είχατε ένα ευρωπαικό και καταιδρωμένο. Αλλά δεν λένε το ίδιο αν δεν είχαν τον Ομπράντοβιτς, πόσα θα είχαν; Τα πέντε τα σήκωσαν με αυτόν. :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
αυτη ειναι ποιοτητα μπινελικια για μαναδες κλπ ...απορω με ολα αυτα καποτε τουλαχιστον μπαναρανε ολα αυτα τα αποβρασματα πολυ λυπηρο ..........

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Μινάρα λένε τον μαλάκα στη Πάτρα.

Δεν κάνεις συζήτηση ρε συ.

Εφάμιλες του παρελθόντος. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ, λοιπόν.
Πατρινός είσαι ? νταξ υπάρχουν παντού μαλάκες , σε όλα τα μέρη ,σε όλες τις ομάδες

Τι συζήτηση θες ? να χαρείς το μίλκο σου λέμε !!!!
εμείς είμαστε αλλιώς !!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Πατρινός είσαι ? νταξ υπάρχουν παντού μαλάκες , σε όλα τα μέρη ,σε όλες τις ομάδες

Τι συζήτηση θες ? να χαρείς το μίλκο σου λέμε !!!!
εμείς είμαστε αλλιώς !!
Κάτω από το αυλάκι είμαι αλλά όχι Πατρινός.

Τέσπα, καλή σου μέρα.

Επιφυλάσσομαι αν το σηκώσω... :grin:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Κάτω από το αυλάκι είμαι αλλά όχι Πατρινός.

Τέσπα, καλή σου μέρα.

Επιφυλάσσομαι αν το σηκώσω... :grin:
να το σηκώσεις !! το λέω ειλικρινά !!!!

απλά λέω , πριν πολύ καιρό μάλιστα , πως την ομάδα μου την γουστάρω στα σαλόνια
Γιατί έτσι την γνώρισα, με αυτές τις πορείες ...πορείες χωρίς τρόπαιο αλλά πορείες με γιούβε-ρεάλ-μπάρτσα-αρσεναλ κτλπ//
Το μίλκο δεν μου λέει κάτι, δεν το λέω υποτιμητικά !!!
Είναι σαν να πούνε σε ένα πιτσιρικά που καυλώνει με τον μπασκετικό οσφπ ,
πως μετά από 10 χρόνια ΔΕΝ θα παίζει ευρωλίγκα
αλλά στην διοργανωσούλα των κακομοίρηδων ..εκεί που παίζει το περιστέρι κ η αεκ.. και να του λένε οκευ είναι ,συμβιβάσου...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
τόπος -ομάδα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις,
Υπουργός ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΩΝ και Αττικάρχης @athinaios44