Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Εν τωμεταξυ βγηκε οταν δεν ειμαστε μεσα το Φερεφωνο και ειπε παλι τα τρελα του.
Μπηκαν λεει τα τριποντα!
Real 9/20 45%
ΠAO 10/23 43,5%
Που ειδες 60%?
Φερεφωνο δες στατιστικα αγωνα!

9 παικτες παιξανε παλι χτες,Rotation δεν υπαρχει.

Ρε σεις μαζεψε τον!!!!

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης (3).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (3).png
    360,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Στιγμιότυπο οθόνης (2).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (2).png
    353 KB · Εμφανίσεις: 22

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Το μπουρδελοσαιτ , δεν ειναι για μπασκετικες αναλυσεις , αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια , οποτε :
Ο Παναθηναικος φετος με Σλουκα στα καλα του, και Ναν εχει το καλυτερο περιφερειακο διδυμο στην ευρωπη
Ομαδες που πηραν κουπα χωρια απο το μπατζετ , ειχαν αυτο το χαρακτηριστικο Ρεαλ με Ντονσιτς-Γιουλ , Εφες με Μισιτς-Λαρκιν , Παναθηναικος με Διαμαντιδη-Σπανουλη

ΥΓ1 Ο καλος προπονητης φαινεται και απο τι εργο αφηνει πισω του Ιβκοβιτς με Ολυμπιακο , Λασο με Ρεαλ , Ομπραντοβιτς με Παναθηναικο. Η Εφες φετος δε θα μπει ουτε δεκαδα
ΥΓ2 Τρυπιες παπατζες για λαικη καταναλωση δε θα σχολιασω. Μονο επιχειρηματα

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
ανοιξατε παλι το κουτάκι με τις μαλακιες ρε μουνοπανα?????!!!!! :confused:
για τον προπονηταρα τον αταμαν, για το ροτεισον, για τον σλουκα, για το ενα, για το αλλο.....εντωμεταξυ τον τελευταιο μηνα εχετε ανακουφισει με πιπα σχεδον τους παντες σε ελλαδα και ευρωπη...

μεγαλη νικη εκτος προγραμματος, και τιποτα παραπανω...το παιχνιδι δεν ενδεικνυται για συμπερασματα : παιζατε χωρις αγχος απεναντι σε μια αδιαφορη ομαδα και σας βγηκαν ολα...δεν λεει κατι...ματς που βγαινουν συμπερασματα ειναι αυτα απεναντι σε ομαδες με κοινες θεσεις και στοχους....
μπηκα παλι να σας επαναφερω στην πραγματικοτητα ρε ζωα!!!!!
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης (5).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (5).png
    231,8 KB · Εμφανίσεις: 23

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Φερεφωνο για να κανεις αναλυσεις πρωτα πρεπει να ξερεις!!!!!!!
Ασε τωρα ποιο site ειναι για τι!
Παιξε στην ΑΈθνικη και μετα ελα μιλησεις!
Που ξερεις και τον Τολη!!!!!!!
:jerking::jerking::jerking::jerking:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εν τωμεταξυ βγηκε οταν δεν ειμαστε μεσα το Φερεφωνο και ειπε παλι τα τρελα του.
Μπηκαν λεει τα τριποντα!
Real 9/20 45%
ΠAO 10/23 43,5%
Που ειδες 60%?
Φερεφωνο δες στατιστικα αγωνα!

9 παικτες παιξανε παλι χτες,Rotation δεν υπαρχει.

Ρε σεις μαζεψε τον!!!!
Ρε γιγαντα των like , δε μπορω να στα εξηγω πενηνταρακια, σχολειο δεν εχεις παει ?
Ροτεισον εννοω τις δυο βδομαδες ξεκουραση για Σλουκα , Ναν , δηλαδη οτι κανει το ροτεισον που ξεκουραζει παιχτες
Η στατιστικη ειναι για τους βοηθους προπονητων , τα τριποντα οταν η μπαλα ειναι βαρια μετρανε περισσοτερο( Σλουκας ), και αυτο δεν το λεει η στατιστικη Αλλα που να καταλαβεις εσυ, ουτε απ εξω δεν εχεις περασει απο γηπεδο μπασκετ
ΥΓ Για το Φατιχαρο δεν ακουω τιποτα Λουφα και παραλλαγη

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Οπως ειπα , τρυπιες παπατζες ,του στυλ , "εγω ειμαι σπουδαιος " ," εισαι ασχετος " δε σχολιαζω
Εγω τα λεω με επιχειρηματα , ημερομηνιες , διευθυνσεις και νουμερο παπουτσιων
Ειναι καλο να βγαινουμε απο το γκετο και να κανουμε και καμμια βολτα στο sdna

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Ρε γιγαντα των like , δε μπορω να στα εξηγω πενηνταρακια, σχολειο δεν εχεις παει ?
Ροτεισον εννοω τις δυο βδομαδες ξεκουραση για Σλουκα , Ναν , δηλαδη οτι κανει το ροτεισον που ξεκουραζει παιχτες
Η στατιστικη ειναι για τους βοηθους προπονητων , τα τριποντα οταν η μπαλα ειναι βαρια μετρανε περισσοτερο( Σλουκας ), και αυτο δεν το λεει η στατιστικη Αλλα που να καταλαβεις εσυ, ουτε απ εξω δεν εχεις περασει απο γηπεδο μπασκετ
Χαιρομαι οταν παικτες ΑΈθνικης στο μπασκετ μου απαντανε!!!!:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Αν εχω παει εγω σχολειο φαινεται!!!
Rotation γραφεται!!!
Rotation σημαινει να χρησιμοποιει παικτες στα παιχνιδια και οχι να ξεκουραση 2 εβδομαδων.
Στατιστικη μονος χρησιμοποιησες σε αλλο μνμ που εβαλες 60% τριποντα.
Ξυπνα δεν ξερεις τι εχεις γραψει ή μαλλον στα γραφουν αλλοι?????

Αυτα που εχω γραψει εγω απο τα περσι τα λες φετος για στατιστικη Φερεφωνο!
Και αν εγω ξερω απο μπασκετ φαινεται!
Παρε τωρα τον Τολη να του κλαφτεις!

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Και για να δεις τι μπιφτεκας εισαι!!!
Οταν ηρθε ο Nunn εγραφες δεν κανει και δεν κανει!!!
ΤΩΡΑ??????
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Και ευτυχως που διαβαζεις και Sdna που πριν 10μερες κραζανε τον Αμαν Αμαν και απο χτες τον αποθεωνουν παλι

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Χαιρομαι οταν παικτες ΑΈθνικης στο μπασκετ μου απαντανε!!!!:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Αν εχω παει εγω σχολειο φαινεται!!!
Rotation γραφεται!!!
Rotation σημαινει να χρησιμοποιει παικτες στα παιχνιδια και οχι να ξεκουραση 2 εβδομαδων.
Στατιστικη μονος χρησιμοποιησες σε αλλο μνμ που εβαλες 60% τριποντα.
Ξυπνα δεν ξερεις τι εχεις γραψει ή μαλλον στα γραφουν αλλοι?????

Αυτα που εχω γραψει εγω απο τα περσι τα λες φετος για στατιστικη Φερεφωνο!
Και αν εγω ξερω απο μπασκετ φαινεται!
Παρε τωρα τον Τολη να του κλαφτεις!
Τη μια με διορθωνεις σαν να εισαι συνιδιοκτητης με το Γαννακοπουλο του Παναθηναικου, την αλλη αρπαζεσαι γιατι γραφω το rotation και το diflection ελληνικα για να το καταλαβαινουν περισσοτεροι Κομπλεξ μεγαλειου

Η ουσια του ροτεισον ειναι να ξεκουραζονται οι παιχτες, οχι να πουλαμε εξυπναδα Κοιτα την ουσια και ασε τις εντυπωσεις για να παιρνεις like σαν τις γκομενιτσες του Instagram Και μην ασχολεισαι τι κανω εγω στη ζωη μου Πες μας για τη δικια σου ζωη

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Τη μια με διορθωνεις σαν να εισαι συνιδιοκτητης με το Γαννακοπουλο του Παναθηναικου, την αλλη αρπαζεσαι γιατι γραφω το rotation και το diflection ελληνικα για να το καταλαβαινουν περισσοτεροι Κομπλεξ μεγαλειου

Η ουσια του ροτεισον ειναι να ξεκουραζονται οι παιχτες, οχι να πουλαμε εξυπναδα Κοιτα την ουσια και ασε τις εντυπωσεις για να παιρνεις like σαν τις γκομενιτσες του Instagram Και μην ασχολεισαι τι κανω εγω στη ζωη μου Πες μας για τη δικια σου ζωη
Eγω δεν ασχολουμαι μαζι σου στο εχω ξαναγραψει!!!
Εγω σε ξεμπροσταιαζω!!!!!!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:
Και σου απανταω γιατι εσυ ασχολεισαι με την Ομαδα μου και πετας τουβλα!

Το τι κανεις στη ζωη σου μονος σου το πεταξες,δεν σε ρωτησε κανενας!

Το τι κανω εγω δεν σε αφορα!

Οσο θα μιλας για την ομαδα μου ασχημα,τοσο θα σε ξεμπροστιαζω!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Και για να δεις τι μπιφτεκας εισαι!!!
Οταν ηρθε ο Nunn εγραφες δεν κανει και δεν κανει!!!
ΤΩΡΑ??????
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Και ευτυχως που διαβαζεις και Sdna που πριν 10μερες κραζανε τον Αμαν Αμαν και απο χτες τον αποθεωνουν παλι
Ανοιξε κανα λεξικο να φρεσκαρεις τα ελληνικα σου, και βρες μου που εχω γραψει οτι ο Ναν δεν ειναι καλος
Αυτο που ειπα ( κανε focus μπας και καταλαβεις ) ειναι οτι ειναι ΡΙΣΚΟ να φερνεις στη μεση της περιοδου εναν παικτη που δεν εχει παιξει ξανα Ευρωπη . Υπαρχει ο κινδυνος να μην προσαρμοστει

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Ανοιξε κανα λεξικο να φρεσκαρεις τα ελληνικα σου, και βρες μου που εχω γραψει οτι ο Ναν δεν ειναι καλος
Αυτο που ειπα ( κανε focus μπας και καταλαβεις ) ειναι οτι ειναι ΡΙΣΚΟ να φερνεις στη μεση της περιοδου εναν παικτη που δεν εχει παιξει ξανα Ευρωπη . Υπαρχει ο κινδυνος να μην προσαρμοστει
Φερεφωνο εγω δεν χρειαζομαι λεξικο γιατι βλεπεις οτι απανταω ταχιστα!
Εσενα σε βλεπω να αργεις λιγο!
Η΄ μαλλον εισαι ΑΡΓΟΣ?????

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Eγω δεν ασχολουμαι μαζι σου στο εχω ξαναγραψει!!!
Εγω σε ξεμπροσταιαζω!!!!!!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:
Και σου απανταω γιατι εσυ ασχολεισαι με την Ομαδα μου και πετας τουβλα!

Το τι κανεις στη ζωη σου μονος σου το πεταξες,δεν σε ρωτησε κανενας!

Το τι κανω εγω δεν σε αφορα!

Οσο θα μιλας για την ομαδα μου ασχημα,τοσο θα σε ξεμπροστιαζω!
Σου ειπα πριν δεν εισαι συνιδιοκτητης με το Γιαννακοπουλο. Η ομαδα σου ειναι και ομαδα μου και ολων οσων δηλωνουν Παναθηναικοι
Εγω την ποναω περισσοτερο την ομαδα και δεν κρυβω τα προβληματα κατω απο το χαλι και να χανονται οι χρονιες , και να βλεπω το Φ4 απο τον καναπε

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Σου ειπα πριν δεν εισαι συνιδιοκτητης με το Γιαννακοπουλο. Η ομαδα σου ειναι και ομαδα μου και ολων οσων δηλωνουν Παναθηναικοι
Εγω την ποναω περισσοτερο την ομαδα και δεν κρυβω τα προβληματα κατω απο το χαλι και να χανονται οι χρονιες , και να βλεπω το Φ4 απο τον καναπε
Εμεις δηλωνουμε Πανθηναικοι,οχι εσυ.
Εχεις καναπε?????:think::think::think::think::think:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Φερεφωνο εγω δεν χρειαζομαι λεξικο γιατι βλεπεις οτι απανταω ταχιστα!
Εσενα σε βλεπω να αργεις λιγο!
Η΄ μαλλον εισαι ΑΡΓΟΣ?????
Εισαι , σπουδαιος , γρηγορος , γνωστης του μπασκετ , γνωστης της ψυχολογιας των ανθρωπων, αντιλαμβανεσαι την εννοια των λεξεων, κατοχος του παναθηναικομετρου
Αλλα πλατιασαμε , οποτε την κανω

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Εισαι , σπουδαιος , γρηγορος , γνωστης του μπασκετ , γνωστης της ψυχολογιας των ανθρωπων, αντιλαμβανεσαι την εννοια των λεξεων, κατοχος του παναθηναικομετρου
Αλλα πλατιασαμε , οποτε την κανω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
κατά βάθος το φχαριστήθηκες το χθεσινό μπαγάσα ,
έχυσες που ξεκωλιάσαμε την αφέντρα σου Ρεάλ ...αξέχαστος ο βιαστής σου Γιούλ έτσι ? :pipa1:
εκδικηθήκαμε για πάρτη σας μέσα στη φωλιά τους, πες και ένα μπράβο στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΟ ...αφού το νιώθεις , μη ντρέπεσαι :rockon:
:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
αρχηγέ μετά τις νίκες κ μάλιστα σαν την χθεσινή μέσα στη Μαδρίτη ,
φαίνεται κάπως περίεργη η όποια κριτική
Φυσικά έχουν γίνει λάθη ,ο Θεός να ήταν προπονητής σε μιά νέα εκ του μηδενός ομάδα ,λάθη θα έκανε
Τέσπα μας ενδιαφέρει να πάρει μπρος ο Χουάντσο , χτες φάνηκε πως ξεκίνησε αλλά μάλλον επειδή νόμισε πως έπαιζε με τα χρώματα της Ρεάλ :2funny:
Τι αυτογκόλ ήταν αυτό που έβαλε ? :2funny::tooth:
Για να δούμε και από την οπτική των κόουτς που πρέπει να διαχειριστούν καταστάσεις κ διάφορες μλκίες βεντετών...
Μια χαρά τα πάει ο Άταμαν , μαγκιά του στο ψυχολογικό κομμάτι και η τεχνική ποινή που επίτηδες προκάλεσε για να γίνει φορμάτ στον ρυθμό...
Μεγάλος παίκτης ο τούρκος , Μπετόβεν της πορτοκαλί :rockon:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
αρχηγέ μετά τις νίκες κ μάλιστα σαν την χθεσινή μέσα στη Μαδρίτη ,
φαίνεται κάπως περίεργη η όποια κριτική
Φυσικά έχουν γίνει λάθη ,ο Θεός να ήταν προπονητής σε μιά νέα εκ του μηδενός ομάδα ,λάθη θα έκανε
Τέσπα μας ενδιαφέρει να πάρει μπρος ο Χουάντσο , χτες φάνηκε πως ξεκίνησε αλλά μάλλον επειδή νόμισε πως έπαιζε με τα χρώματα της Ρεάλ :2funny:
Τι αυτογκόλ ήταν αυτό που έβαλε ? :2funny::tooth:
Για να δούμε και από την οπτική των κόουτς που πρέπει να διαχειριστούν καταστάσεις κ διάφορες μλκίες βεντετών...
Μια χαρά τα πάει ο Άταμαν , μαγκιά του στο ψυχολογικό κομμάτι και η τεχνική ποινή που επίτηδες προκάλεσε για να γίνει φορμάτ στον ρυθμό...
Μεγάλος παίκτης ο τούρκος , Μπετόβεν της πορτοκαλί :rockon:
Ρε συ Ρομπ , εσυ εισαι λογικος ανθρωπος. Το πρωτο ποστ που εγραψα ηταν " Αυτη η ομαδα το μονο που εχει να φοβαται ειναι η κουραση και οι τραυματισμοι ". Μην τρελαθουμε κιολας
Αλλα μπαινει αυτο το ατομο και ειρωνευεται με αοριστολογιες και μετα το νημα χαλαει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ρε συ Ρομπ , εσυ εισαι λογικος ανθρωπος. Το πρωτο ποστ που εγραψα ηταν " Αυτη η ομαδα το μονο που εχει να φοβαται ειναι η κουραση και οι τραυματισμοι ". Μην τρελαθουμε κιολας
Αλλα μπαινει αυτο το ατομο και ειρωνευεται με αοριστολογιες και μετα το νημα χαλαει
καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια πράματα μεταξύ μας
Προσωπικά για μένα και ποτέ δεν πέφτω έξω , είσαι πράσινος 100%
Η ένσταση μου είναι στην άκαιρη κριτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom