baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
στο μπασκετ ναι.για πε τι βλέπεις ?
αύριο κερδάτε ?
ή
στο μπασκετ ναι.για πε τι βλέπεις ?
αύριο κερδάτε ?
ή
κατάλαβα...θα σε στήσει η διατησία στο ποδόσφαιρο,στο μπασκετ ναι.
τι θες να σου πω με μια ομαδα ασταθη,μπορει να μπει μεσα και να κανει παπαδες επειδη θα παιξουν 2-3 παιχτες και μπορει να μπει και να παιξει οπως με την λαμια.κατάλαβα...θα σε στήσει η διατησία στο ποδόσφαιρο,
έτσι γράφει ο γαύρος
Δική σου άποψη έχεις ?
παίκτες έχετε , το σύστημα λείπει , παίζετε μπάλα αλάναςτι θες να σου πω με μια ομαδα ασταθη,μπορει να μπει μεσα και να κανει παπαδες επειδη θα παιξουν 2-3 παιχτες και μπορει να μπει και να παιξει οπως με την λαμια.
Συγνωμη που λογο Covid επρεπε να προστατευσω τους αλλους!Ρε φιλαρακο ειχα βγει για ποτο , γιατι εγω εχω και κανονικη ζωη περα απο το μπου
Καθεσε και βριζεις οποιον δε συμφωνει μαζι σου , γιατι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και μαγαριζεις το νημα της ομαδας. Βγες καμμια βολτα να χαλαρωσεις
Αν χαρηκες τετοια νικη που δε συμβαινει ουτε 1 στις 100 φορες, πηγαινε και στην Ομονοια, οι φιλοδοξιες σου για την ομαδα ειναι φιλοδοξιες νανου
Ο Λεσορ μια χαρα παιχτης ειναι , αλλα εχει σκασει απο τα πολλα λεπτα συμμετοχης
Ο Μητογλου ξεκουραστηκε στην αρχη και μετα τα κολλησε τα 3ποντα
Ο τεραστιος Ερνανγκομεθ, βασικος στην πρωταθλητρια Ισπανιας, και χρονια στο ΝΒΑ, δεν παιζει στην κανονοκη του θεση 3 , λογω λαθος σχεδιασμου και χανεται
Ο Βιλντοζα υποψιαζομαι οτι σημερα επαιξε καλα γιατι ελειπε ο Σλουκας, πρεπει να μην επηρεαζεται ψυχολογικα απο την παρουσια καλων παικτων , αλλιως δεν κανει για ευρωλιγκα
Αν η ομαδα παρει τα δυο παιχνιδια εντος , που μονοι μας τα εχουμε κανει δυσκολα λογω μικρου rotation θα μπορουμε να μιλαμε για επιτυχια
Παλι γραφεις Παπαρα!!Κοιτα να γραψεις στο σοι σου στο βρωμοχωρι σου οτι μπηκες στο μπου, μπας και γινεις ο ηρωας, θα σε συζητανε στις πλατειες, αντε 1 2 3
Λαθος κανεις,Α΄ ΕθνικηΕγώ φίλε μου θα μπορούσα να παίζω ΝΒΑ γιατί πήρε το μάτι μου ότι έγραψε κάποιος ότι έχει παίξει στην Α1 ....δεν μας είπε απλός τι ώρα είδε το όνειρο αν είναι να ξαγρυπνησω και εγώ
Ο Τουρκος ταβερνιαρης εβαλε αναγκαστικα το Μωραιτη, ο Μωραιτης τον ξεφτιλισε , και επειδη ο ταβερνιαρης δεν αντεχε την ξεφτιλα και κοιταει μονο την παρτη του, τον εβγαλε και εβαλε ξανα τον Γκραντ , των 38 λεπτωνΑρνηση πραγματικοτητας
Το μονο τελευταιο που θα πω , ειναι οτι επειμενεις να απομειωνεις το Μωραιτη, και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο , γιατι θελεις δε θελεις ειναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και με αυτον πρεπει να δουλεψεις.
Το ιδιο εγκλημα γινεται και με το Λουτζη στο γαυρο , και ετσι δε θα ξαναδουμε ,Διαμαντιδη , Σπανουλη , Παπαλουκα , Ζηση , Σλουκα κλπ
Ακόμα και σήμερα βρίσκεται αφορμή να κραξετε.ηρθε ένας προπονητής σε μια ομάδα που 3 χρόνια ήταν της φαπας στην Ευρωλίγκα.10 νέοι παίχτες.τραυματισμοι βασικών παιχτών από την αρχή της προετοιμασίας.φτασαμε Γενάρη και ακόμα δεν την έχουμε δει πλήρης.αστοχιες στις μεταγραφές Γκάι.πολωνο. τους βιλντοζα και Ισπανό ακόμα δεν τους έχουμε δει ουσιαστικά. Αναγκαστικε σε προσθηκη παίχτη μέσα στη σεζόν ΝΑΝ . αήττητος στην Ελλάδα . Μέσα στο κόλπο της 4 αδας στην Ευρωλίγκα με ωραίο μπάσκετ και τον κόσμο επιτέλους να έχει προσμονή να δει την ομάδα .και εσείς επειδή σας αρέσει να τα βλέπετε όλα μαύρα μας λέτε για Τούρκο ταβερνιαρη επειδη ο μωραιτης.ματζουκας.καλαιτζακης δεν παίζουν 15 λεπτά σε κάθε αγώνα τα καημένα τα παιδιά τα ελληνόπουλα θα μας τρελάνετεΟ Τουρκος ταβερνιαρης εβαλε αναγκαστικα το Μωραιτη, ο Μωραιτης τον ξεφτιλισε , και επειδη ο ταβερνιαρης δεν αντεχε την ξεφτιλα και κοιταει μονο την παρτη του, τον εβγαλε και εβαλε ξανα τον Γκραντ , των 38 λεπτων
Να δω πως θα βγαλει τα δυο δυσκολα παιχνιδια στην Ευρωλιγκα μεσα στη βδομαδα
Με τις εμμονες του εχει κανει την ομαδα νοσοκομειο
Δεν αξιζει αυτος ο καραγκιοζης σε αυτο τον υπεροχο κοσμο που γεμιζει το ΟΑΚΑ και διψαει για νικες
Κανενας δεν κραζει. Δεν ειμαστε στη Β Κορεα και λεμε τεκμηριωμενη γνωμηΑκόμα και σήμερα βρίσκεται αφορμή να κραξετε.ηρθε ένας προπονητής σε μια ομάδα που 3 χρόνια ήταν της φαπας στην Ευρωλίγκα.10 νέοι παίχτες.τραυματισμοι βασικών παιχτών από την αρχή της προετοιμασίας.φτασαμε Γενάρη και ακόμα δεν την έχουμε δει πλήρης.αστοχιες στις μεταγραφές Γκάι.πολωνο. τους βιλντοζα και Ισπανό ακόμα δεν τους έχουμε δει ουσιαστικά. Αναγκαστικε σε προσθηκη παίχτη μέσα στη σεζόν ΝΑΝ . αήττητος στην Ελλάδα . Μέσα στο κόλπο της 4 αδας στην Ευρωλίγκα με ωραίο μπάσκετ και τον κόσμο επιτέλους να έχει προσμονή να δει την ομάδα .και εσείς επειδή σας αρέσει να τα βλέπετε όλα μαύρα μας λέτε για Τούρκο ταβερνιαρη επειδη ο μωραιτης.ματζουκας.καλαιτζακης δεν παίζουν 15 λεπτά σε κάθε αγώνα τα καημένα τα παιδιά τα ελληνόπουλα θα μας τρελάνετε
Πες τα και εσυ για να μν βγω οτι ειμαι εμπαθεις!Ακόμα και σήμερα βρίσκεται αφορμή να κραξετε.ηρθε ένας προπονητής σε μια ομάδα που 3 χρόνια ήταν της φαπας στην Ευρωλίγκα.10 νέοι παίχτες.τραυματισμοι βασικών παιχτών από την αρχή της προετοιμασίας.φτασαμε Γενάρη και ακόμα δεν την έχουμε δει πλήρης.αστοχιες στις μεταγραφές Γκάι.πολωνο. τους βιλντοζα και Ισπανό ακόμα δεν τους έχουμε δει ουσιαστικά. Αναγκαστικε σε προσθηκη παίχτη μέσα στη σεζόν ΝΑΝ . αήττητος στην Ελλάδα . Μέσα στο κόλπο της 4 αδας στην Ευρωλίγκα με ωραίο μπάσκετ και τον κόσμο επιτέλους να έχει προσμονή να δει την ομάδα .και εσείς επειδή σας αρέσει να τα βλέπετε όλα μαύρα μας λέτε για Τούρκο ταβερνιαρη επειδη ο μωραιτης.ματζουκας.καλαιτζακης δεν παίζουν 15 λεπτά σε κάθε αγώνα τα καημένα τα παιδιά τα ελληνόπουλα θα μας τρελάνετε
όταν λες "ταβερνιάρη τον δεύτερο καλύτερο προπονητή της ευρώπης ,1ος παραμένει ο Ζέλικο,Κανενας δεν κραζει. Δεν ειμαστε στη Β Κορεα και λεμε τεκμηριωμενη γνωμη
Αν θες να βοηθησεις τη συζητηση , πες μου με πια λογικη βαζει το Μωραιτη στο 29.5 λεπτο, του κανει σε 5 λεπτα, 2 3ποντα , 1 κλεψιμο , 3 ριμπαουντ , κανενα λαθος και τον βγαζει εξω για να βαλει το Γκραντ και ακολουθει διαβολοβδομαδα
Όταν τον χαρακτηρίζεις ταβερνιάρη οπως είπε και ο άλλος ο φίλος δεν κράζεις ? Λες για τεκμηρίωση.σου έγραψα τόσους λόγους .αν εσύ δεν βλέπεις ότι αυτά που έχει καταφέρει σε τόσους λίγους μήνες δεν είναι επιτεύγματα και τεράστια βήματα μπροστά για την ομάδα μετά από τόσα χρόνια τότε τι να πω .αν είναι τόσο τεράστιο θέμα τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής Μωραϊτι . Λευτέρη και Καλαϊτζάκη πάω πάσοΚανενας δεν κραζει. Δεν ειμαστε στη Β Κορεα και λεμε τεκμηριωμενη γνωμη
Αν θες να βοηθησεις τη συζητηση , πες μου με πια λογικη βαζει το Μωραιτη στο 29.5 λεπτο, του κανει σε 5 λεπτα, 2 3ποντα , 1 κλεψιμο , 3 ριμπαουντ , κανενα λαθος και τον βγαζει εξω για να βαλει το Γκραντ και ακολουθει διαβολοβδομαδα
με Η γραφεται, μοσχαρε, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠες τα και εσυ για να μν βγω οτι ειμαι εμπαθεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια ερωτηση γιατι λογω γηπεδου.εγω απο ποδοσφαιρο δν ειδα τιποτα!
Τι εγινε εκει?
Καλως την παπαρα!με Η γραφεται, μοσχαρε, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
άσε τους καφέδες και πήγαινε Καραισκάκη να κάνεις κερκίδα απ΄έξω
εισαι κωλοφαρδος παντως το ενα σου εκαστε αν βαλουμε γκολ πρωτοι κανε κας αουτ.άσε τους καφέδες και πήγαινε Καραισκάκη να κάνεις κερκίδα απ΄έξω
ο Άρης άσσος,
κερδίζετε κ πληρώνομαι