ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
Εντωμεταξύ ο τύπος είναι τόσο χαζός που βγάζει μυνήματα αλλου χαζού...
Αν ήμουν το ίδιο βλάκας θα έβαζα αλλά 100 μυνήματα που του λένε άλλοι πόσο μαλάκας είναι.....
Εντωμεταξύ ο τύπος είναι τόσο χαζός που βγάζει μυνήματα αλλου χαζού...
Αν ήμουν το ίδιο βλάκας θα έβαζα αλλά 100 μυνήματα που του λένε άλλοι πόσο μαλάκας είναι.....
Στο νήμα μου είμαι πουτάνα.πάρε τα χάπια σου μωρή ρουφιανο-κουτσομπόλα των πμ , άντε βλακάκο κούρασες...στο νήμα σου
μη παριστάνεις τη παρθένα μωρή κλούβια καρακάξαΣτο νήμα μου είμαι πουτάνα.
Πμ στο όνειρο σου....
ευτυχώς δεν είμαι σαν και σένα συνομήλικος της Κουντουρά όπως έχεις πείΤι βαρετός μαλάκας.
Κωλόγερος...
και η Κουντουρά τόσο είναι χωρίς τα καλοκαίρια μωρή γαβριέλα του ελέους45 είμαι πουσταρά.
Το έχω πολλάκις.
Δεν ντρέπομαι σαν και σένα πίθηκε.
Η Κουντουρά ήταν φίλη του πατέρα μου.και η Κουντουρά τόσο είναι χωρίς τα καλοκαίρια μωρή γαβριέλα του ελέους
θα μου βρείς καμιά από κεί κάτω με προίκα να κάνω πολλούς γιούς ?Η Κουντουρά ήταν φίλη του πατέρα μου.
Συνέχισε να εκτίθεσαι χαζέ.
Ελπίζω ο γιός σου να μην κουβαλάει αυτα τα αρρωστα μυαλά τα δικά σου....
Τύπε πήγες στο άλλο άκρο εσύ...Οι υγιείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να μην πανε γήπεδο οσο είναι ο Τούρκος προπονητής. Το ιδιο και για το μπάσκετ. Πανε να καταστρέψουν τον Παναθηναικο μας ! Ηδη γίνεται χαμος με σχολια απο Τούρκους στο ινσταγραμ. Ακόμα δεν πάτησε πόδι και έκανε δήλωση για το Αιγαίο. Ας φυγει ο Γιοβανοβιτς οκ δεκτο, ΝΑΙ σε οποιονδήποτε αλλο προπονητή, αλλα οχι Τουρκους! Μετα βγάζουμε συνθημα, σεξυ Τουρκάλα για την ΑΕΚ. Ειναι δυνατόν? Παρακαλώ ας σκεφτούμε λογικά. Μετα θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Ηδη σκέφτονται να πουλήσουν Ατρόμητο και Βολο σε Ατζουν. Πανε να το μουσουλμανοποιησουν το πρωτάθλημα και την Ελλαδα.
Και οι επιδιώξεις τους μέσω ποδοσφαίρου...Τύπε πήγες στο άλλο άκρο εσύ...
Είπαμε για τον Τερίμ ότι είναι ανεπιθύμητος σαν Γκρίζος Λύκος αλλά και σαν λίγος προπονητικά για την ομάδα μας.
Μέχρι εκεί.....
Το πρόβλημα στην ουσία είναι ο ράφλας και οι από πίσω του....
Κάτσε σπίτι σου τυπε αν δεν θες κάθε βδομάδα στα γήπεδα του μπάσκετ και ποδοσφαίρου γεμάτα είναιΟι υγιείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να μην πανε γήπεδο οσο είναι ο Τούρκος προπονητής. Το ιδιο και για το μπάσκετ. Πανε να καταστρέψουν τον Παναθηναικο μας ! Ηδη γίνεται χαμος με σχολια απο Τούρκους στο ινσταγραμ. Ακόμα δεν πάτησε πόδι και έκανε δήλωση για το Αιγαίο. Ας φυγει ο Γιοβανοβιτς οκ δεκτο, ΝΑΙ σε οποιονδήποτε αλλο προπονητή, αλλα οχι Τουρκους! Μετα βγάζουμε συνθημα, σεξυ Τουρκάλα για την ΑΕΚ. Ειναι δυνατόν? Παρακαλώ ας σκεφτούμε λογικά. Μετα θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Ηδη σκέφτονται να πουλήσουν Ατρόμητο και Βολο σε Ατζουν. Πανε να το μουσουλμανοποιησουν το πρωτάθλημα και την Ελλαδα.