Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.246
Πόντοι
6.056
Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση γιατι εγω μιλαω με γεγονοτα , σου παραθετω αρθρα , σου δινω πληροφοριες απο μεσα και εσυ μου λες οτι ειναι 5ος στην Ευρωλιγκα ενω ειναι 7ος μαζι με αλλους δυο

Αρνηση πραγματικοτητας

Το μονο τελευταιο που θα πω , ειναι οτι επειμενεις να απομειωνεις το Μωραιτη, και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο , γιατι θελεις δε θελεις ειναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και με αυτον πρεπει να δουλεψεις.
Το ιδιο εγκλημα γινεται και με το Λουτζη στο γαυρο , και ετσι δε θα ξαναδουμε ,Διαμαντιδη , Σπανουλη , Παπαλουκα , Ζηση , Σλουκα κλπ
φίλε με το συμπάθειο , ο κόσμος χάνεται και το νινί χτενίζεται
Του γάβρου και εμάς έχουν πιάσει φωτιά τα μπατζάκια μας , οι 2 καε ξόδεψαν του κόσμου τα μύρια να πλασαριστούν σε κάποια καλή θέση
ώστε να πάνε f4
και αναγάγουμε σε θέμα τον μωραίτη και τον λούτζη ..οι νέοι Σπανούλης Διαμαντίδης .. ούτε για τρολάρισμα οι συγκρίσεις
Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα να δείξουν την αξία τους

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Δν εχει νοημα αυτα που λες εσυ!
Μου παραθετεις αρθρα δημοσιογραφακου γιατι δν μπορεις να τα τεκμηριωσεις αυτα που λες!

Οι μονοι μπασκετικοι δημοσιογραφοι ειναι Κοτζιας-Γεωργιου.

Δν μπορεις να τεκμηριωσεις τιποτα που γραφεις,οσες φορες εχεις γραψει στο νημα!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δν εισαι σιγουρα!

Και μν βγαινεις μονο στις ηττες να μιλας!

Οσο αφορα για Μωραιτιδες,
Συνελθε και μαθε να διαβαζεις!
Για να βγαλεις παικτες πρωτα στρωνεις ομαδα!

Και παλι οτι σου λεω δν εχεις να απαντησεις,πετας ενα 7ος με ενα ματς λιγοτερο.:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Οσο θα γραφεις αρλουμπες θα σου απανταω με αποδειξεις.

Ξυπνα και μαθε!
Και διαβασε μπασκετικους που ξερουν!

Σημερα ο Κοτζιας μιλαγε για Εξαστερο και οταν τον ρωτησανσ για 4αρη,απαντησε οτι δν υπαρχει αλλος και λογικο να παιζει 35' Μητογλου(Ουτε Χουαντσο,Ουτε Μαντζουκας)!
Φιλαρακο, το οτι αρχιζεις και βριζεις , σημαινει οτι μπασκετικα σε εχω ριξει στο καναβατσο. Δεν ειναι ντροπη , γιατι εχω εχω παιξει Α Εθνικη, εσυ δε μου προκυπτει οτι εχεις βρεθει σε αγωνα
Με ποδοσφαιρο δε θα με δεις ποτε να κανω τεχνικη αναλυση γιατι , δεν εχω παιξει δεν το κατεχω. Δεν ειναι ντροπη να μην κατεχεις καποιο αθλημα
Βγαινω και μιλαω και στις νικες, στην αρχη στηριζα για το συστημα με Μητογλου στο 3ποντο
Αλλα οταν βλεπω τα εγκληματα που γινονται ( εγω μπορω και τα βλεπω πιο γρηγορα ) θα τα πω
11 χρονια Μαιο μηνα στον καναπε ειναι πολυ η υπομονη

Απλα σεβασου οτι γραφεις στο νημα της ομαδας μας και μην αρχιζεις το ξεκατινιασμα

ΥΓ Με τον Τολη ειμασταν φιλοι πιο παλια , ξερει απο μπασκετ .
Σιγουρα δε θα σου περναει απο το μυαλο οτι αναγκαστικα γραφει καποια πραγματα γιατι πρεπει να βιοποριστει

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
φίλε με το συμπάθειο , ο κόσμος χάνεται και το νινί χτενίζεται
Του γάβρου και εμάς έχουν πιάσει φωτιά τα μπατζάκια μας , οι 2 καε ξόδεψαν του κόσμου τα μύρια να πλασαριστούν σε κάποια καλή θέση
ώστε να πάνε f4
και αναγάγουμε σε θέμα τον μωραίτη και τον λούτζη ..οι νέοι Σπανούλης Διαμαντίδης .. ούτε για τρολάρισμα οι συγκρίσεις
Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα να δείξουν την αξία τους
Φιλε Ρομπ, δεν ασχολουμαι με αυτο. Απλως το εβαλα στο πλαισιο οτι φετος στην ευρωλιγκα , με τα εγκληματα που εγιναν το καλοκαιρι δε θα κανεις τιποτα Αρα ψησε τουλαχιστον κανενα παιχτη Εχε υπ οψιν σου οτι ο παιχτης που δεν εχει την εμπιστοσυνη του προπονητη δειχνει το 30-40 % της αξιας του. Δες Γκριγκονις περσι και φετος

Εχεις 3 παιχνιδια δυσκολα , με Βαλενθια ( δεν παιζει Σλουκας ) , Εφες , Μονακο. Αν δεν τα παρεις η 8αδα γινεται δυσκολη

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Καλως τον!

:jerking::jerking:

Εγω σου εγραψα μπουρδαΚαραβαγκο για το Γαυρο που εβαλες 4αδα!

Αμα δν μπορεις ξεκινα τη ζωγραφικη!
Δεν ηξερα να σε ρωτησω ρε τρομπα ποιον θα βαλω 4αδα. Στα παπαρια μου, βαζω και την καρδιτσα αμα γουσταρω, σενα θα ρωτησω ? αντε μαθε να μιλας, εμαθες και να ειρωνευεσαι που δεν εχεις περασει εξω απο το γηπεδο

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.246
Πόντοι
6.056
Φιλε Ρομπ, δεν ασχολουμαι με αυτο. Απλως το εβαλα στο πλαισιο οτι φετος στην ευρωλιγκα , με τα εγκληματα που εγιναν το καλοκαιρι δε θα κανεις τιποτα Αρα ψησε τουλαχιστον κανενα παιχτη Εχε υπ οψιν σου οτι ο παιχτης που δεν εχει την εμπιστοσυνη του προπονητη δειχνει το 30-40 % της αξιας του. Δες Γκριγκονις περσι και φετος

Εχεις 3 παιχνιδια δυσκολα , με Βαλενθια , Εφες , Μονακο. Αν δεν τα παρεις η 8αδα γινεται δυσκολη
επέτρεψε μου να διαφωνήσω διότι παραουσιάζεις την χρονιά στην ευρώπη χαμένη
Και όλα αυτά επειδή προχτές χάσαμε στο καλάθι
Για παικτάκια (δεν το λέω υποτιμητικά)και ψήσιμο υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα ,μη λέμε τα ίδια κ κουράζουμε
Βεβαίως έχεις δίκιο για τα λάθη του καλοκαιριού αλλά άλλαξε όλη η ομάδα , γι αυτό ήρθε ο Ναν και μακάρι να πάρουμε κ ένα πεντάρι
Αν σε λίγο με ευστοχία και τύχη πάρουμε το ματσάκι , με εφές κ μονακό θα κάνουμε νίκες από τα αποδυτήρια
Νίκη θέλουμε και ας παίξει ο μωραίτης με τον βούδα , η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και το ξέρεις καλά αφού είσαι οπαδός του τριφυλλιού
Καλή τύχη απόψε , θα τη χρειαστούμε...

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Φιλαρακο, το οτι αρχιζεις και βριζεις , σημαινει οτι μπασκετικα σε εχω ριξει στο καναβατσο. Δεν ειναι ντροπη , γιατι εχω εχω παιξει Α Εθνικη, εσυ δε μου προκυπτει οτι εχεις βρεθει σε αγωνα
Με ποδοσφαιρο δε θα με δεις ποτε να κανω τεχνικη αναλυση γιατι , δεν εχω παιξει δεν το κατεχω. Δεν ειναι ντροπη να μην κατεχεις καποιο αθλημα
Βγαινω και μιλαω και στις νικες, στην αρχη στηριζα για το συστημα με Μητογλου στο 3ποντο
Αλλα οταν βλεπω τα εγκληματα που γινονται ( εγω μπορω και τα βλεπω πιο γρηγορα ) θα τα πω
11 χρονια Μαιο μηνα στον καναπε ειναι πολυ η υπομονη

Απλα σεβασου οτι γραφεις στο νημα της ομαδας μας και μην αρχιζεις το ξεκατινιασμα

ΥΓ Με τον Τολη ειμασταν φιλοι πιο παλια , ξερει απο μπασκετ .
Σιγουρα δε θα σου περναει απο το μυαλο οτι αναγκαστικα γραφει καποια πραγματα γιατι πρεπει να βιοποριστει
Ποιος βριζει?
Ποιο Καναβατσο?

Φαινεται η γνωση σου στην Σπυραρια!
Οτι σου γραφω δν απαντας σε τιποτα και συνεχιζεις και λες αλλα!
Και προσπαθεις να παραθεσης αλλους για να καλυφθεις!

Της ομαδας μου το νημα,εσυ ψαξε δες τι ομαδα εισαι!

Ο Τολης αμα τον διαβαζεις ή τον ακους κατα 90% γραφει αυτα που πιστευει!
Ποτε δν ειπε για Μωραιτιδες!
Για αλλα 4αρια!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!(αν και φιλοι που λες οτι ειστε)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
επέτρεψε μου να διαφωνήσω διότι παραουσιάζεις την χρονιά στην ευρώπη χαμένη
Και όλα αυτά επειδή προχτές χάσαμε στο καλάθι
Για παικτάκια (δεν το λέω υποτιμητικά)και ψήσιμο υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα ,μη λέμε τα ίδια κ κουράζουμε
Βεβαίως έχεις δίκιο για τα λάθη του καλοκαιριού αλλά άλλαξε όλη η ομάδα , γι αυτό ήρθε ο Ναν και μακάρι να πάρουμε κ ένα πεντάρι
Αν σε λίγο με ευστοχία και τύχη πάρουμε το ματσάκι , με εφές κ μονακό θα κάνουμε νίκες από τα αποδυτήρια
Νίκη θέλουμε και ας παίξει ο μωραίτης με τον βούδα , η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και το ξέρεις καλά αφού είσαι οπαδός του τριφυλλιού
Καλή τύχη απόψε , θα τη χρειαστούμε...
Δεν την παρουσιαζω χαμενη ακομα. Αλλα αν μεινω εκτος 8αδας με τετοιο μπατζετ καποιος μαλακας φταιει
Τρομοκρατηθηκα με την πατατα στη Μπασκονια. Οταν κερδας με αυτους τους πουθεναδες που δεν ειχαν σεντερφορ , 15 ποντους στο 3 δεκαλεπτο και χανεις , αυτο ειναι κατορθωμα

Συμφωνω οτι το σημερινο ματς ειναι κομβικο και δυστυχως παιζεις χωρις τον καλυτερο παιχτη σου

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Δεν ηξερα να σε ρωτησω ρε τρομπα ποιον θα βαλω 4αδα. Στα παπαρια μου, βαζω και την καρδιτσα αμα γουσταρω, σενα θα ρωτησω ? αντε μαθε να μιλας, εμαθες και να ειρωνευεσαι που δεν εχεις περασει εξω απο το γηπεδο
Αχρηστε βλακα που δν ξερεις που ειναι το πανω και το κατω στο γηπεδο.
Παιξε το οτι μπορεις(γιατι δν σε βλεπω για πολλα),και ασε τα υπολοιπα για τους αλλους!
Μπηκαν οι βοσκοι!

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Παω να δω την ομαδα!
Αυριο παλι!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.246
Πόντοι
6.056
Δεν την παρουσιαζω χαμενη ακομα. Αλλα αν μεινω εκτος 8αδας με τετοιο μπατζετ καποιος μαλακας φταιει
Τρομοκρατηθηκα με την πατατα στη Μπασκονια. Οταν κερδας με αυτους τους πουθεναδες που δεν ειχαν σεντερφορ , 15 ποντους στο 3 δεκαλεπτο και χανεις , αυτο ειναι κατορθωμα

Συμφωνω οτι το σημερινο ματς ειναι κομβικο και δυστυχως παιζεις χωρις τον καλυτερο παιχτη σου
συμφωνούμε αλλά δεν θα πω το "μαλάκας" ακόμη
διότι άλλαξε ΟΛΗ η ομάδα και η πρόσθεση του Ναν δείχνει ότι αναγνωρίζουν τις "μαλακίες" τους....

Ναί δεν θα παίξει ο Σλούκας , να μια καλή ευκαιρία να δείξουν οι αντικαταστάτες του πως αξίζουν :wink:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Παναθηναϊκός για να ισχυροποιηθεί πρέπει να πάρει άσσο ώστε να κάνει το εικοσαλεπττο του Σλούκα....βιλντοζα δεν του βγήκε
Κ.ασγαλως σέντερ πύργο τύπου φαλ

Αυτά χρειάζεται κ κάτι μπαλτσεροφσκι βιλντοζα σπίτι
.
Ο γαύρος είναι ομάδα πολλών παικτων του 7 κ κανένας άνω του οχτώ
Είναι θέμα κατά πόσο θα ρολαρει η ομάδα όπως πέρσυ ....
Φάνηκε κ από βεζενκοβ που καθαρίζει πάγκους απλώς ο ίδιος εκτοξεύτηκε μέσα από την ομάδα .....
Πάντως η Ευρώπη έχει σοβαρό πρόβλημα από σοβαρούς καλούς σουτέρ Ευρωπαίους

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αχρηστε βλακα που δν ξερεις που ειναι το πανω και το κατω στο γηπεδο.
Παιξε το οτι μπορεις(γιατι δν σε βλεπω για πολλα),και ασε τα υπολοιπα για τους αλλους!
Μπηκαν οι βοσκοι!
''παιξε το οτι μπορεις''? αιντε βλαχαδερο θες και slayer, που δε ξερεις τι σου γινεται βοϊδι

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
''παιξε το οτι μπορεις''? αιντε βλαχαδερο θες και slayer, που δε ξερεις τι σου γινεται βοϊδι
Δες βρε ζωο δες το username σου.
Τουλαχιστον το ξερεις οτι εισαι παπαρας!
Στοκε,υδροκεφαλε!

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Και για αυτους των στατιστικων!
(Εγω δν ειμαι)

Συνημμένα

• Screenshot_20240105_235034_Chrome.jpg
    Screenshot_20240105_235034_Chrome.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 15

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Για εμας ειναι χαρα.
Για αλλους λυπη.

Ετσι για να κλαινε καποιοι!

Γιατι βγηκαν και ειπαν πριν τελιωσει η αγωνιστικη κατι για 7ος!
Μονο ντροπη τους!!!

Συνημμένα

• Screenshot_20240105_235249_Chrome.jpg
    Screenshot_20240105_235249_Chrome.jpg
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Παναθηναϊκός για να ισχυροποιηθεί πρέπει να πάρει άσσο ώστε να κάνει το εικοσαλεπττο του Σλούκα....βιλντοζα δεν του βγήκε
Κ.ασγαλως σέντερ πύργο τύπου φαλ

Αυτά χρειάζεται κ κάτι μπαλτσεροφσκι βιλντοζα σπίτι
.
Ο γαύρος είναι ομάδα πολλών παικτων του 7 κ κανένας άνω του οχτώ
Είναι θέμα κατά πόσο θα ρολαρει η ομάδα όπως πέρσυ ....
Φάνηκε κ από βεζενκοβ που καθαρίζει πάγκους απλώς ο ίδιος εκτοξεύτηκε μέσα από την ομάδα .....
Πάντως η Ευρώπη έχει σοβαρό πρόβλημα από σοβαρούς καλούς σουτέρ Ευρωπαίους
Σωστός σε όλα εκτός από τον Αργεντίνο.
Ο Βιλντόζα θέλει να βρίσκει χρόνο και δεν κολλάει με τον Σλούκα.
Είναι πολύ καλός παίκτης.
Εδώ θα δείξει ο Άταμαν αν μπορεί να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom