Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έσύ ακόμα τον stranger in the night ονειρεύεσαι; Δεν σου φτάνει το άβαταρ του απόλυτου αρσενικού για να φτιάχνεσαι τα βράδια; Φυσιολογικά δεν μπορείτε να μιλήσετε; Μόνο να βρίζετε ξέρετε; Ή μήπως έχετε την εντύπωση πως γίνεστε μάγκες με το βρίσιμο; Απλά βαρετοί...
και δείχνετε το μυαλό κουκούτσι.

ρε νουλα πηγαινε μαζι με την κριστυ για δουλεια ειναι η  ωρα σας
η κριστυ ηδη πηγε οπως βλεπεις
αντε να δουλεψουμε και εμεις με καποιες οταν λειπετε ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο ρουφιανογιαννακης φταει ρε
απο τοτε κλαινε παρα πολυ
λες και αν του κανουνε την χαρη οι μοντς και μιουταρουν καποιον θα την γλυτωσει
καποιος αλλος θα τον περιλαβει
ας αντιμετωπισει την φαση σαν αντρας(λεμε τωρα)
τι κλαιγονται ολοι
α ρε απογονοι
ποσο περιφανοι αισθανονται οσοι δεν ειναι κλαψογαυροι να ξερατε
αν είσαι τόσο άντρας όσο τα άβατάρ σου εσύ...καταλαβαίνω γιατί οι ελεϊνίδες δεν βρίσκουνε άντρες. Και γιατί μένεις ανύπαντρος. Άντρακλα εσύ....χαχαχααχα...μόνο στο πληκτρολόγιο...χαχαχαχα
ούτε τι γίνεται στην ομάδα σας δεν ξέρετε και μιλάτε κιόλας...χαχαχαχα
Τουλάχιστον ο τάλος και η περσόνα είναι σοβαροί. Επιβεβαιώνουν τον κανόνα κάνοντας την εξαίρεση.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
έσύ ακόμα τον stranger in the night ονειρεύεσαι; Δεν σου φτάνει το άβαταρ του απόλυτου αρσενικού για να φτιάχνεσαι τα βράδια; Φυσιολογικά δεν μπορείτε να μιλήσετε; Μόνο να βρίζετε ξέρετε; Ή μήπως έχετε την εντύπωση πως γίνεστε μάγκες με το βρίσιμο; Απλά βαρετοί...
και δείχνετε το μυαλό κουκούτσι.

τι να πουμε σε παπαρες απανταμε με τον καταλληλο τροπο. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν είσαι τόσο άντρας όσο τα άβατάρ σου εσύ...καταλαβαίνω γιατί οι ελεϊνίδες δεν βρίσκουνε άντρες. Και γιατί μένεις ανύπαντρος. Άντρακλα εσύ....χαχαχααχα...μόνο στο πληκτρολόγιο...χαχαχαχα
Τουλάχιστον ο τάλος και η περσόνα είναι σοβαροί. Επιβεβαιώνουν τον κανόνα κάνοντας την εξαίρεση.

δλδ δεν βγαζω μια αντριλα?για δες την φωτο
ξερω οτι φτιαχνεσε νουλα :2funny:
ε εγω ειμαι γελοιος,οτι και ναμε ομως εσενα θα σου απαντω οπως πρεπει
κερατουκλη :2funny:
αντε στο συγγρος τωρα
εκλαψες οσο πρεπει

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

ενω εσενα κανουνε παρελαση απο το σπιτι σου οι γκομενες :jerking:
που ξερεις εσυ τι κανει ο καθενας στην ζωη του :uglystupid:
παντως κοψε το πολυ ιντερνετ γιατι ολη μερα εδω μεσα καποιος αλλος θα βρεθει να σενιαρει ξερεις πια............ :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως κοψε το πολυ ιντερνετ γιατι ολη μερα εδω μεσα καποιος αλλος θα βρεθει να σενιαρει ξερεις πια............ :grin:

υποψιαζομαι οτι αυτο γινεται ηδη ;)
γιαυτο και το υφακι και η αντιδραση
δεν πειραζει νουλα μου σθμβαινουν αυτα
αλλα φταις και εσυ
ολη μερα στο συγγρος?
ε ντροπη
:2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ δεν το έπαιξα ούτε μάγκας του πληκτρολογίου, ούτε έβρισα ούτε γυναικάς το έπαιξα. Αυτά ...τα κάνετε εσύ και ο απόλυτος, τα ......κολλητάρια...που πάντα μπαίνετε μαζί..ποιος ξέρει γιατί.
όσο για το ίντερνετ, δεν ξέρω ποιος από τους δυό μας είναι περισσότερη ώρα μέσα, αλλά δεν θα σου δώσω και λογαριασμό.
Και για να το κλείσω, δεν έχω βρίσει κανέναν χωρίς να αρχίσει εκείνος και ακόμα και τότε το σταματάω πρώτος γιατί δεν μου αρέσει. Σεβομαι όποιον κάνει πλάκα και δέχεται και πλάκα. Σε τσουτσέκια σαν κι εσένα δεν πρόκειτια να ξαναδώσω απάντηση. Γράψε ό,τι κατεβάσει η γκλάβα σου. Άμα αποφασίσεις να μιλήσεις φυσιολογικά τα ξαναλέμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υποψιαζομαι οτι αυτο γινεται ηδη ;)
γιαυτο και το υφακι και η αντιδραση
δεν πειραζει νουλα μου σθμβαινουν αυτα
αλλα φταις και εσυ
ολη μερα στο συγγρος?
ε ντροπη
:2funny: :2funny:
και κάτι τελευταίο...μην ξαναπιάσετε το όνομα της οικογένειας μου εδώ μέσα. Γιατί είναι εύκολο να μάθω ποιοι είστε, πού βρίσκεστε και ακόμα και το πού χέζετε. ΔΕΝ θέλω. Αλλά όπως δεν έχω προσβάλλει κανέναν, ακόμα και τώρα που το κάνετε εσείς, δεν γουστάρω να με προσβάλλουν κι εμένα.
Για τελευταία φορά, αυτό δεν είναι πλάκα. Δεν είναι απειλή, πραγματικά βαριέμαι να το κάνω αυτό που είπα πιο πριν. Προτιμώ να μιλάμε φυσιολογικά. Δεν έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
και κάτι τελευταίο...μην ξαναπιάσετε το όνομα της οικογένειας μου εδώ μέσα. Γιατί είναι εύκολο να μάθω ποιοι είστε, πού βρίσκεστε και ακόμα και το πού χέζετε. ΔΕΝ θέλω. Αλλά όπως δεν έχω προσβάλλει κανέναν, ακόμα και τώρα που το κάνετε εσείς, δεν γουστάρω να με προσβάλλουν κι εμένα.
Για τελευταία φορά, αυτό δεν είναι πλάκα. Δεν είναι απειλή, πραγματικά βαριέμαι να το κάνω αυτό που είπα πιο πριν. Προτιμώ να μιλάμε φυσιολογικά. Δεν έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα.

κανε μου μυνηση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτος μου θυμιζει την nantia4u με κατι εκθεσεις που εγραφε! :2funny:
αλλη ορεξη δεν εχω να διαβαζω παπαριες  :jerking:
πριν το 97 εχετε κανει delete και τα μαμησια που τρωγατε  :jerking:
το ρεκορ σου με την δεκαετια ατιτλος δεν στο σπαει κανενας :grin:

Ομολογώ πως δεν σε θεωρούσα και από τους πρώτους υποψήφιους να διαβάσουν ένα ολόκληρο κείμενο.

Η νοημοσύνη σου προφανώς δυσκολεύεται να χωνέψει παραπάνω λέξεις από όσες έχει στο πρωτοσέλιδο "Η πράσινη".

Αν έχει δίκιο ο Δαρβίνος μπορεί βέβαια να δούμε και την εποχή που οι μπαμπουίνοι θα αρχίσουν να διαβάζουν, αλλά μέχρι τότε stranger in the night θα πρέπει να βαδίσεις μόνο σου το δύσκολο μονοπάτι της εξέλιξης.Μέχρι τότε...

melissan3smallam8.jpg

ΥΓ Και για πριν το 97 θα μπορούσαμε να μιλήσουμε, αλλά ας μην στρεσάρουμε τον περιορισμένο σου εγκέφαλο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αν δεν εχεις να χωρισει να μην προκαλεις
οσο προκαλεις θα τα ακους

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ομολογώ πως δεν σε θεωρούσα και από τους πρώτους υποψήφιους να διαβάσουν ένα ολόκληρο κείμενο.

Η νοημοσύνη σου προφανώς δυσκολεύεται να χωνέψει παραπάνω λέξεις από όσες έχει στο πρωτοσέλιδο "Η πράσινη".

Αν έχει δίκιο ο Δαρβίνος μπορεί βέβαια να δούμε και την εποχή που οι μπαμπουίνοι θα αρχίσουν να διαβάζουν, αλλά μέχρι τότε stranger in the night θα πρέπει να βαδίσεις μόνο σου το δύσκολο μονοπάτι της εξέλιξης.Μέχρι τότε...

melissan3smallam8.jpg

ΥΓ Και για πριν το 97 θα μπορούσαμε να μιλήσουμε, αλλά ας μην στρεσάρουμε τον περιορισμένο σου εγκέφαλο...

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν εχεις να χωρισει να μην προκαλεις
οσο προκαλεις θα τα ακους
πού σε προκάλεσα; Για κάνε παράθεση...Γιατί εσύ παρεξηγιέσαι ακόμα και που λέμε ένα παίκτη που δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα σου ταγάρι. με όλα παρεξηγείσαι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πού σε προκάλεσα; Για κάνε παράθεση...Γιατί εσύ παρεξηγιέσαι ακόμα και που λέμε ένα παίκτη που δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα σου ταγάρι. με όλα παρεξηγείσαι.

τωρα θα λεμε τα ιδια?
ελα παρακατω τωρα
οτι σουπα οταν θα λες μπαρουφες θα παιρνεις αναλογες απαντησεις
σαφεστατο νομιζω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και πού έβρισα εγώ εσένα ή πολύ περισσότερο την οικογένειά σου;
Ούτε καν βρισιά για όλους γενικά τους φιλάθλους του ΠΑΟ δεν θα βρεις από εμένα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τωρα θα λεμε τα ιδια?
ελα παρακατω τωρα
οτι σουπα οταν θα λες μπαρουφες θα παιρνεις αναλογες απαντησεις
σαφεστατο νομιζω
οι απαντήσεις αν είναι ανάλογες θα αφορούν την ομάδα μου και να μην είναι βρισιές προσωπικές. Είναι τόσο δύσκολα κατανοητό; Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω με κανέναν. πώς το λένε πια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και πού έβρισα εγώ εσένα ή πολύ περισσότερο την οικογένειά σου;
Ούτε καν βρισιά για όλους γενικά τους φιλάθλους του ΠΑΟ δεν θα βρεις από εμένα.

ρε τυπε δεν με νοιαζει βρισε οτι γουσταρεις
μας απειλεις κιολας
αν εχεις κομπλεξ εσυ δεν σου φταιμε εμεις
θα τα ακους και εσυυυυ
οπως και η κριστυ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι απαντήσεις αν είναι ανάλογες θα αφορούν την ομάδα μου και να μην είναι βρισιές προσωπικές. Είναι τόσο δύσκολα κατανοητό; Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω με κανέναν. πώς το λένε πια...

εγω ρε φιλε διαχωριζω
τοχεις κανει 2 φορες μιλας με τον στραιντζερ και ανακατευεις εμενα
ε θα τα ακους
απλο
αν την βρισκεις να μυξοκλαιες καντος
εγω δεν χαμπαριαζω απο τετοια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειπαμε, εσύ είσαι άντρας...που το δείχνεις εδώ μέσα με νταηλίκι. Με γειά σου με χαρά σου.
η δική σου απάντηση είχε να κάνει με την οικογένειά μου, όχι μόνο του stranger.
Αλλά τέλος πάντων, κόφτο.
Αν νομίζεις πως είναι κλαψιά, δικαίωμά σου. Αν σε κάνει να νιώθεις πιο άντρας, σκέψου έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom