teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.735
- Πόντοι
- 2.306
Εγω ακομα νοιωθω φιλος του…μου αρεσει να του σιγοψιθυριζω στο αυτι…Ρε σεις, εσεις ήσασταν φιλοι ρε! Μια γροθια, πως καταντησατε ετσι.
Εγω ακομα νοιωθω φιλος του…μου αρεσει να του σιγοψιθυριζω στο αυτι…Ρε σεις, εσεις ήσασταν φιλοι ρε! Μια γροθια, πως καταντησατε ετσι.
Ελα ρε συ…μην τους το χαλας…Τα σαπούνια κτλ κομμένα εδώ μέσα.
Δεν έχουν θέση ναζί και ομοφυλόφιλα ορφανά του Αδόλφου εδώ.
Πάνε αυτοί,χαιρετήσανε,μιλας για 35 χρόνια πίσω....Ελα ρε συ…μην τους το χαλας…
εχετε προϊστορια αλλωστε, ΝΟΠΟ κλπ.
Πάνε αυτοί,χαιρετήσανε,μιλας για 35 χρόνια πίσω....
Γαμησέ τα,είναι εύκολα προσβάσιμος χώρος για αυτούς.
Οι κόκκινοι έχουν πολύ πράμα από δαύτους....
Δες όσους ηγετικούς πιάσανε ότι ήταν Χ.Α και με επιθέσεις σε αλλοδαπούς..
Δοξα το θεο απο σιχαματα δεν υπαρχει ελλειψη…σε ολες τις ομαδες να το πουμε κι αυτο
Ο τίμιος απατεώνας για πες πόσο σε έχει?Με τον τιμιο απατεωνα στα ιδια σκατα θα ησουνα, δεν θα σε ειχε παραπανω. Το κυπελλακι παιζει και να το εχανες. Τωρα ισως το παρεις.
Αιτορ και Μαντσινι ειπες; Κατι σαπακια ειναι που με τον τιμιο απατεωνα σας εδειξε τον δρομο. Ποιον δρομο; Αυτον που εχει πει ο Μπαρτζώκας για τον μπασκετικο Παναθηναικο.
«Ο Παναθηναικος ειναι ευχαριστημένος με το να παλευει τα παιχνιδια» Αυτον τον δρομο σας εδειξε και ο Γιοβανοβιτς.
Κατι στατιστικες που κρατας κι εσυ. Κουπα σου εφερε; Αυτο που έπρεπε να παρει το πηρε το παιχνιδι;Ο τίμιος απατεώνας για πες πόσο σε έχει?
Η μπάλα στην κερκίδα...Κατι στατιστικες που κρατας κι εσυ. Κουπα σου εφερε; Αυτο που έπρεπε να παρει το πηρε το παιχνιδι;
Ενταξει τοτε ρε φιλε. Αφου ειναι ο Ολυμπιακος το μεγα ζητημα για εσας, παω πασο.Επίσης πλέον είναι ο προπονητής μας,με την καλύτερη προϊστορία απέναντι σε σας.
Για μας είναι πολύ σημαντικό.
Καλα εκανε!Ειπα κατι εγω για ΝΟΠΟ???Στο γηπεδο παιζουμε παντα...Δεν εχουμε αναγκη τις πλατες κανενος.Φιλαρακο τη ΝΟΠΟ την καθαρισε ο "καπετανιος" πριν απο χρονια
ΥΓ Αν εισαι μαγκας κερδας μεσα στο γηπεδο και δεν παιζεις σαν κοτα
Είναι σημαντικό μαν.Ενταξει τοτε ρε φιλε. Αφου ειναι ο Ολυμπιακος το μεγα ζητημα για εσας, παω πασο.
Εγω ακομα νοιωθω φιλος του…μου αρεσει να του σιγοψιθυριζω στο αυτι…
ρε παρείσακτε μπουχέσα φλόμωσες κλανιές το νήμα, έλεος με την διάρροια σουΕλα ρε συ…μην τους το χαλας…
σε κλανω στα μουτρα μεγαλοπρεπως καλε μου φιλε (ετσι λεει ο γαυρος, οτι ειμαστε φιλοι).ρε παρείσακτε μπουχέσα φλόμωσες κλανιές το νήμα, έλεος με την διάρροια σου
σε έπιασε και ο πόνος για τη νοπο μωρή απολιθωμένη κουράδα του λαθρέμπορα - σχολή οδηγών
άντε στο νήμα σου βλάκα ιδρυματικέ που θα μας το παίξεις και αντίφα , γλείφτη του καταπατητή παραγκάρχη..
γνωρίζουμε όλα τα γεγονότα,τα μπραβιλίκια, τα δολοφονικά χτυπήματα, τους εκφοβισμούς που έκαναν και κάνουν στην περιοχή
τα τσογλάνια του προέδρου σου
πάρε ένα από τα πολλά λινκ που υπάρχουν ,πανάσχετε λεβιέ....και ξεκουμπήσου στο νήμα σου ... κούρασες
Η στρούγκα κατά της Original 21
τι να κλάσεις ρε μούμια που τον ήπιες εύκολα και στο ρελαντίσε κλανω στα μουτρα μεγαλοπρεπως καλε μου φιλε (ετσι λεει ο γαυρος, οτι ειμαστε φιλοι).
τι να κλάσεις ρε μούμια που τον ήπιες εύκολα και στο ρελαντί
βλάκα που φλόμωσες ψέμμα το σάιτ για τον λαθρέμπορα , το είδες το λινκ έτσι ?
γνωρίζουμε ηλίθιε, είναι νωπά τα πεπραγμένα σας
τι να κλάσεις ρε μούμια που τον ήπιες εύκολα και στο ρελαντί
Οταν ο Αφραγκουζος (πατερας) εκανε λαθρεμποριο ο Μελοσσανιδης φοραγε κοντοπαντελονα, «φιλε» καθυστερημενε.τι να κλάσεις ρε μούμια που τον ήπιες εύκολα και στο ρελαντί
Ηρεμήστε κύριε.τι να κλάσεις ρε μούμια που τον ήπιες εύκολα και στο ρελαντί
Και συ τι φάση.Οταν ο Αφραγκουζος (πατερας) εκανε λαθρεμποριο ο Μελοσσανιδης φοραγε κοντοπαντελονα, «φιλε» καθυστερημενε.
Δεν φτανει που εισαι βλακας, εισαι και απληροφορητος.
Μνημη πυγολαμπιδας, βλακα.
Ρε μλκ 10 τρίποντα κωλομπαραδες φενερ στο ημιχρονοΚαι συ τι φάση.
Βαρδινογιάννηδες,Κόκκαλης,Μελισανίδης,Σαββίδης ολοι λαθρεμπόροο,κλέφτες και μουνόπανα.