Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
3.872
Πόντοι
736
Ειπαμε μπαίνεις YouTube πατάς παο-μπαρτσα 96 πας στα 30" πριν το τέλος και μόλις γλιστράει ο Γιαννάκης βλέπεις το χρονόμετρο που κολλάει.....Δεν χρειάζεται να παραδεχτείς κάτι γάβρος είσαι αυτό δεν πρόκειται να το κάνεις ποτε απλά κάτσε και αναρωτήσου μόνος σου πως γίνεται να παίζεται το παιχνίδι με κολλημένο χρονόμετρο....Αν είναι σωστό ρε παιδάκι μου πως να το εξηγήσω αλλιώς δεν ξέρω....Προσπάθησε λίγο νομίζω ότι μπορεις
Εντάξει ρε παιδί μου ότι γουστάρεις. Μείνε με αυτό. Θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη. Πορεύσου έτσι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
97.898
Πόντοι
46.423
Dick7.gif

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
216
Μη μπερδεύεσαι. Δεν κλέβουμε εμείς ειδικότητές σας. Που επενδύετε στην προπαγάνδα και στην πουστιά γιατί μόνο έτσι μπορείτε να λάβετε κάποια σημασία. Κι αυτή όχι πάντα
ποια σημασια ρε μαλακα που σας εχουμε γραμμενους στη πουτσα μας και στο στραπον της @Magi και ερχεστε και κωλοτριβεστε εδω μεσα. τραβα παραπερα βλακακο

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
3.872
Πόντοι
736
ποια σημασια ρε μαλακα που σας εχουμε γραμμενους στη πουτσα μας και στο στραπον της @Magi και ερχεστε και κωλοτριβεστε εδω μεσα. τραβα παραπερα βλακακο
Σαν τις πουτανίτσες έρχεστε και στο νήμα μας ρε τριμάλακα και τρίβεστε στο καυλί μας. Στις αρχιδάρες μας σας γράφουμε αλλά επιμένετε. Ξύπνα χαζούλη έχετε το σύνδρομο της Στοκχόλμης...

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
216
Σαν τις πουτανίτσες έρχεστε και στο νήμα μας ρε τριμάλακα και τρίβεστε στο καυλί μας. Στις αρχιδάρες μας σας γράφουμε αλλά επιμένετε. Ξύπνα χαζούλη έχετε το σύνδρομο της Στοκχόλμης...
μλκα εισαι τερμα χαζος και στην ηλικια σου αυτο πρεπει να το κοιταξεις. για ποιο νημα λες ρε που οταν σας πειραζουνε κλαιτε και τους μπλοκαρετε σε αυτο; και εκει ρουφιανια; τραβα στη τρυπα σου παλι

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
3.872
Πόντοι
736
μλκα εισαι τερμα χαζος και στην ηλικια σου αυτο πρεπει να το κοιταξεις. για ποιο νημα λες ρε που οταν σας πειραζουνε κλαιτε και τους μπλοκαρετε σε αυτο; και εκει ρουφιανια; τραβα στη τρυπα σου παλι
Πιο χαζός και πιο μαλάκας παθαίνεις εσύ είσαι τελικά. Ρε την παλεύεις; Ποιος σε μπλόκαρε ρε κόπανε; Τελικά καλά μου έλεγε ένας ηλικιωμένος παιδί μου μην κάθεσαι και μιλάς με έναν βλάκα θα γίνετε αυτομάτως δύο. Οπότε σ'αφήνω να είσαι ο μοναδικός. Άντε στο λαγούμι σου λαγουδάκι

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.716
Πόντοι
3.446
ελα ρε μαν μη τι χαλιέσαι με τον τρύπιο που κάνει κουμάντο. στα αρχιδια σου και το νήμα και το σαη στη τελική. αλλα όχι και να χαλιέσαι. εδώ μέσα τους βλέπεις τι φάση είναι καφενείο και φεησμπουκ μέχρι εκεί. ούτε ένας ασχολισιμος με βιογραφικό. :tooth::tooth::tooth: το μπουρδελα είναι ρε μαν όχι το παλιό το κουρβα γκρικ.
είσαι φωνή λογικής ρετρέ, λύνεις διαφορές, αμβλύνεις προβλήματα...:grin:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
216
Πιο χαζός και πιο μαλάκας παθαίνεις εσύ είσαι τελικά. Ρε την παλεύεις; Ποιος σε μπλόκαρε ρε κόπανε; Τελικά καλά μου έλεγε ένας ηλικιωμένος παιδί μου μην κάθεσαι και μιλάς με έναν βλάκα θα γίνετε αυτομάτως δύο. Οπότε σ'αφήνω να είσαι ο μοναδικός. Άντε στο λαγούμι σου λαγουδάκι
εμενα κανενας γτ σας εχω γραμμενους με πουστηδες δεν μπορεις να κανεις διαλογο εδω εκανες τη λουλου και δεν απαντησες καν στο @RETRO που φαντασου για να μπει στη διαδικασια να σου απαντησει ποσο για τον πουτσο εισαι μονο αυτο φαντασου.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.716
Πόντοι
3.446
ρε τύπε αλήθεια ρωτάς "ποιος σε μπλόκαρε" στο νήμα σας? :confused::grin::grin::grin::grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.906
Πόντοι
3.556
ρε ηθοποιέ να πούμε ξανάρθες; :tooth::tooth::tooth: ούτε να μοιράσουμε φυλλάδια δεν μπορούμε. να σου πω θυμάσαι φάληρο συμβάν, που σπάσατε παγκόσμιο ρεκόρ αναστροφής; φρέσκα κουλούρια λαγουδάκι των πλήκτρων. πόσα μηχανάκια στρίψατε ρε μαλακα; δε στα λένε στα τηλέφωνα;
ήσουν η’ δε σε πήρανε στα δικαβαλα; παίζει να μη ξέρεις ούτε καν ποιο σκηνικό λέω

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.716
Πόντοι
3.446

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.716
Πόντοι
3.446
ααααα εσύ είσαι ταλέντο και δε σε είχα προσέξει....
ρε τύπε ξημεροβραδιάζεστε εδώ μέσα και όταν κάποιος από εμάς γράψει στο δικό μας σας πάιρνουν τα κλάματα στον αντισθένη να τον μιουτάρει....μια δυο τρεις, έγινε συνήθειο πλέον.
κι ερχεσαι και μας λες μαλακίες τώρα, ήμαρτον.... ΕΛΑ ΠΑΜΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom