Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.162
- Πόντοι
- 6.256
Μωρε τον δινεις τον κωλο σιγουρα....Εγω τον δινω,δεν τον παιρνω σαν και εσενα...Εχεις μπερδευτει μαλλον!
Μωρε τον δινεις τον κωλο σιγουρα....Εγω τον δινω,δεν τον παιρνω σαν και εσενα...Εχεις μπερδευτει μαλλον!
ολα μεσα ειναιέληξεεεεεεέ αμάν
κάτι άλλο ....
με τους πατεράδες δεν πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι ?
Δεν λέω για το νετ που στα τέτοια μας τα πάντα όλα
Έξω δεν μου έχει τύχει αλλά σκέφτομαι πως για μάνα ίσως είμαι ελαστικός..
για πατέρα όμως ...
Πολλα απωθημενα με τις μανες των αλλων εχεις πουστρακι....μαλλον με τη δικια σου ειχες πικρες εμπειριες.Η μανα σου ναι,οντως...Καθε φορα που με βλεπει καβλωμενο,στηνει κωλο κατευθειαν...
Η δικια μου μια χαρα ειναι...Για τα νυχτοπερπατηματα της δικιας σου της μανουλας δε ξερω τραβελοπουστα...Τη τελευταια φορα τη παρτουζωναν 4 πακιστανοι ταυτοχρονα!Ετσι μου ειπανε...Κοιτα να τη μαζεψεις λιγο...Πολλα απωθημενα με τις μανες των αλλων εχεις πουστρακι....μαλλον με τη δικια σου ειχες πικρες εμπειριες.
Τελικα σε γαμανε Πακιστανοι μαλλον πουστρακι και μετα μπαινεις εδω μεσα και το παιζεις κοκορακι....απο ποτε ξεκινησες να εκδιδεσαι;Η δικια μου μια χαρα ειναι...Για τα νυχτοπερπατηματα της δικιας σου της μανουλας δε ξερω τραβελοπουστα...Τη τελευταια φορα τη παρτουζωναν 4 πακιστανοι ταυτοχρονα!Ετσι μου ειπανε...Κοιτα να τη μαζεψεις λιγο...
Καλα καλα...Σε αφηνω στο παραμυθακι σου...Αν το επαναλαβεις αλλη μια φορα ισως και να το πιστεψεις παλιοαδερφαρα!Ξερω ποιος ειμαι και δεν χρειαζονται αποδειξεις!Τα απωθημενα με τα λαθροπακια μαλλον εσυ τα εχεις απ'οτι καταλαβα...Τελικα σε γαμανε Πακιστανοι μαλλον πουστρακι και μετα μπαινεις εδω μεσα και το παιζεις κοκορακι....απο ποτε ξεκινησες να εκδιδεσαι;
Τυπισσα προφανως και ξερεις οτι εισαι αναρχιδο πουστρακι δεν εχει κανεις αμφιβολια....τελευταια ερωτηση.Στη Θυρα 13 πας οπως εισαι στη φωτογραφια;Προλαβαινεις να ανακουφισεις ολο το πεταλο μεχρι να ληξει το 90λεπτο ή χρειαζεσαι και καθυστερησεις;Καλα καλα...Σε αφηνω στο παραμυθακι σου...Αν το επαναλαβεις αλλη μια φορα ισως και να το πιστεψεις παλιοαδερφαρα!Ξερω ποιος ειμαι και δεν χρειαζονται αποδειξεις!Τα απωθημενα με τα λαθροπακια μαλλον εσυ τα εχεις απ'οτι καταλαβα...
δεν πειράζει φίλε ,ούτε θα το ανέφεραΟ αλλος χτες με την αντιπαραθεση που εχει με τον @ROB. C το πεταξε για Γαμωμανες
Χαρτοπολεμος πρωτη φορα το κανει ....εξεπλαγην σοβαρα τωρα...εντωμεταξυ ρε μπουστη μου ακομα παιζουν τα βρισιδια..δεν πειράζει φίλε ,ούτε θα το ανέφερα
Απλά το είπα για να μην εθελοτυφλούμε , αρκετά με τους Μπριάκους κ τους Παπουτσέληδες που τάχα δεν τα βλέπουν όλα
Χρησαυγιτης ειμαι ρε μπασταρδακο...!!!Για τη δικη σου περιπτωση δε ξερω...Με τις μαλακιες που αραδιαζεις εισαι σιγουρα αδέρφη με μανουλα βιζιτου!Να σαι σιγουρος πως η 13 σιγουρα την εχει παρτουζωσει...Αστερι ηταν η μητερα σου απ'οτι εμαθα!Θα τσιμπησεις καλο χαρτζιλικακι...Αιντε και εις ανωτερα...Παντα τετοια!Τυπισσα προφανως και ξερεις οτι εισαι αναρχιδο πουστρακι δεν εχει κανεις αμφιβολια....τελευταια ερωτηση.Στη Θυρα 13 πας οπως εισαι στη φωτογραφια;Προλαβαινεις να ανακουφισεις ολο το πεταλο μεχρι να ληξει το 90λεπτο ή χρειαζεσαι και καθυστερησεις;
Σωστα τα λες,γιατι οταν μας φτυνουνε λεμε βρεχει.δεν πειράζει φίλε ,ούτε θα το ανέφερα
Απλά το είπα για να μην εθελοτυφλούμε , αρκετά με τους Μπριάκους κ τους Παπουτσέληδες που τάχα δεν τα βλέπουν όλα
Nτροπη σουΈλα μαν.
Αυτός θα λακίσει και θα γαμήσουμε εσένα μετά....
βρε στα @@ μας ο χαροπόλεμος ωλαλάΧαρτοπολεμος πρωτη φορα το κανει ....εξεπλαγην σοβαρα τωραεντωμεταξυ ρε μπουστη μου ακομα παιζουν τα βρισιδια..
εμα ολογολεπτο διαλειμμα εκανα και ακομα τα βλεπω
Α ενταξει ρε φιλε πεστο απο την αρχη!!!Τοτε εισαι σιγουρα πουστης και σε γαμανε Αλβανοι!!!Χρησαυγιτης ειμαι ρε μπασταρδακο...!!!Για τη δικη σου περιπτωση δε ξερω...Με τις μαλακιες που αραδιαζεις εισαι σιγουρα αδέρφη με μανουλα βιζιτου!Να σαι σιγουρος πως η 13 σιγουρα την εχει παρτουζωσει...Αστερι ηταν η μητερα σου απ'οτι εμαθα!Θα τσιμπησεις καλο χαρτζιλικακι...Αιντε και εις ανωτερα...Παντα τετοια!
Ενταξει ρε συ του τα ειπες και ηρεμησεις!!!!!Α ενταξει ρε φιλε πεστο απο την αρχη!!!Τοτε εισαι σιγουρα πουστης και σε γαμανε Αλβανοι!!!
Τι το κουραζουμε τοση ωρα;
πέρνα τον μια σαρία τον άπιστο κωλομπαρά,Nτροπη σου
Εύκολα.....Νικηφορου Ουρανου 22.Περιοχη Εξαρχειων.Αν βρεις το θαρρος,ελα...Εγω παιζω ανοιχτα να ξερεις!Οταν λεω πως θα σε αφησω στο τοπο,το εννοω!Δικια σου η ευθυνη.