shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Και που είναι το κακο ,ο ξιφίας είναι top ψάρι και δεν τον βρίσκεις παντού φρέσκοΞιφία κατεψυγμένο
Και που είναι το κακο ,ο ξιφίας είναι top ψάρι και δεν τον βρίσκεις παντού φρέσκοΞιφία κατεψυγμένο
Επειδη ξέρω και την γεύση του φρέσκου...Και που είναι το κακο ,ο ξιφίας είναι top ψάρι και δεν τον βρίσκεις παντού φρέσκο
Ναι οκ συμφωνώ αλλά σαν ψάρι είναι πολύ καλό ... σίγουρα το φρέσκο σε ολλα είναι καλύτερο σε γεύσηΕπειδη ξέρω και την γεύση του φρέσκου...
Ξέρεις εσύ απο πσάρια Σπύρο....Ναι οκ συμφωνώ αλλά σαν ψάρι είναι πολύ καλό ... σίγουρα το φρέσκο σε ολλα είναι καλύτερο σε γεύση
Παναθηναϊκός: Βόμβα μεγατόνων με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού είναι μια ανάσα από την απόκτηση του γνωστού παίκτη του ΝΒΑ Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με το «τριφύλλι» να ρίχνει μια ακόμηwww.newsit.gr
Έχει θέα; Αν ναι, ενδιαφέρομαι.τυπε με την αδεια σου θα ποσταρω μια φωτο απο το συγκροτημα με τις χαρτοκουτες που μενουμε γιατι εχω σκοπω να βαλω αγγελια να βρω ενοικιαστες
Ναι Σπύρο εγώ από ψάρια ξέρω εσύ όμως είσαι μετρ στο πώς να σου ανοίγουν τον κωλο , πονυρουλι ΣπυροΞέρεις εσύ απο πσάρια Σπύρο....
Τάκη και εσύ χτυπάς ένα μυριο στην ομάδα του Τρακη θα είσαι το παιδί που θα μετά από ήττες της ομάδας για εκτόνωση θυμού τον παικτώνκριμα που πεθανε και ο παναγιωτης κολλημενος...
ανετα χτυπουσε κανα μυριο συμβολαιο φετος στην ομαδαρα του τρακη...
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να «σπρώχνει» 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια και να τον ντύνει στα πράσινα.
Η Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις ομάδες που ήθελαν πολύ τον ύψους 2,06μ. φόργουορντ, αλλά το «τριφύλλι» απέσπασε το μεγάλο «ναι», οι υπογραφές «έπεσαν» και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ. Αυτός είναιΟ καλός είναι ο άλλος που πήγε στην Μπαρτσελονα
ολα πανε οπως τα υπολογιζαμε τυπε : η ομαδαρα του τρακη θα ειναι ο σλουκας + η περσινη ομαδα...Τάκη και εσύ χτυπάς ένα μυριο στην ομάδα του Τρακη θα είσαι το παιδί που θα μετά από ήττες της ομάδας για εκτόνωση θυμού τον παικτών
Η Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις ομάδες που ήθελαν πολύ τον ύψους 2,06μ. φόργουορντ, αλλά το «τριφύλλι» απέσπασε το μεγάλο «ναι», οι υπογραφές «έπεσαν» και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ. Αυτός είναι
Χουάντσο ήταν ο MVP της Εθνικής Ισπανίας στον τελικό του περυσινού Ευρωμπάσκετ τον ήθελαν η Μπάρτσα αλλά προτίμησε παναθα,ενημερώσου πρώτου γραψειςAν τον ήθελαν κι αυτόν Μπαρτσελονα ή Ρεαλ θα ερχόταν εδώ;Είναι δυνατόν;
Ρε καημένε από την περσινή ομάδα δεν υπάρχει κανένας η πολλές σφαλιάρες που έχεις φάει σε έκαναν να ζαλίστης και παραμιλαςολα πανε οπως τα υπολογιζαμε τυπε : η ομαδαρα του τρακη θα ειναι ο σλουκας + η περσινη ομαδα...
ειχαμε αγχωθει λιγο γιατι ακουγοταν κατι ονοματα στυλ μιροτιτς, βεσελι κτλ., αλλα τελικα ο τρακης κατεληξε σε βομβες σανοδνα...
ολα πανε οπως τα υπολογιζαμε τυπε : η ομαδαρα του τρακη θα ειναι ο σλουκας + η περσινη ομαδα...
ειχαμε αγχωθει λιγο γιατι ακουγοταν κατι ονοματα στυλ μιροτιτς, βεσελι κτλ., αλλα τελικα ο τρακης κατεληξε σε βομβες σανοδνα...
μη κλαις ρε μαλέα μεγάλος άνθρωπος...έχουμε τους αυτιστικούς στα άλλα νήματα θα έχουμε και σένα εδώ να μοιρολογάς ?κριμα που πεθανε και ο παναγιωτης κολλημενος...
ανετα χτυπουσε κανα μυριο συμβολαιο φετος στην ομαδαρα του τρακη...
Χουάντσο ήταν ο MVP της Εθνικής Ισπανίας στον τελικό του περυσινού Ευρωμπάσκετ
τυπε μιλαμε για τρομερη μεταγραφη :Χουάντσο ήταν ο MVP της Εθνικής Ισπανίας στον τελικό του περυσινού Ευρωμπάσκετ