baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.780
- Πόντοι
- 6.035
η ζωη ειναι αδικη.για αυτο θα μεινεις μια ζωη βοθρατζης
η ζωη ειναι αδικη.για αυτο θα μεινεις μια ζωη βοθρατζης
Ρε κίναιδε θα κρίνεις μια ομάδα όταν ολοκληρώσει το ρόστερ της.κλασικο βαζελομουνοπανο....
βαζει ενα ποστ μου που εκανα στις 1 οκτωβριου και νομιζει οτι μου την λεει...
το ποστ μου ειναι 100% σωστο...ο φετινος βαζελος ειναι η χειροτερα κακοφτιαγμενη ομαδα στην ιστορια της ευρωλιγκας....σκορπισανε ενα τσουβαλι λεφτα για παιχτες τυπου βιλντοζα, κατι σαπακια απο γιουροκαπ και εναν μονο ψηλο 2.06!!!!!
ολα αυτα ισχυαν στη 1 οκτωβριου!!!!
στις 31 οκτωβριου ομως εφεραν τον ναν και εξασφαλισαν 25 ποντους σε καθε ματς...και φυσικα εκει αλλαξαν τα παντα!!!! χθες για παραδειγμα ο ναν εβαλε 28 ποντους...χωρις τον ναν θα χανανε μεχρι και απο την τελευταια αλμπα!!!!γιατι χωρις ψηλους και με κατι γριγονιες και γκαρντ δεν μπορεις να κερδισεις ουτε την αλμπα....αλλα αφου σου καθαριζει 28 ποντους ο ναν, μετα ολοι γινονται ηρωες....
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΝΑΝ????ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ?????
βασικα δεν ψαχνατε τα χαρακτηριστικα του ναν ψαχνατε παιχτες που ειχε επιλεξει ο μπαρτζωκας,να λεμε αληθειες.Ρε κίναιδε θα κρίνεις μια ομάδα όταν ολοκληρώσει το ρόστερ της.
Από τέλη Αυγούστου λέγαμε ότι ψάχνουμε καλό γκάρντ με τα χαρακτηριστικά του Ναν και ψηλό.
Τον βρήκαμε και κακώς δεν πήραμε και ψηλό,αυτόν που πήρατε εσείς και μας γάμησε και έκανε την διαφορά.
Μπα...βασικα δεν ψαχνατε τα χαρακτηριστικα του ναν ψαχνατε παιχτες που ειχε επιλεξει ο μπαρτζωκας,να λεμε αληθειες.
ρε γαμιδι 1 οκτωβρη εκανα στο σχόλιο...οχι 1 ιουλιου....Ρε κίναιδε θα κρίνεις μια ομάδα όταν ολοκληρώσει το ρόστερ της.
Από τέλη Αυγούστου λέγαμε ότι ψάχνουμε καλό γκάρντ με τα χαρακτηριστικά του Ναν και ψηλό.
Τον βρήκαμε και κακώς δεν πήραμε και ψηλό,αυτόν που πήρατε εσείς και μας γάμησε και έκανε την διαφορά.
Ρε γαμιόλα η Ευρωλίγκα ξεκινάει Οκτώβρη...ρε γαμιδι 1 οκτωβρη εκανα στο σχόλιο...οχι 1 ιουλιου....
το ροστερ ολων των ομαδων τοτε ειναι ολοκληρωμενο...απο εκει και περα γινονται διορθωσεις...
αμα ειναι ετσι να περιμενουμε να σχολιασουμε τις ομαδες μεχρι τον φλεβαρη που φεραμε εμεις τον πετρουσεφ....
Σε όλα αυτά έχεις δίκιο.Όμως είμαι ΠΑΟΚι.Τα μυαλά μας πονάνε με αυτά που είδαμε φέτος.Ας πω και εγώ τη γνώμη μου, και για τους 2. Ο Ιερεθουέλο σίγουρα είναι καλύτερος από Κασαμπαλή, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι πιτσιρικάς και 2ος πασαδόρος Εθνικής. Γελάω με αυτό που λες, καθώς ο Τράβιτσα σαν ξένος πασαδόρος, μετά τον Ball του Ηρακλή, είναι ο καλύτερος με πάρα πολλές παραστάσεις. Όσο για τον διαγώνιο, βασικός διαγώνιος Σλοβενίας, που είναι μέσα στις τοπ 10 ομάδες. Αυτό που δεν έχουν και οι 2 ομάδες κακά τα ψέμματα, είναι ακραίοι και κεντρικοί.
Είναι μεγάλη απώλεια ο Κουβανός,αντικατέστησε επάξια τον Έπ.Ας πω και εγώ τη γνώμη μου, και για τους 2. Ο Ιερεθουέλο σίγουρα είναι καλύτερος από Κασαμπαλή, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι πιτσιρικάς και 2ος πασαδόρος Εθνικής. Γελάω με αυτό που λες, καθώς ο Τράβιτσα σαν ξένος πασαδόρος, μετά τον Ball του Ηρακλή, είναι ο καλύτερος με πάρα πολλές παραστάσεις. Όσο για τον διαγώνιο, βασικός διαγώνιος Σλοβενίας, που είναι μέσα στις τοπ 10 ομάδες. Αυτό που δεν έχουν και οι 2 ομάδες κακά τα ψέμματα, είναι ακραίοι και κεντρικοί.
τον ναν ειχεδ ακουστει πρωτα για ολυμπιακο απο αυγουστο μετα αποσυρθηκαμε καθως περιμενε απο nba και επανηλθαμε μετα τον σεπτεμβρη τοτε που εκλεγε ο τρακης να χαλασει την υποτιθεμενη μεταγραφη τζειμς.Μπα...
Τον Χουάντσο ήθελε....Κι όμως....
Τον Νάν τον ήθελε και η Μακάμπι και η Μιλάνο.Δώσαμε τα πιο πολλά.
Εσύ πέρα από Κοκκινάκη, Γαλιώτο και Σαμουλενκο ολα τα υπολοιπα είναι για τα μπάζα.Σε όλα αυτά έχεις δίκιο.Όμως είμαι ΠΑΟΚι.Τα μυαλά μας πονάνε με αυτά που είδαμε φέτος.
Πιστεύω ότι και στοιχηματικά, ανεξάρτητα τι ομάδα είναι ο καθένας, αξίζει ακόμη και σκορ 3-0 υπερ του Γαύρου. Πήρες για του χρόνου πάντως Χανδρινό που σε σχέση με Ζήση και το άλλο λίμπερο είναι καλύτερος, αλλά και τον Ελμπερτ της Lunenburg, που είναι απλά φοβερός. Αν πάρει και ένα 2ο σοβαρό ακραίο, πέρα από Πρωτοψάλτη, θα πας χαλαρα για πρωτάθλημα... Αρκεί πάντα να μην έχεις τραυματισμούς.Είναι μεγάλη απώλεια ο Κουβανός,αντικατέστησε επάξια τον Έπ.
Ο ΟΣΦΠ χωρίς αυτόν δύσκολα να κάνει 3 ήττες...
Σας περιμένουμε στο φιναλ φορ της Ευρωλίγκας!! Μετά από περίοδο μακράς νηστείας θα κεράσουμε ποικιλίες κρεατικών !!ρε γαμιδι 1 οκτωβρη εκανα στο σχόλιο...οχι 1 ιουλιου....
το ροστερ ολων των ομαδων τοτε ειναι ολοκληρωμενο...απο εκει και περα γινονται διορθωσεις...
αμα ειναι ετσι να περιμενουμε να σχολιασουμε τις ομαδες μεχρι τον φλεβαρη που φεραμε εμεις τον πετρουσεφ....
Και άλλος που ξέρει...τι γίνεται εδώ μέσα ρε πουστη μου στο Bou βρίσκομαι η στην ΕΣΑΚΕΡε γαμιόλα η Ευρωλίγκα ξεκινάει Οκτώβρη...
Τα ρόστερ δαμορφώνονται.
Πόσο μια ομάδα που φτιάχτηκε απο το 0.
Έπρεπε να πάρει και τον ψηλό ο Οθωμανός...
Σε κρίνω γιατι ξέρεις από μπάσκετ,έβαλες μπροστά την εμπάθεια και όχι την γνώση.
Όλοι στο μαγαζί του ταβερνιάρη έχει τζάμπα εδέσματαΣας περιμένουμε στο φιναλ φορ της Ευρωλίγκας!! Μετά από περίοδο μακράς νηστείας θα κεράσουμε ποικιλίες κρεατικών !!
Ήρεμα μαν.Σας περιμένουμε στο φιναλ φορ της Ευρωλίγκας!! Μετά από περίοδο μακράς νηστείας θα κεράσουμε ποικιλίες κρεατικών !!
Στο είπε ο κόουτς ή πιστεύεις τα μπουστοάρδ,αυτά που λέγανε ότι θα πάρεις Χουάντσο σαν διάδοχο Βεζένκοφ?τον ναν ειχεδ ακουστει πρωτα για ολυμπιακο απο αυγουστο μετα αποσυρθηκαμε καθως περιμενε απο nba και επανηλθαμε μετα τον σεπτεμβρη τοτε που εκλεγε ο τρακης να χαλασει την υποτιθεμενη μεταγραφη τζειμς.
βασικά οι μάνατζερ γνωρίζουν τα συμβόλαια των παικτών κι αν είναι διαθέσιμοι προς μεταγραφήτον ναν ειχεδ ακουστει πρωτα για ολυμπιακο απο αυγουστο μετα αποσυρθηκαμε καθως περιμενε απο nba και επανηλθαμε μετα τον σεπτεμβρη τοτε που εκλεγε ο τρακης να χαλασει την υποτιθεμενη μεταγραφη τζειμς.
Για εμένα αφού στο προπονητικό επιτελείο έχουν την Μάρθα Βούρτση ο Νίκος Ξανθόπουλος τους λείπει..βασικά οι μάνατζερ γνωρίζουν τα συμβόλαια των παικτών κι αν είναι διαθέσιμοι προς μεταγραφή
Από μάνατζερ ενημερώνονται οι προπονητές
Σιγά τους χιλιάδες παίκτες που υπάρχουν στο μπάσκετ, δηλαδή όσοι είναι έτοιμοι για ευρωλίγκα ..
στο ποδόσφαιρο που υπάρχει υπερπροσφορά είναι η σπαζοκεφαλιά ,στο μπάσκετ τα κουκιά είναι μετρημένα ..
Τέσπα μόνον τον Ναν θέλατε ? πολλούς θέλατε ..και Χουάντσο ...Μήτογλου ... Γκριγκόνις,
όλη την ομάδα του ΠΑΟ θέλατε χωρίς λεφτά !!!
όμως είπαμε ,φταίει ο Σλούκας
θα τους κάνει Τζανετάκο η Μπάρτσα ... θα πέσει η φάπα σύννεφο ... αλλά στην απίθανη περίπτωση που δεν , έχει Ρεάλ ...Για εμένα αφού στο προπονητικό επιτελείο έχουν την Μάρθα Βούρτση ο Νίκος Ξανθόπουλος τους λείπει..
nαι βρε αουρελιε το εχουμε πει αυτο και για τους 2 πρωτα ακουστηκαν στον ολυμπιακο και μετα εμπαινε και αταμαν,το βασικο πλανο σας ηταν να παιρνατε τον κορμο της παρτιζαν αλλα σας το χαλασε ο μελιτζανας.Στο είπε ο κόουτς ή πιστεύεις τα μπουστοάρδ,αυτά που λέγανε ότι θα πάρεις Χουάντσο σαν διάδοχο Βεζένκοφ?