athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.267
- Πόντοι
- 12.756
με το γαιδουρακι ερχονται τα πραγματα μας κωλομπαρα;Κουτσομούρες κωλομπαρά
με το γαιδουρακι ερχονται τα πραγματα μας κωλομπαρα;Κουτσομούρες κωλομπαρά
Με το περιστέρι αδελφε ψίχουλο ψιχουλομε το γαιδουρακι ερχονται τα πραγματα μας κωλομπαρα;
με το γαιδουρακι ερχονται τα πραγματα μας κωλομπαρα;
ΓαμιόλεςΜε το περιστέρι αδελφε ψίχουλο ψιχουλο
Ολυμπιακός για Αστυνομία: «Όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των ναζί»με το γαιδουρακι ερχονται τα πραγματα μας κωλομπαρα;
στην πουτσα μας τον γραφουμε...Ολυμπιακός για Αστυνομία: «Όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των ναζί»
μας την πέφτει ο πρεζέμπορας και τα βλαχαδερά του
Οργάνωσε σχέδιο αντεπίθεσης για "τελική λύση", για γενική καθαρότητα ..και αθλητική
Ενώ εσείς πάτε πίσω κωλομπαραδες άγιοι είσαστε.στην πουτσα μας τον γραφουμε...
οι αστυνομικοι ειναι στα καγκελα οπου βλεπουν κοκκινο χρωμα θα γαμανε σαν τους ταυρους..
και σου δηλωνω στον λογο μου αν δεν τον γαμησει η κυβερνηση επιτελους δεν ξαναψηφιζω ποτε νεα δημοκρατια
τωρα τις μαλακιες τις κανανε γαυροι και οι δικοι μου να γαμηθουνε και ολων των ομαδων..Ενώ εσείς πάτε πίσω κωλομπαραδες άγιοι είσαστε.
Ξεφτυλισμένες ανακοινώσειςΟλυμπιακός για Αστυνομία: «Όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των ναζί»
μας την πέφτει ο πρεζέμπορας και τα βλαχαδερά του
Οργάνωσε σχέδιο αντεπίθεσης για "τελική λύση", για γενική καθαρότητα ..και αθλητική
Είδαμε και εσάς Φιλαδέλφεια τι κάνετε,και μου αρέσει που σιγοντάρεις τον άλλο από πάνω το κόλλημα πάει συννεφο βλέπω.τωρα τις μαλακιες τις κανανε γαυροι και οι δικοι μου να γαμηθουνε και ολων των ομαδων..
εδω μιλαμε για τον καταπτυστο ΤΟΦΑΛΟ και την καταπτυστη ανακοινωση που εβγαλε
στην πουτσα μας τον γραφουμε...
οι αστυνομικοι ειναι στα καγκελα οπου βλεπουν κοκκινο χρωμα θα γαμανε σαν τους ταυρους..
και σου δηλωνω στον λογο μου αν δεν τον γαμησει η κυβερνηση επιτελους δεν ξαναψηφιζω ποτε νεα δημοκρατια
Τα ιδια σκατα ειναι ολες οι παε μαγκεςΕνώ εσείς πάτε πίσω κωλομπαραδες άγιοι είσαστε.
ειπαμε ρε μαλακα ΠΟΥΤΣΑ σε ολους..Είδαμε και εσάς Φιλαδέλφεια τι κάνετε,και κου αρέσει που σιγοντάρει τον άλλο από πάνω το κόλλημα πάει συννεφο βλέπω.
αδερφέ δεν χρειάζεται να μου δώσεις λόγο, σε κανέναν δεν χρωστάς, ο πατριώτης δεν δίνει αναφορά !!!στην πουτσα μας τον γραφουμε...
Έλα μάν,ήρεμα,τα έχουμε πει....Είδαμε και εσάς Φιλαδέλφεια τι κάνετε,και μου αρέσει που σιγοντάρεις τον άλλο από πάνω το κόλλημα πάει συννεφο βλέπω.
Ναι το βλεπω με τα λεγόμενα σουειπαμε ρε μαλακα ΠΟΥΤΣΑ σε ολους
ενταξει εχουν κουρασει πολλα επαναλαμβανομενα πραγματα και ειχα μια ελπιδα οτι θα φτιαξουν αλλα αρχιδιααδερφέ δεν χρειάζεται να μου δώσεις λόγο, σε κανέναν δεν χρωστάς, ο πατριώτης δεν δίνει αναφορά !!!
Σε εμπιστεύομαι 1000%και έχω καταλάβει... ακόμη και κούλη να μου πείς ξέρω ότι δεν
τι λες ρε μαλακα;με δουλευεις;επειδη εβρισα τον τοφαλο;η δεν ειναι ξεφτυλισμενη η ανακοινωση;Ναι το βλεπω με τα λεγόμενα σου
Όχι φίλε τα έχουμε πει να πάνε να γαμηθουνε όλα αυτά τα μουνοπανα να σαπίσουν στη φυλακή από όλες τις ομάδες,αλλά σιγονταρισμα πλαγίως στον άλλον με το κόλλημα ειπαμεΈλα μάν,ήρεμα,τα έχουμε πει....
Μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα.
Ρε μαλάκα,ρε μαλάκα....στην πουτσα μας τον γραφουμε...
Δες βρε μλκ τι λεω κωλομπαραενταξει εχουν κουρασει πολλα επαναλαμβανομενα πραγματα και ειχα μια ελπιδα οτι θα φτιαξουν αλλα αρχιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι λες ρε μαλακα;με δουλευεις;επειδη εβρισα τον τοφαλο;η δεν ειναι ξεφτυλισμενη η ανακοινωση;
το κριτηριο μου ειναι αλλαγη ποινικου κωδικα που ακομα το κουβεντιαζουν,χαιδεμα σε καθε λογης μουνοπαναδες,καθημερινοτητα και χαιδεμα ΧΟΝΤΡΟΥ..σε καλυψα τωρα;Ρε μαλάκα,ρε μαλάκα....
Αυτό είναι το κριτήριο σου για να ψηφίσεις η όχι την ΝΔ?
Σοβαρέψου μαν,μεγάλος άνθρωπος,κρίμα τον κόπο που κάνεις καθημερινά.
ετσι πουτσα σε ΟΛΟΥΣ να πανε να γαμηθουνεΌχι φίλε τα έχουμε πει να πάνε να γαμηθουνε όλα αυτά τα μουνοπανα να σαπίσουν στη φυλακή από όλες τις ομάδες,αλλά σιγονταρισμα πλαγίως στον άλλον με το κόλλημα ειπαμε
Αυτά είναι το 10% από αυτά που πρέπει να σε ενδιαφέρουν.το κριτηριο μου ειναι αλλαγη ποινικου κωδικα που ακομα το κουβεντιαζουν,χαιδεμα σε καθε λογης μουνοπαναδες,καθημερινοτητα και χαιδεμα ΧΟΝΤΡΟΥ..σε καλυψα τωρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετσι πουτσα σε ΟΛΟΥΣ να πανε να γαμηθουνε