You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.387
- Πόντοι
- 5.006
Σοκ στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς πέθανε σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
Η Ρουξάντρα «Ρούξι» Ντουμιτρέσκου (Ruxandra "Ruxy" Dumitrescu) είναι πρώην αθλήτρια της πετοσφαίρισης γεννημένη στο Γκαλάτσι της Ρουμανίας στις 20 Απριλίου 1977. Έχει αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας.
Η Ρουξάντρα «Ρούξι» Ντουμιτρέσκου (Ruxandra "Ruxy" Dumitrescu) είναι πρώην αθλήτρια της πετοσφαίρισης γεννημένη στο Γκαλάτσι της Ρουμανίας στις 20 Απριλίου 1977. Έχει αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα ρολόι και ΝΟΜΙΜΑ.ε ναι έτσι είναι ... 13 ολόκληροι βαθμοί χάθηκαν στο Καραισκάκη , 13 βαθμοί σε έναν αγώνα
Τέσπα ,θα σε μαλώσει ο ροπαπάου ... χτυπιέται πως είναι στημένα τα πρωταθλήματα να τα παίρνει η αεκ...
Βρείτε τα και πέστε μας τον φετεινό πρωταθλητή παίξτε και κανά κουπόνι αφού είσαστε τοοόσοοό σίγουροι
αρκεί να μην αλλάζετε κάθε εβδομάδα ....αποψούλα-σιγουριά
δε ξέρω... τα συμφωνήσατε με τονΌλα ρολόι και ΝΟΜΙΜΑ.
είναι νταξ το πρωτάθλημα τώρα ? παίζετε στα ίσα ?
δεν το δίνουνε στην αεκ ? σίγουρα δεν το χαρίζουνε στην αεκ ?
δεν είμαστε οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του λαθρέμπορα ?
Με τέτοιες μλκιούλες τα αρδάκια του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ φανάτιζαν τον κάθε ροπαπάο
Μέχρι που ο χοντρός έκανε το αυτονόητο,
πήρε προπονητή, ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες δανεικούς που η αξία του καθενός είναι > 10 μύρια !!!
Και χτυπάει πρωτάθλημα ,
"ο καλύτερος από τους 4 θα το πάρει" , τα είπαμε ακριβώς έτσι πριν λίγες μέρες,
όταν η αεκ ήταν σιγουριά πρωταθλήτρια
και στο Χαριλάου θα έκανε περίπατο
Τελευταία τροποποίηση:
Πολύ κρίμα ρε γαμώτο. Το μικρό παιδάκι σκέφτομαι, έμεινε ορφανό και από τους δύο γονείς.Σοκ στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς πέθανε σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα ρολόι και ΝΟΜΙΜΑ.
στην ομάδα μας δίνω ένα 20% πιθανότητες, όσο και στον παοκrob, τον παναθηναικο βγαλτον απεξω... δεν βλεπω πως αυτο το χαλι θα διορθωθει αρδην και δεν θα εχει αλλες απωλειες...
εγω (ετσι για να κανω την προβλεψη μου) βλεπω αεκ για τιτλο...
στους άλλους 2 δίνω από 30%
Τα πάντα όλα ,πιθανά είναι
Τίποτα δεν είναι δεδομένο ή δωσμένο..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.387
- Πόντοι
- 5.006
Μη τα λες σε μενα αυτά στον άλλον πεστα.δε ξέρω... τα συμφωνήσατε με τονμυρωδιά@raopau ?
είναι νταξ το πρωτάθλημα τώρα ? παίζετε στα ίσα ?
δεν το δίνουνε στην αεκ ? σίγουρα δεν το χαρίζουνε στην αεκ ?
δεν είμαστε οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του λαθρέμπορα ?
Με τέτοιες μλκιούλες τα αρδάκια του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ φανάτιζαν τον κάθε ροπαπάο
Μέχρι που ο χοντρός έκανε το αυτονόητο,
πήρε προπονητή, ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες δανεικούς που η αξία του καθενός είναι > 10 μύρια !!!
Και χτυπάει πρωτάθλημα ,
"ο καλύτερος από τους 4 θα το πάρει" , τα είπαμε ακριβώς έτσι πριν λίγες μέρες,
όταν η αεκ ήταν σιγουριά πρωταθλήτρια
και στο Χαριλάου θα έκανε περίπατο
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Kοιτα η Μονακο δεν εξαρταται αποκλειστικα απο τον Τζειμς!Δεν συμφέρει ούτε ημιτελικό Ρεάλ διότι αν την κερδίσεις τότε πας τελικό άδειος αφού οποίος κ να παίξει με Ρεάλ θα θεωρείται οutsider ,για αυτό στηρίχτηκαν στις θέσεις 2,3,6,7
Για οχτώ θέση φεύγεις ακλαφτος σε σειρά αγώνων με Ρεάλ
...Γενικά όλα τα λεφτά η Ευρωλίγκα είναι στο διήμερο του φάιναλ φορ ......
Είχα γράψει ότι η μακκαμπι δεν μου γεμίζει το μάτι κ θα ξεφουσκώσει όπως κ η Αρμάνι κ έτσι κ έγινε
Το ίδιο πιστεύω με Βίρτους ότι δεν αξίζει να είναι εκεί ..
Νομίζω φανέλα κ ομάδες σοβαρές είναι οι δυο ισπανικές κ οι δύο ελληνικές ενώ η Μονακό εξαρτάται από Τζέημς
Για Αρμάνι Μακάμπι κ Βίρτους πραγματικά δεν τις θεωρώ για διεκδίκητριες του τίτλου
Αμα δεις παιχνιδια της οπως και το τελευταιο με την Μπαρτσα,δεν βοηθησε αρκετα και οι αλλοι πηραν την νικη!
Και επιμενω οτι θα ειναι ψηλα λογω βατου προγραμματος!
Βιτους-Μακαμπι απο που διεκδικητριες,δεν εχουν τα ροστερ για να μπορεσουν!
Αρμανι απλα εσκασε φραγκα χωρις να δεσει!
Αλλα και παλι τη ζημια μπορουν να την κανουν!
Τωρα για F4 ειναι ολα πιθανα!
Και κανεις δεν ξερει σε 3 μηνες που θα γινει πως θα ειναι οι ομαδες!
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Εντωμεταξυ το παιζουνε ολοι και μυρωδιαδες χωρις να εχουν δει εστω στιγμιοτυπα του αγωνα!
Μεγαλο πεναλτυ του ΟΦΗ ρε αμπαλοι!!
Ο Μαυρουκος με τον Ιωαννιση ηθελε να δει αμα ειχε σκασει η μπαλα και την πηρε αγκαλια στο 95΄???
Ειστε ολοι για να ανοιγετε τα κουτακια σας χωρις να μπορειτε να τα υποστηριξετε!
Ο ΟΦΗ 2 ευκαιριες μαζι με το ΜΑΙΜΟΥ πεναλτυ!
Αλλα ολοι ΓΝΩΣΤΕΣ!
Πειτε παλι οτι σας ποναει ολους που Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οπου παιζει γαμαει και πονατε!
Μεγαλο πεναλτυ του ΟΦΗ ρε αμπαλοι!!
Ο Μαυρουκος με τον Ιωαννιση ηθελε να δει αμα ειχε σκασει η μπαλα και την πηρε αγκαλια στο 95΄???
Ειστε ολοι για να ανοιγετε τα κουτακια σας χωρις να μπορειτε να τα υποστηριξετε!
Ο ΟΦΗ 2 ευκαιριες μαζι με το ΜΑΙΜΟΥ πεναλτυ!
Αλλα ολοι ΓΝΩΣΤΕΣ!
Πειτε παλι οτι σας ποναει ολους που Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οπου παιζει γαμαει και πονατε!
Τελευταία τροποποίηση:
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Απαραιτητη προυποθεση μη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ για να μπορειτε να πετατε μαλακιες στο νημα της ομαδας μας ειναι:
1)Πιστοποιητικο γεννησεως
2)Ταυτοτητα
3)2 φωτογραφιες
2)Ταυτοτητα
3)2 φωτογραφιες
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Τελευταία τροποποίηση:
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 456
ο Μαξιμιλιανος εχει εξαφανιστει ειναι τεζα απο ισοπαλια σε ισοπαλια που να ορθοποδησει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.401
- Πόντοι
- 12.756
τουλαχιστον αυτος τα είχε πει οτι ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ , δεν το έπαιξε "ειδικος" και τωρα να τρωει τις ψωλιες 5-5ο Μαξιμιλιανος εχει εξαφανιστει ειναι τεζα απο ισοπαλια σε ισοπαλια που να ορθοποδησει
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.905
- Πόντοι
- 5.506
νιπλη εσυ?τουλαχιστον αυτος τα είχε πει οτι ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ , δεν το έπαιξε "ειδικος" και τωρα να τρωει τις ψωλιες 5-5
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 456
τουλαχιστον αυτος τα είχε πει οτι ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ , δεν το έπαιξε "ειδικος" και τωρα να τρωει τις ψωλιες 5-5
ναι οκ δεν παει και τον τουρκο κι ειναι διπλα ξενερωμενος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.401
- Πόντοι
- 12.756
νιπλη εσυ?
φίλος-αδερφός-μπρό κτλ κτλ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.124
- Πόντοι
- 12.056
Έχω κάποιες που είχα στα 4 τον μακαρίτη κάνουν....αν και εγώ έχω γεννηθεί στο Αλεξάνδρας οπότε από γεννησημιου μου παναθαΑπαραιτητη προυποθεση μη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ για να μπορειτε να πετατε μαλακιες στο νημα της ομαδας μας ειναι:
2)Ταυτοτητα
3)2 φωτογραφιες
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.387
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι αδελφέ να τα λεμε ολα,οχι κάτι άλλοι ΦΑΤΙΧΑΡΟΙτουλαχιστον αυτος τα είχε πει οτι ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ , δεν το έπαιξε "ειδικος" και τωρα να τρωει τις ψωλιες 5-5
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.401
- Πόντοι
- 12.756
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΠΡΟ ΜΟΥ , ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣΕτσι αδελφέ να τα λεμε ολα,οχι κάτι άλλοι ΦΑΤΙΧΑΡΟΙ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.387
- Πόντοι
- 5.006
Καργα κωλομπαραδεςΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΠΡΟ ΜΟΥ , ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59