Είσαι ο Τσολιάς της β.ελλαδας ο σκληρότερος όλον χωρίς δισταγμό δίνεις πόνο , είσαι ο λεβέντης του Θερμαϊκού ,ο προστάτης του Λ. Πύργου ,το πέρασμα σου αφήνει συντρίμμια ,μόνο ένα πράγμα σε καταβάλει ,η Μαλαματίνα και η μπουγάτσα
Είσαι ο Τσολιάς της β.ελλαδας ο σκληρότερος όλον χωρίς δισταγμό δίνεις πόνο , είσαι ο λεβέντης του Θερμαϊκού ,ο προστάτης του Λ. Πύργου ,το πέρασμα σου αφήνει συντρίμμια ,μόνο ένα πράγμα σε καταβάλει ,η Μαλαματίνα και η μπουγάτσα
Πλέον όπως είπε κ ο Τάκης είστε οι χρήσιμοι βλακες του τίγρη
Ελάτε ξανά πίσω στο άρμα του χοντρού και θα σάς δίνουμε σίγουρες δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα χωρίς να σας πουλάμε ελπίδες ότι θα το κερδίσετε και τον Μάιο να μένετε πικραμένοι
Πλέον όπως είπε κ ο Τάκης είστε οι χρήσιμοι βλακες του τίγρη
Ελάτε ξανά πίσω στο άρμα του χοντρού και θα σάς δίνουμε σίγουρες δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα χωρίς να σας πουλάμε ελπίδες ότι θα το κερδίσετε και τον Μάιο να μένετε πικραμένοι
Ίσως
Αλλά ούτε κ φέτος
Φέτος πρωτάθλημα ΑΕΚ κ κύπελλο ζμπαογκ ....
Με τον Άρη ήμουν 100% ότι θα έχανες αφού ξεκινάν οι παραστάσεις του χρήσιμου βλάκα του ......
Μόνο αν γίνει ο Βοτανικός κ μπει μέσα ο καπετάνιος θα δεις πρωτάθλημα
Ίσως
Αλλά ούτε κ φέτος
Φέτος πρωτάθλημα ΑΕΚ κ κύπελλο ζμπαογκ ....
Με τον Άρη ήμουν 100% ότι θα έχανες αφού ξεκινάν οι παραστάσεις του χρήσιμου βλάκα του ......
Μόνο αν γίνει ο Βοτανικός κ μπει μέσα ο καπετάνιος θα δεις πρωτάθλημα
Αν πάει να κάνει τον αντάρτη ο αλαφουσκος θα τον κρεμάσει ανάποδα στα αβαφτα κάγκελα η οικογένεια ........
Ας σοβαρευτούμε τελικά....η οικογένεια ήταν είμαι κ θα είναι από πίσω κ μόλις γίνει ο Βοτανικός θα μπει ξαναμπροστα διώχνοντας τους μπαχαλακηδες της 13 που δεν τον ήθελαν.......