Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πούτσα μας....
Να σου στείλω μια Spalding Triple Threat με το κούριερ,να την βράσεις μήπως πάρεις μυρωδιά....

:coffee:
Τρώω μαλάκι τώρα ...μπάλες γουρούνια κ σκουπίδια τρώτε κάτω από το χαντάκι
IMG_20240404_145135.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
στο μεταξύ πιθανολογώ πως δεν έχει γράψει ποτέ στο νήμα του Άρη ή αν έχει γράψει είναι μετά από καμιά νίκη του γαύρου :2funny:
Μόνο Άρης ρε παλιοβαζελοι

Ο μπαμπάς σας
images.jpeg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Με γλυκάνισο το πίνουν από το αυλάκι κ κάτω ....
Η εικόνα λέει αλλά;;;;;:confused:δλδ πιστεύεις μέσα σου στην Ευρωλίγκα ότι είσαι καλύτερος από Μονακό Μπάρτσα Ρεάλ γαύρο ;;
Ρε παίρνει το όραμα του dog ?? Με ρεγουλα την άσπρη σκόνη
και πως θα πουλήσει το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου ?:undecided:

και στα σοβαρά !!! τι ζόρι τραβάς με τον Δημήτρη ? τσεπώνει τίποτα Δημόσιες (πάσες) αναθέσεις σαν τον νυν και τους πρώην σου μπρόεδρους ? :think:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266

και στα σοβαρά !!! τι ζόρι τραβάς με τον Δημήτρη ? τσεπώνει τίποτα Δημόσιες (πάσες) αναθέσεις σαν τον νυν και τους πρώην σου μπρόεδρους ? :think:
Ο Τράκης;
Φαρμακοβιομηχανία έχει όχι μπακάλικο :confused:λες να μην τσεπωνε τότε με Άδωνις;; .
Ο Μαρινάκης είναι πρώην πρόεδρος ...........

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ο Τράκης;
Φαρμακοβιομηχανία έχει όχι μπακάλικο :confused:λες να μην τσεπωνε τότε με Άδωνις;; .
Ο Μαρινάκης είναι πρώην πρόεδρος ...........
λάθος στα έχουν πεί....
έμενε απλήρωτος,πίστωνε το μπουρδελοκράτος...για να έχουν τα γερόντια φάρμακα...

έφτιαξε κ κάτι φαρμακεία στο μεταξύ ,στα ξεχασμένα ακριτικά

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

Οι Αφοί ειναι ψιλοανενεργοί επιχειρηματικά....
Έχουν όμως να τρώνε δημόσιο χρήμα που έβγαλε ο πατέρας και ο παππούς τους για 3 γενιές....
Ο ντιπιτζή μέσα στην παραφροσύνη του είναι και επιχειρηματικός κολοσσός και έχει κάνει καλύτερα deal από ότι έκαναν
οι θείοι και ο πατέρας του...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
λάθος στα έχουν πεί....
έμενε απλήρωτος,πίστωνε το μπουρδελοκράτος...για να έχουν τα γερόντια φάρμακα...

έφτιαξε κ κάτι φαρμακεία στο μεταξύ ,στα ξεχασμένα ακριτικά
Έτσι...
Να τα λέμε όλα...
Μπήκε μέσα ο πατέρας του λίγο και έγινε άνθρωπος....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Κρίμα το παλικάρι.Δεν υπάρχει χειρότερο από το να χάνεις τον βασικό σου πασαδόρο.Καλά και εμείς με τον μυρωδιά που είχαμε φέτος ήταν σαν να μην είχαμε.Και ο διαγώνιος για σύνταξη.
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου, και για τους 2. Ο Ιερεθουέλο σίγουρα είναι καλύτερος από Κασαμπαλή, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι πιτσιρικάς και 2ος πασαδόρος Εθνικής. Γελάω με αυτό που λες, καθώς ο Τράβιτσα σαν ξένος πασαδόρος, μετά τον Ball του Ηρακλή, είναι ο καλύτερος με πάρα πολλές παραστάσεις. Όσο για τον διαγώνιο, βασικός διαγώνιος Σλοβενίας, που είναι μέσα στις τοπ 10 ομάδες. Αυτό που δεν έχουν και οι 2 ομάδες κακά τα ψέμματα, είναι ακραίοι και κεντρικοί.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ενα καλοκαιρι σας τα ελεγα ρε μουνοπανα και εσεις με κοροιδευατε....το μελλον σας λεω ρε μπουχεσες...το μελλον!!!!
πηρανε εναν σλουκα και νομιζανε απο προτελευταιοι που βγηκανε περυσι στην ευρωλιγκα, φετος θα πανε φαιναλ φορ....ο,τι μαλακια τους λενε τα αρδακια, το πιστευουν τα μπουρδελα...
εχουμε και λεμε :
κωστακης σλουκας δεν εχει κουραγιο να παιζει παραπανω λεπτα απο αυτα που τον εβαζε ο μπαρτζωκας...απλα επειδη ειναι εγωισταρος ηθελε να παιζει 30 λεπτα καθε ματς...το τουβλο ο τρακης τον πιστεψε και εφτιαξε ολη την ομαδα στα 30λεπτα του σλουκα....εχει να παει η πουτσα συννεφο...
εναν σεντερ ειχαν και τον διωξανε και αυτον....παιζει να ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη την ευρωλιγκα, το γιουροκαπ, το τσουλου και το καρνεισον καπ, που εχουν εναν και μοναδικο σεντερ υψους 2,06μ!!!!!!!! ρε ουτε επιτηδες να το κανανε...

τεσπα, το θεμα δεν ειναι οτι ειναι μπουρδελα...το θεμα ειναι οτι πανηγυριζουν που ειναι μπουρδελα!!!!!!
ολο το καλοκαιρι φτιαχνανε μια ομαδα τσιρκο και αυτοι αντι να ηταν στα καγκελα, πανηγυριζαν!!!!σανοδνα και αγιος ο θεος!!!!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Είδες τι παθαίνεις αμα είσαι προπετης?
Κόψε να διαβάζεις τι λέει το μπουστοσδνα.

κλασικο βαζελομουνοπανο....
βαζει ενα ποστ μου που εκανα στις 1 οκτωβριου και νομιζει οτι μου την λεει...
το ποστ μου ειναι 100% σωστο...ο φετινος βαζελος ειναι η χειροτερα κακοφτιαγμενη ομαδα στην ιστορια της ευρωλιγκας....σκορπισανε ενα τσουβαλι λεφτα για παιχτες τυπου βιλντοζα, κατι σαπακια απο γιουροκαπ και εναν μονο ψηλο 2.06!!!!!
ολα αυτα ισχυαν στη 1 οκτωβριου!!!!
στις 31 οκτωβριου ομως εφεραν τον ναν και εξασφαλισαν 25 ποντους σε καθε ματς...και φυσικα εκει αλλαξαν τα παντα!!!! χθες για παραδειγμα ο ναν εβαλε 28 ποντους...χωρις τον ναν θα χανανε μεχρι και απο την τελευταια αλμπα!!!!γιατι χωρις ψηλους και με κατι γριγονιες και γκαρντ δεν μπορεις να κερδισεις ουτε την αλμπα....αλλα αφου σου καθαριζει 28 ποντους ο ναν, μετα ολοι γινονται ηρωες....

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΝΑΝ????ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ?????

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
καταλαβες το μουνοπανο φιλε μπαρο...πηγε να αμφισβητησει τα λεγομενα μου...
που εγω ειμαι γενικα πολυ μετρημενος και προσεχω τι λεω και γι αυτο δεν πεφτω ποτε εξω στις προβλεψεις μου....
δεν ειναι τυχαιο που χαρακτηριζομαι ο νοστραδαμος των αθλητικων....
:coffee::coffee::coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
που εγω ειμαι γενικα πολυ μετρημενος και προσεχω τι λεω και γι αυτο δεν πεφτω ποτε εξω στις προβλεψεις μου....
εγω απλα ενημερωνομαι,τπτ λιγοτερο.
Αλλα εχουν δικιο οι ζελες. :coffee:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
20240412_074336.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom