ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Βρε τραβά γαμησου κωλομπαρα ταμαν ταμανΑντε ρε γαμήσου,σε πήρε ο πόνος γαβριέλα.
Βρε τραβά γαμησου κωλομπαρα ταμαν ταμανΑντε ρε γαμήσου,σε πήρε ο πόνος γαβριέλα.
Μπαίνει και ο Νάν στην εξίσωση.Οτι δν βγαινουν τα 3ποντα και συνεχιζει να κανει plays με σουτ 3ποντων,τι να πω ρε πουστη μου.
Ραμαζανι εχει και απο τη πεινα και τη διψα δν βλεπει?????
Θελουμε αμεσσα 5αρη!!!!!!
Ο σκατογαλλος παλι τα ιδια,ολα λαθη και πουλημα της μπαλας.
Παλι μαλακισμενη ηττα ρε γαμωτο!!!!!!
Πρωτο ημιχρονο δν νομιζω να καταλαβαν οτι ειναι στο γηπεδο.
Στο δευτερο κατι πηγε να γινει,αλλα θελουμε δουλεια ακομα.
Μπαινει αλλα θελουμε ψηλο!Μπαίνει και ο Νάν στην εξίσωση.
Μεθαύριο θέλουμε και μπορούμε νίκη με την πουτανορεάλ.
Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.Μπαινει αλλα θελουμε ψηλο!
Εβλεπα παλι σημερα το Ταβαρες!!!!
Απεχει πολλα χιλιομετρα απο τον δευτερο καλυτερο ψηλο στην Ευρωπη.
Τους κανει πλακα!
Θα τη γαμησουμε τη καριολα τη Ρεαλ!!!!!
Κανουμε κουβεντα παλι για τελευταιες φασεις.Προτελευταία φάση έπρεπε να την πάρει ο Νάν,δεν σταματιέται αν κάνει διείσδυση,μόνο με φάουλ.
αν δεν παρουμε την παιχτουρα και αν δεν κερδισουμε Ρεαλ θα γαμηθεις γιατι με πορωσεςΠροτελευταία φάση έπρεπε να την πάρει ο Νάν,δεν σταματιέται αν κάνει διείσδυση,μόνο με φάουλ.
Εντάξει είναι στρωμένη ομάδα.Κανουμε κουβεντα παλι για τελευταιες φασεις.
Πρεπει να φυγουμε απο αυτο και να ειμαστε 40λεπτα στα πρασινα(δν λεμε σε αυτο το νημα κοκκινα)
Και οι Τουρκοι παιζανε με μιση ομαδα!!!!
αντε να δουμε.....Εντάξει είναι στρωμένη ομάδα.
Και μισοί πάλι νίκησαν στο προηγούμενο εντός.
Εντάξει,κακή εμφάνιση.
Οι τελευταίες φάσεις και η παράταση φτιάχνουν τις ομάδες.
Με Ρεάλ θα δούμε άλλη ομάδα.
Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.αν δεν παρουμε την παιχτουρα και αν δεν κερδισουμε Ρεαλ θα γαμηθεις γιατι με πορωσες
να ραψουμε και κωλοτρυπιδα @mpouxos λεω εγω που ειναι καλο φιλαρακι γιατι απο τα γαμησια που θα φαει θα χεζει πενταλεπταΌλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Το 7 αστέρι ράβεται για του χρόνου...
χειρότερο κοουτσάρισμα και από βελιγράδι... σαν να έδωσε το ματς...Ειδα μονο τα 3 τελευταια λεπτα λογω δουλειας.
Να υποθεσω οτι ο μαλακας ο Τουρκος εκανε παλι ροτεισον 7,5 παικτων ????
Φιλε μου ουτε ο Λεσσορ φταιει , ουτε ο Μητογλου που εχασε το τελευταιο σου φταιει, ο μαλακας ο αμαν αμαν Αταμαν φταιει που με ροτεισον 7 παικτων τους εχει σκασειΟτι δν βγαινουν τα 3ποντα και συνεχιζει να κανει plays με σουτ 3ποντων,τι να πω ρε πουστη μου.
Ραμαζανι εχει και απο τη πεινα και τη διψα δν βλεπει?????
Θελουμε αμεσσα 5αρη!!!!!!
Ο σκατογαλλος παλι τα ιδια,ολα λαθη και πουλημα της μπαλας.
Παλι μαλακισμενη ηττα ρε γαμωτο!!!!!!
Πρωτο ημιχρονο δν νομιζω να καταλαβαν οτι ειναι στο γηπεδο.
Στο δευτερο κατι πηγε να γινει,αλλα θελουμε δουλεια ακομα.
Ρε συ Rob , επειδη εχω παιξει μπασκετ , σου λεω δε φταινε οι παικτες. Μ ε τις μαλακιες που κανει , τους εχει κουρασει και τους εχει ξενερωσει. Εχει τεχνικες γνωσεις , αλλα απο ψυχολογια ειναι ζωον , δερβισης τουρκοςχειρότερο κοουτσάρισμα και από βελιγράδι... σαν να έδωσε το ματς...
ελάχιστα έπαιξε ο Βιλντόζα και ο Πολωνός που ήταν καλοί και τους ξέχασε στον πάγκο
ο κόσμος του Παναθηναικού δεν τρώει σανό ούτε σνιφάρει πράμα του ΧΟΝΤΡΟΥ πρεζέμπορα
για να τσιμπάει στις μλκίες περί διαιτησίας
Δημητράκη σοβαρέψου και ρίξε τίποτα καντήλια όταν επιστρέψουν οι τουρίστες με τα χοντρά συμβόλαια...χάσανε από τα δεύτερα..
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ
συμφωνώ , έχει τονισθεί , δεν κάνει ροτέισον κ έχει ξεζουμίσει την πεντάδαΡε συ Rob , επειδη εχω παιξει μπασκετ , σου λεω δε φταινε οι παικτες. Μ ε τις μαλακιες που κανει , τους εχει κουρασει και τους εχει ξενερωσει. Εχει τεχνικες γνωσεις , αλλα απο ψυχολογια ειναι ζωον , δερβισης τουρκος
Μα και ο Γκραντ εχει κλαταρει. Το φαουλ που εκανε στην προτελευταια φαση στον Λαρκιν και εκτελεσε 3 βολες και πηραν το παιχνιδι , λαθος λογω κουρασης ητανσυμφωνώ , έχει τονισθεί , δεν κάνει ροτέισον κ έχει ξεζουμίσει την πεντάδα
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί αν κλατάρει ο Γκραντ, ήδη ο Γκριγκόνις δείχνει κουρασμένος, Σλούκας τα ίδια...
άστα φίλε μου ...σε 48 ώρες παίζουμε με Ρεάλ ....Μα και ο Γκραντ εχει κλαταρει. Το φαουλ που εκανε στην προτελευταια φαση στον Λαρκιν και εκτελεσε 3 βολες και πηραν το παιχνιδι , λαθος λογω κουρασης ηταν
Έχω την εντύπωση ότι δεν έκανε φάουλ.Μα και ο Γκραντ εχει κλαταρει. Το φαουλ που εκανε στην προτελευταια φαση στον Λαρκιν και εκτελεσε 3 βολες και πηραν το παιχνιδι , λαθος λογω κουρασης ηταν