stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ασε ρε απολυτε μην καταθεσει καμμια αγωγη και μπλεχτουμε ασχημα!
ειπαμε, εσύ είσαι άντρας...που το δείχνεις εδώ μέσα με νταηλίκι. Με γειά σου με χαρά σου.
η δική σου απάντηση είχε να κάνει με την οικογένειά μου, όχι μόνο του stranger.
Αλλά τέλος πάντων, κόφτο.
Αν νομίζεις πως είναι κλαψιά, δικαίωμά σου. Αν σε κάνει να νιώθεις πιο άντρας, σκέψου έτσι.
ασε ρε απολυτε μην καταθεσει καμμια αγωγη και μπλεχτουμε ασχημα!
δεν μίλησα για αγωγή.ασε ρε απολυτε μην καταθεσει καμμια αγωγη και μπλεχτουμε ασχημα!
προς απόλυτο...υποψιαζομαι οτι αυτο γινεται ηδη ;)
γιαυτο και το υφακι και η αντιδραση
δεν πειραζει νουλα μου σθμβαινουν αυτα
αλλα φταις και εσυ
ολη μερα στο συγγρος?
ε ντροπη
προς απόλυτο...
επειδή δεν θυμάσαι.
Το κόβω εδώ. Νομίζω έγινα κατανοητός. Αν γουστάρετε να μπαίνουνε εδώ μέσα καλύτερα οι γαύροι που βρίζουνε και ανεβάζουνε βιντεάκια και φωτός οκ, πάω πάσο.
Τον σεβασμό δεν τον κερδίζεις με βρισιές και με προσβολές.
ΔΕΝ προκάλεσα! σου είπα, κάνε παράθεση άμα θέλεις. τα σπασμένα σου βγάλτα αλλού. Ούτε ο Χριστίδης είμαι ούτε κανένας άλλος. Δηλαδή πρέπει τη μισή ώρα που μπαινουμε σε ένα γαμοσάιτ να βριζόμαστε;; Ήμαρτον ρε πούστη μου, τόσο δύσκολο είναι; Ασε τα αν και τις μαλακίες για προκλήσεις. Αν έχω προκαλέσει κάνε κι εσύ παράθεση. Μου είπες πως δεν έχεις ποστάρει και στο έδειξα. Και είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό να λες πως δεν το έχεις κάνει και να σου κάνω παράθεση. Και δεν σου είπα για αγωγή τίποτα. Αυτό μόνος σου το έβγαλες. Εγώ δεν κάνω αγωγές, έχουνε έξοδα. Και δεν μου περισσεύουνε λόγω οικογενειακών βαρών.
Ξεκόλλα και κάνε λίγο χαβαλέ. Αρκετά προβλήματα έχουμε για να βριζόμαστε κιόλας.
εγω παντως ηδη ενημερωσα τον δικηγορο μου για την μυνηση που προκειται να καταθεσεις.
παντως πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ καλος και γνωστος στους νομικους κυκλους.
ναι, αλλά δυστυχώς από εμένα δεν πρόκειται να βρει δουλειά πες του.εγω παντως ηδη ενημερωσα τον δικηγορο μου για την μυνηση που προκειται να καταθεσεις.
παντως πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ καλος και γνωστος στους νομικους κυκλους.
ναι, αλλά δυστυχώς από εμένα δεν πρόκειται να βρει δουλειά πες του.
τελικά απλά δεν ξέρετε ανάγνωση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εξηγείται δηλαδή...αλλά είπαμε, δεν είναι του στυλ μου.
ναι, αλλά δυστυχώς από εμένα δεν πρόκειται να βρει δουλειά πες του.
τελικά απλά δεν ξέρετε ανάγνωση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εξηγείται δηλαδή...αλλά είπαμε, δεν είναι του στυλ μου.
όχι, εμένα μου αρέσει να γαμάω σιωπηλά. Οι πολλές φωνές μου χαλάνε την αυτοσυγκέντρωση.σωστα εσυ εχεις το κλαψιαρικο στυλ
του εμο
α ρε απογονοι μια ζωη στην κλαψα
τέλος πάντων, το δικό σας θρεντ χαλάτε.
διάβασε καλύτερα. Τις αγωγές και τις μηνύσεις τις έβγαλες από το μυαλό σου.πριν λιγο ειπες οτι θα βρω τα στοιχεια σας και θα καταθεσω μυνησεις για εξιβρυση και τωρα τα αλλαζεις τελικα αποφασισε
όχι, εμένα μου αρέσει να γαμάω σιωπηλά. Οι πολλές φωνές μου χαλάνε την αυτοσυγκέντρωση.
δεν πειράζει, έτσι σ εέμαθαν να λες.κατι γαυροι σαν εσενα το χαλανε που μπαινουν με σκοπο να το χαλασουν
τραβατε στην τρυπα(τρουμπα)που καταγεστε