athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
re moynh
re moynh
την μυζήθρα απο την πουτσα πιπιλαγε
γαριδομακαροναδα με μυζηδρα μου ακουγεται καπωςτην μυζήθρα απο την πουτσα πιπιλαγε
Κακή εκτέλεση δεν τους βγήκε
Αλλά σιγά σοκαριστικες με το πανο
Εμετικά είναι αυτά που κρέμας εσύ με τους δολοφόνους του Αρειανού
χωνι πισω παλι....τσαμπα χανουμε
χωνι πισω παλι....τσαμπα χανουμε
μπουστης @mpouxos επαιζε με την κωλαθραεγκληματικόλάθος στήσιμο της ομάδας στο 1ο ημίχρονο..
Παρά ταύτα ο μπαοκ έπαιξε σαν επαρχιακή ομάδα , μαζική άμυνα
Το πρόβλημα μας ,είναι το σέντερ φορ όταν οι αντίπαλοι παίζουνε ταμπούρι, χρόνιο πρόβλημα....
Αν δεν έχεις φορ να βάλει γκολ ,άστα...
Ο Μπερνάρ δεν έβαλε τα 2γκολ ? αυτό τα λέει όλα..
Με ομάδες που παίζουν ανοικτά δεν έχουμε πρόβλημα
έχειμπουστης @mpouxos επαιζε με την κωλαθρα
εγω λεω να ριξεις κανα να περασεις ζαχαρη και δεν θα χασεις και τα ψιλα
θέλω να κλείσω πριβέ ένα μαγαζί Τετάρτη βράδυ μέχρι πρωί Πέμπτηςεγω λεω να ριξεις κανα να περασεις ζαχαρη και δεν θα χασεις και τα ψιλα
τι αρχιδι εισαι... τσακο και συσε ειχα ξεχασει εσενα μωρη πουτανα
Δεν πειραζει , θα βαψετε κανα καγκελο παλι και θα ξεχαστειτε
εσεις εχετε εξοχικο το δικο μας τα τελευταια χρονια, κ εμεις το δικο σαςΩραιο το εξοχικο μου στην πρωτευουσα..ερχομαι ριχνω στη γκομενα Χαλαρααα..
Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε'' αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;''»Για τον ρόλο του πίσω από την επιλογή Τερίμ στον Παναθηναϊκό και τις συνομιλίες του με τον Γιάννη Αλαφούζο μίλησε ο Ατζούν Ιλιτσαλί σε αποκαλυπτική του συνέντευξη.
www.gazzetta.gr
|
Φημες λενε οτι οι υπηρεσιες του δημου , βρηκαν μεσα σε εναν καδο εξω απο τη λεωφορο Αλεξανδρας πεταμενο το 1ο ημιχρονο . Σοκαρισμενοι το ρωτησαν , ποιος σε πεταξε εδω να του κανουμε μηνυση και το 1ο ημιχρονο απαντησε ; Ο Τεριμ , αλλα μην του κανετε μηνυση , καντε του ενα τσεκαπ για Αλτσχαιμερ , γιατι ο ανθρωπος τα εχει χαμεναεγκληματικόλάθος στήσιμο της ομάδας στο 1ο ημίχρονο..
Παρά ταύτα ο μπαοκ έπαιξε σαν επαρχιακή ομάδα , μαζική άμυνα
Το πρόβλημα μας ,είναι το σέντερ φορ όταν οι αντίπαλοι παίζουνε ταμπούρι, χρόνιο πρόβλημα....
Αν δεν έχεις φορ να βάλει γκολ ,άστα...
Ο Μπερνάρ δεν έβαλε τα 2γκολ ? αυτό τα λέει όλα..
Με ομάδες που παίζουν ανοικτά δεν έχουμε πρόβλημα
Την στο κυπελο οτην χωνεψες κιολας?Ωραιο το εξοχικο μου στην πρωτευουσα..ερχομαι ριχνω στη γκομενα Χαλαρααα..
που εισαι ρε Βλασσαρε;Την στο κυπελο οτην χωνεψες κιολας?
Ξεχασα, με τετοια τροπαιοθηκη τι να σ πει το κυπελο εσενα?
Μπαρτσα του Βορρα
Την στο κυπελο οτην χωνεψες κιολας?
Ξεχασα, με τετοια τροπαιοθηκη τι να σ πει το κυπελο εσενα?
Μπαρτσα του Βορρα