Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακες μας αγαπατε καθολου η μας θελετε μονο για σεξ;
τον λιθουανο πως τον κοβεις?o κιλερ θα φανει στο φαιναλ φορ που θα παιζουμε με μπαρτσελονα και ρεαλ...εκει θα εχουμε προβλημα που δεν κλεισαμε τον ναν ή τον τζειμς...
αλλα εδω μιλαμε για τον βαζελο...ποιος κιλερ μου λες???και 2-3 παικτες να διωξουμε, παλι χαβαλε θα τους κανουμε...
μιλαμε για χαωδη διαφορα...ισως και μεγαλυτερη απο την περσυνη...
ισοι λεει το προβατο....ποιός σου είπε αυτά που λες ? τι ήπιες ? τσίπουρο με 2 ευρώ το κιλό γαμώ τη Κούλα σου ?
έχετε υπεροπλία ρε στον ψηλό , οι υπόλοιποι είναι ίσοι, ίδιοι στις 2 ομάδες
στη παράταση κρίθηκε ο αγώνας ρε Πατέλη
ψιλουπερτερουμε στους ψηλους ειπε ο τυπος....και καλα ο μιλου....ο καναν και ο πιτερς γιατι τον εκαναν ταληρο Τακη? οχι απανταισοι λεει το προβατο....
ισος ο γκος που επαιξε στην πρωταθλητρια ρεαλ με τον βιλντοζα του ερυθρου αστερα και τον γκαυ του γιουροκαπ...που ειχε λιγοτερους ποντους και απο τον τζεφερσον του περιστεριου...
ισος ο γουοκαπ που παραμιλουσε ολη η ευρωπη περυσι με τον γκραντ του γιουροκαπ...
ο κανααν που εβαλε 25 ποντους σε τελικο ευρωλιγκας και ο μακχισικ ισοι με τον καλαιτζακη και τον γριγονις...
καλος ειναι αλλα δεν ειναι κιλερ...τον λιθουανο πως τον κοβεις?
α καλά μου φαίνεται πήρες το ρόλο του Τάιλερ στα σοβαρά αφού είδες εχθρική διαιτησίακαλα παμε παρακατω ποιος εχει πιει....που ειμαστε ισοι? σε μια βδομαδα σε καναμε ρεντικολο ρε που ειμαστε ισοι....αληθεια εσυ το τσουζεις λιγο? με εχθρικη διαιτησια σας σκισαμε τον κωλο παλι
ρε εικοσάευρε μελάτεισοι λεει το προβατο....
ισος
ισος
ισοι
ενταξει ετσι ειναι αφου ετσι λετε....δεν ηταν φιλικο ηταν η πρωτη κουπα....συνεχιστε ετσι καλο μας κανετεα καλά μου φαίνεται πήρες το ρόλο του Τάιλερ στα σοβαρά αφού είδες εχθρική διαιτησία
άσε το φιλικό πριν μια εβδομάδα..
απόψε στη παράταση δεν κρίθηκε το ματσάκι ? αν είχες υπερομάδα ή ο παο ήταν "τσίρκο" γιατί είχαμε παράταση ?
και σου λέω ότι ο Μιλουτίνοφ που έπαιξε κ για τον Φαλ πήρε τον αγώνα , εκεί είσαστε καλύτεροι
ρε εικοσάευρε μελάτε
πήγαινε να σε ισώσει ο Χελ ρε μυρωδιά
Μη τυχόν και μας ζαλίσεις τα αρχίδια πάλι με κουραστικά κατεβατά , στη παράταση νικήσατε
Εσύ να το θυμάσαι.φετος θα ειναι η χρονιά που θα μπουκαρετε μεσα και θα τους παρετε ολους στο κυνηγι...να την θυμασαι αυτη την κουβεντα μου...
γιατι ο κανααν οταν επαιζε στον nba ειχε 7-10 ποντος μεσο ορο...δεν ηταν ερνανγκομεθ να ειχε 1,9 ποντους μεσο ορο...ψιλουπερτερουμε στους ψηλους ειπε ο τυπος....και καλα ο μιλου....ο καναν και ο πιτερς γιατι τον εκαναν ταληρο Τακη? οχι απαντα
δεν λέμε ... λέω ... την προσωπική μου άποψη !!!ενταξει ετσι ειναι αφου ετσι λετε....δεν ηταν φιλικο ηταν η πρωτη κουπα....συνεχιστε ετσι καλο μας κανετε
Μη τυχόν και μας ζαλίσεις τα αρχίδια πάλι με κουραστικά κατεβατά , στη παράταση νικήσατε
είσαι πιο χαζός από το Κατέληλες ρε μπουφε να περιμενα την παραταση σε ενα αδιαφορο ματς στην 1η αγωνιστικη????
και να χαναμε παλι τα ιδια θα ελεγα....
γιατι αυτα τα λεω ολο το καλοκαιρι....τοτε που σαν προβατα πανηγυριζατε ο,τι μαλακια μεταγραφη και να εκανε ο προεδρος...τοτε που ησασταν φαβορι για φαιναλ φορ...με τον μπλετσερκοφσκι και τον γκαι....
παιζει να εισαι η πιο αστεια στημενη ομαδα στην ιστορια του αθλητισμου...μια ομαδα που την εφτιαξε ενας πρεζακιας και τα αρδακια του σανοδνα....Εσύ να το θυμάσαι.
Εδώ θα είμαι να σε σοδομίσω.