james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.332
- Πόντοι
- 2.356
Άλλος παλιόπουστας Οθωμανικής προέλευση κι αυτόςτωρα μου εμεινε μονο ο ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ
Άλλος παλιόπουστας Οθωμανικής προέλευση κι αυτόςτωρα μου εμεινε μονο ο ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ
θα μαθεις μπαλιτσα με αυτον ...Ρε πούστη,τι αλλο θα δούμε...
Χθες είδαμε το σύστημα καμινάδα της Ράσντεν εντ Ντάϊμοντς...
γτ ρε μουνε εγω δεν τα ελεγα;γαμησε τον αυτον
εσενα εψαχνα και καποιον φίλο μου @poutsesmple1447
Αν και εσυ για τον Τουρκο τα έλεγες για να ειμαι σωστος
εγω εχω κομπλεξ? επι εποχης τεριμ εισαι πουθεναικος...Όχι
Περίμενες πολλούς μήνες να πείς την μαλακία σου?
Κομπλέξας είσαι τύπε τελικά.
ετσι ειναι τυπε! και η ναπολι του μαραντονα εχασε το δευτερο πρωταθλημα για τις στοιχηματικες...τύπε τσιγκολελέτα κούλα είσαι ?
μια παράγκα και ένα χάντμπολ έχεις και μάλλον χάνεις το πρωτάθλημα παρά τα στησίματα που κάνεις με κοράκια κ παραρτήματα
Όταν τα λέγαμε από πέρσι εσύ πετούσες (δικέφαλο)χαρταετό....εγω εχω κομπλεξ? επι εποχης τεριμ εισαι πουθεναικος...
πρεπει να χασεις και το κυπελλο για να το καταλαβεις?
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον σοδομισμό των ασπόνδυλων Ισραηλιτών....πρεπει να χασεις και το κυπελλο για να το καταλαβεις?
ο αρης εχει μεγαλυτερο κινητρο και το ξερεις!!!Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον σοδομισμό των ασπόνδυλων Ισραηλιτών....
Στα αρχιδια μας αναλυτή του κωλου εσυΣυμφωνώ μαζί του κωλομπαρά.
Ασχολήσου με τους Νάγκετς του Πειραιά....
Ποιός Ατζούν,τι λες ρε τύπε....ο αρης εχει μεγαλυτερο κινητρο και το ξερεις!!!
εσεις αντιθετα ειστε σε κριση....
και με αυτο που εγινε χθες με το φωταρα ακομα χειροτερα... βεβαια εχετε ενα μηνα να το σωσετε...
δυσκολα ομως με τα αλαμπουρνεζικα του τουρκαλα...
η θα μπει γερα ο ατζουν στην ομαδα και θα πατε επιτελους πραγματικα για πρωταθλημα η θα ειστε θελημενα η οχι οι χρησιμοι ηλιθιοι της ιστοριας αυτης της περιοδου στη σουπαλιγκ
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τον σοδομισμό των ασπόνδυλων Ισραηλιτών....
Το έχεις μεγάλη ανάγκη...Στα αρχιδια μας αναλυτή του κωλου εσυ
Ποιος σου είπε να είσαι σχεσάκιας;ΦΑΤΙΧΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ
Όχι,να το πάρουμε και να το κάνουμε δώρο στον Αστέρα Τρίπολης που αδικήθηκε κάποτε....δωστε τους μωρε ενα κυπελλακι στα παιδια να μεινει η λαιλαπα εκτος Ευρωπης.... οχι ?
Ρε μαν άστον να χαρεί, έτσι κι αλλιώς φέτος δεν θα πάρουν τίποτα άλλο... Κρίμα είναιΚαλά για το βόλεϋ γυναικών δεν σχολίασες την τεράστια Ολυμπιακή ψυχή...
Σε χασαμε εκεί...
Προς το παρόν τυπε μου φέτος σε τελικούς σε όλα τα αθλήματα μεταξύ μας είμαστε 4+1 βολλευ μπάσκετ κτλΡε μαν άστον να χαρεί, έτσι κι αλλιώς φέτος δεν θα πάρουν τίποτα άλλο... Κρίμα είναι
Εντάξει μαν μια κουβέντα είπαΠρος το παρόν τυπε μου φέτος σε τελικούς σε όλα τα αθλήματα μεταξύ μας είμαστε 4+1 βολλευ μπάσκετ κτλ
Και εγώ μαν την αλήθεια έγραψα,δε σε είπα και καμπούρηΕντάξει μαν μια κουβέντα είπα
ο πιό δύσκολος αντίπαλος είπα, όχι ο καλύτεροςΗρεμα.. Η Μακάμπι καλύτερη απο την Ρεάλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
Μακάρι να περάσουμε...