apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλα, ακουστηκε οτι σε αυτον την πεσατε δεκα αλλα....τρεχατε!!!!!
Ειναι αληθεια η φημες????????
τις εφαγε καλα φιλε
με κολαρο ηταν
ο μαλακας
Αυτον τον καραγκιοζη τον Σπανουλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βαζει ο ΔΡΑΚΟΣ!!!!!!
Αφου δεν κανει ουτε για βραστο ο μαλακας!!!!!!
ελα πηγαινε φαε κανενα μπεργκερ με τον χοντρο της π.............. υιο και ασε τον σπανουλη!Αυτον τον καραγκιοζη τον Σπανουλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βαζει ο ΔΡΑΚΟΣ!!!!!!
Αφου δεν κανει ουτε για βραστο ο μαλακας!!!!!!
Μια μερα μετα αφου τις''εφαγε''τις εφαγε καλα φιλε
με κολαρο ηταν
ο μαλακας
Παντως αμα για τον Τσουκαλα δεν φτανατε δεκα θελω να μου πεις για να κανετε καλα αυτον ποσοι πανω κατω χρειαζεστε??????εισαι χοντρος λαλαλαλαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι λεει στο βιντεο οτι εχει δυο χερια και τρια ποδια?????στο ρομεο ακομα τρεχει το μουνακι που εφαγε πορτα απο πορτιερο βαζελο!
αν εννοεί αυτό που εννοείς ε τότε...ας βάλει τον πούτσο του στο στόμα για αναπνευστήρα, ας ρίξει τ αρχίδια του στην πλάτη για μπουκάλες και...ας ντυθεί βατραχάνθρωπος τις απόκριες.....Γιατι λεει στο βιντεο οτι εχει δυο χερια και τρια ποδια?????
Τι εννοει??????
Τι θα πει ρε συ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ??????Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκάμπριελ δεν θα κάνει μόνος του το ταξίδι στην Ελλάδα -ενδέχεται να έρθει ακόμη και σήμερα- αλλά θα έχει μαζί του και τον συμπαίκτη του, Λουίζ Αλμπέρτο, παίκτη που παρακολουθούσε πολύ καιρό άνθρωπος του «τριφυλλιού» (πιθανότατα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα).
Ο Αλμπέρτο έχει συμβόλαιο με την Φλουμινένσε μέχρι τον Δεκέμβριο και οι απαιτήσεις του βραζιλιάνικου συλλόγου για να παραχωρήσει τον 31χρονο αμυντικό δεν κρίνονται υπερβολικές από τους «πράσινους».
Πάντως, ο Γκάμπριελ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», φάνηκε να μην βιάζεται να έρθει στην Ελλάδα, διαβεβαιώνοντας όμως ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό:
«Το θέμα μου είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν κλείσω με τον Παναθηναϊκό. Οταν κλείσω με το καλό, τότε θα μιλήσω. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα έρθω στην Ελλάδα. Ισως τις επόμενες μέρες».
To who is who του Αλμπέρτο:
Ημ/νία Γέννησης: 1/12/1977
Εθνικότητα: Βραζιλιάνος
Ύψος: 1,86 μ.
Βάρος: 85 κ.
Θέση: Αμυντικός
Διεθνής: 2 ματς/0 γκολ
Η καριέρα του:
Έτος Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)
1997: Φλαμέγκο 21 0
1998: Φλαμέγκο 15 0
1999: Φλαμέγκο 13 2
2000: Φλαμέγκο 7 0
2000/01: Στ. Ετιέν 10 0
Σοσιεδάδ 17 0
2001/02: Σοσιεδάδ 30 6
2002: Ιντερνασιονάλ 20 3
2003: Ατλέτικο Μινεϊρο 30 3
2004: Ατλέτικο Μινεϊρο 9 0
2004/05: Σοσιεδάδ 28 0
2005: Σάντος 18 2
2006: Σάντος 29 3
2007: Φλουμινένσε 28 2
2008: Φλουμινένσε 2
Ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ τι λεει ????Τι θα πει ρε συ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ??????
Ποδοσφαιριστης ειναι ?????
Για ενισχυση τον πηρατε???
Καλος ειναι??????
Αυτοι ειναι οι παιχταραδες που θα ερχοντουσαν με το γυρισμα της σελιδας????
Μηπως γυρισατε σελιδα αλλα ....πηγατε μια πισω?????
Παιζει αυτο??????