Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Μιλάς σαν γαύρος....το "ήθος-κουλτούρα" του κακομοίρη λούζερ δεν μας αρμόζουν
Το ήθος-κουλτούρα είναι πανω από όλα.
Αλλοιώθηκε φέτος με τον Χουάνκαρ.
Μιλάς σαν γαύρος....το "ήθος-κουλτούρα" του κακομοίρη λούζερ δεν μας αρμόζουν
Εάν φύγει ο παλασιος τον περιμένει ο πατριώτης του να παίζει την δεξιά πλευρά ...αυτό περιμένει ο ΑλμέιδαΣωστος!
Τα εχουμε ξαναπει για το συστημα της Κωλογριας!
3 χρονια το ιδιο χωρις αυτοματισμους και χωρις πλανο.
Πηγαιναμε και αν εβγαινε γρηγορο γκολ,οι αλλοι και ειδικα στην Ελλαδα αγχωνοντουσαν και την παταγανε στις αντεπιθεσεις,
γιατι εχουμε γρηγορους εμεις!
Οταν δν εβγαινε το καλυτερο που θα περναμε ηταν το 0-0.
Περιμενω να δω τι θα γινει με τον Ιταλο και τι θα λενε μετα τα δημοσιογραφακια!
το θέμα είναι ότι δεν πήραμε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα από τους κρίσιμους αγώνες ,Βγάζαμε αρκετές φάσεις.
Δεν έχουμε το εύκολο γκολ όμως.
Επίσης ο Μαγκνουσον ήταν η ασφάλεια που χάσαμε πίσω....
Η Μακάμπι 3 φάσεις 2 γκολ.
Ο Ατρόμητος 4 φάσεις,3 γκολ.
Ο Παοκ 2 φάσεις 1 γκολ.
Γαμησέ τα.
δεν έγινα γαύρος ακόμη ρε , θέλω πολύ για να μοιάσουμεΜιλάς σαν γαύρος....
Το ήθος-κουλτούρα είναι πανω από όλα.
Αλλοιώθηκε φέτος με τον Χουάνκαρ.
Ναι τον Παλασιος που δν εχει τελιωματα!!!!Εάν φύγει ο παλασιος τον περιμένει ο πατριώτης του να παίζει την δεξιά πλευρά ...αυτό περιμένει ο Αλμέιδα
Ότι είσαι μαλάκας αγόρι μου το ξέρουμε.δεν έγινα γαύρος ακόμη ρε , θέλω πολύ για να μοιάσουμε
Χαζομάρες λες για Χουάνκαρ , έπρεπε και συ να τιμωρηθείς κάποια φορά έστω για τα μάτια του κόσμου
Για τον Βόλο που διακόψατε το παιχνίδι την σκαπουλάρατε, ομάδα του σάπιου κράτους οκέι
μην εκνευρίζεσαι μωρή γαβριέλα και κατεβάσεις περίοδοΌτι είσαι μαλάκας αγόρι μου το ξέρουμε.
Δεν χρειάζεται υπενθύμιση.....
Έλεγα μήπως ηρέμησες,αλλά φαίνεται τελικά ότι η μαλακία είναι έμφυτο ταλέντο σου.....
Ντρέπομαι για λογαριασμό σου....
Γτχ σου δεν ξανασχολούμαι μαζί σου πουτανόπαιδο.μην εκνευρίζεσαι μωρή γαβριέλα και κατεβάσεις περίοδο
δεν σου μοιάζω , τα είπαμε !! με μπερδεύεις με το σόι σου γαβράκοΓτχ σου δεν ξανασχολούμαι μαζί σου πουτανόπαιδο.
Μπαρουλη για πες καμία καλή γεύση τσαγιού;
Σκάσε ρε πίθηκε βλάκα που θα με πείς και γαύρο μη σου γαμήσω ότι έχεις πούστη άντρα.δεν σου μοιάζω , τα είπαμε !! με μπερδεύεις με το σόι σου γαβράκο
μη σκούζεις μωρή γαβριέλα σαν υστερικιά, είσαι και σακατεμένηΣκάσε ρε πίθηκε βλάκα που θα με πείς και γαύρο μη σου γαμήσω ότι έχεις πούστη άντρα.
Οι μαλάκες πάτε πακέτο.μη σκούζεις μωρή γαβριέλα σαν υστερικιά, είσαι και σακατεμένη
Τα ίδια έκανες από παλιά ρε βλήμα ,σε ξέρουμε όλοι ότι είσαι γαυρούλα με λυράκι
πάρε τα υπόθετα σου μωρ μαλακάκοΟι μαλάκες πάτε πακέτο.
Γνωστό αυτό.
Μου έκανες την μούρη κρέας υπόθετο της πουτανοοικογένειας....πάρε τα υπόθετα σου μωρ μαλακάκο
δεν έχεις αφήσει γαυρόπουτσα που δεν έχεις γλείψει εδώ μέσα , μουρλομαρκησία ουστ
αμόλα στο γαβρονήμα σου ρε παρτάλιΜου έκανες την μούρη κρέας υπόθετο της πουτανοοικογένειας....
Προσκύνα την πούτσα μου τώρα ξεφτιλισμένη.αμόλα στο γαβρονήμα σου ρε παρτάλι
Εμείς δεν προσκυνάμε πρόσωπα ,μόνον την ιδέα που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ποιά πούτσα μωρέ σακατεμένε σε σώμα κ μυαλό , ξετσίπωτη παλιόγρια της ΤρούμπαςΠροσκύνα την πούτσα μου τώρα ξεφτιλισμένη.
Κομπλεξικιά....
Με όποιον θέλουμε θα κάνουνε παρέα πουτάνα.
5sec είσαι ρε κακομοίρη....ποιά πούτσα μωρέ σακατεμένε σε σώμα κ μυαλό , ξετσίπωτη παλιόγρια της Τρούμπας
πάρε τα χάπια σου μωρή ρουφιανο-κουτσομπόλα των πμ , άντε βλακάκο κούρασες...στο νήμα σου5sec είσαι ρε κακομοίρη....