μη ξύνεσαι εικοσάευρε μυρωδιά του ΖΑΠΡΕμπορα ,μα ομαδα που την εφτιαξε ενας πρεζακιας
θυμήθηκες και τον Τζέιμς ναυάγιο που τον έβγαζες άχρηστο
μη ξύνεσαι εικοσάευρε μυρωδιά του ΖΑΠΡΕμπορα ,μα ομαδα που την εφτιαξε ενας πρεζακιας
μην βριζεις αλλα ετσι ειναι...ΠΟΥΤΣΑ
Πόσο σε τσούζει η αλήθεια θλιβερό πουστρονι!αγάμητος θα μείνεις μωρή χαπακωμένη κουραδομηχανή , τι πούτσα κ κωλάντερα ρε δειλό παρθένο στράκι ?
βολέψου με τα δονητάρια στο πισινούλη σου αγάμητε χοντρέ
πάλι έχωσες το στραπόν στη χοάνη σου ρε δειλέ σαλτιμπάγκε , αγάμητε χοντρέ μπουχέσαΠόσο σε τσούζει η αλήθεια θλιβερό πουστρονι!
Και εγώ στα έχω πει ροπάο.παιζει να εισαι η πιο αστεια στημενη ομαδα στην ιστορια του αθλητισμου...μια ομαδα που την εφτιαξε ενας πρεζακιας και τα αρδακια του σανοδνα....
σου τα λεω απο τωρα, μπας και ξυπνησεις λιγο και μαζευτεις...
Ο μπούστης 3 ριμπάουντ ακόμα ήθελα να πάρει.στα αξιοσημειωτα του αγωνα το γεγονος οτι τελειωσε το ματς ο μιλουτινοφ...
που ειναι εκεινες οι ωραιες εποχες που εκανε 4 φαουλ σε 3 λεπτα και 3 δευτερολεπτα....τωρα κατεβηκαμε χωρις 2ο σεντερ και τελικα εβγαλε ολο το παιχνιδι ο μιλουτινοφ....
βαζελακοπουλε γυρνα πισω ή εστω τηλεφώνα....
1.9 είχε?γιατι ο κανααν οταν επαιζε στον nba ειχε 7-10 ποντος μεσο ορο...δεν ηταν ερνανγκομεθ να ειχε 1,9 ποντους μεσο ορο...
και τον πιτερς τον πηραμε απο την μπασκονια και εβαζε 15 ποντους σε ομαδα που εβγαινε 6η-8η....οχι απο τον ερυθρο αστερα που εχει να μπει πλευ οφ ευρωλιγκας 50 χρονια, που φερανε αυτοι τον βιλντοζα...
Μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας.
Μετά από λίγες μέρες....
Για μια λάθος πάσα του Ζουλού(δεν παίρνει αιχμαλώτους)χάθηκε το μάτς.
Πόσα παιχνίδια θα ξαναβάλουν τόσα τρίποντα,καλά δεν μου άρεσε η περιφερειακή άμυνα μας.
Εμείς τα βάζαμε με πίεση συνεχώς.
Θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η ομάδα του γαύρου στην πορεία.
Χωρίς τους 2 καλύτερους περσινοϋυς παίκτες του.
Είναι νομοτελειακό τύποι.
Τώρα πάει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι.
Επίσης νομοτελειακό είναι η ομάδα μας να είναι ασύνδετη κτλ.
Ρε μουνιά πρίν την τάπα στον Σλούκα κάνει πεντακάθαρο φάουλ ο Μίλου.
Φάουλ στο τρίποντο στο +6 δεν δόθηκε πάλι στον κατακαυλωμενο Σλούκα.
Εντάξει δίκαια νίκη με τα σπόρια στο γαύρο.
Μακάρι να έχουμε τέτοιες διαιτησίες σε εκτός έδρας.
Μέχρι πέρσι θα συμφωνήσω.Αν δεν πάρει αυτή η ομάδα έστω μια ευρωλίγκα,θα είναι απ'τις μεγαλύτερες αδικίες στην μπασκετική ιστορία.2 χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το χάνει για ένα σουτ.
Και το λεω εγώ που δεν είμαι και γαύρος
Έτσι όπως θέλει να παίξει ο Αταμάν θα δούμε μπασκετάρα.
Φ4 όχι φέτος φυσικά αλλά πρωτάθλημα τσέκ.
Τα έχουνε βρεί μια χαρά οι 2 τρελοί.Κάτσε να χάσει κανα δυο φορές ακόμα απ'το γαύρο,να δω πόσο θ'αντέξει ο τράκης
Τα έχουνε βρεί μια χαρά οι 2 τρελοί.
Όλες οι ομάδες του Αταμάν παίζουν θεαματικά,ακόμη και στη Σιένα όταν ήταν.
Καλό αυτό.
Mε Σιένα πήγε Φ4 με Εφές πήγε μια Φ4 το πήρε μετά 2.Και η Άλμπα παίζει θεαματικά...αλλά βγαίνει τελευταία