shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Εσύ τι κατάλαβες με αυτό ,στα τέσσερα ήταν και του έκαναν σουρωτηρι τον κωλο.Τι έπαθες συναγωνιστή?
Εσύ τι κατάλαβες με αυτό ,στα τέσσερα ήταν και του έκαναν σουρωτηρι τον κωλο.Τι έπαθες συναγωνιστή?
Μην βρίζεις ρε μαν..Εσύ τι κατάλαβες με αυτό ,στα τέσσερα ήταν και του έκαναν σουρωτηρι τον κωλο.
Καλημέρα κε Σπύρο.Εσύ τι κατάλαβες με αυτό ,στα τέσσερα ήταν και του έκαναν σουρωτηρι τον κωλο.
μια τελευταία προσπάθεια για την συμμόρφωση ? πριν την φορτωτική για τον εξαγνισμό ? πριν την Πολιτοφυλακή ?μιλας με τον ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ της κ.Γλυφαδας....ΔΕΝ ξερει ουτε τι χρωμα ειναι η μπαλα,με δουλευεις;
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ανελεητα απο την ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ και θα διαπομπευθει το πλαδαρο σαρκιο του στα πεζοδρομια της ΓΟΥΝΑΡΗ
θα γαμηθει γυμνος στην Γουναρημια τελευταία προσπάθεια για την συμμόρφωση ? πριν την φορτωτική για τον εξαγνισμό ? πριν την Πολιτοφυλακή ?
Εκεί στο οικονομικών μια μείωση-σβήσιμο χρεών ? έστω ρύθμιση πχ 1 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 1200 χρόνια ?
Κρίμα είναι ένας ατυχήσας επιχειρηματίας να στροβιλίζεται σε ποταπό επίπεδο κλαψοκατίνας φατσοβιβλίου..
και να τον .....εκμεταλλεύονται τα ανθελληνικά μόμολα
Φρονώ θα πράξετε μετά μεγαλοθυμίας τα δέοντα Αξιότιμε Κύριε Διοικητά των Ταγμάτων Εθνικής Διαπαιδαγώγησης
να πάρει ομπρελίνο θα παραμείνει γυμνούλης σε δημόσια θέα επί ώρες προς παραδειγματισμόν ..θα γαμηθει γυμνος στην Γουναρη
Έστω να φορέσει ένα σωβρακο , υπάρχουν και παιδάκιαθα γαμηθει γυμνος στην Γουναρη
Γιατί δεν το κάνεις αιρμπιενμπι, να βγάζεις περισσότερα??τυπε με την αδεια σου θα ποσταρω μια φωτο απο το συγκροτημα με τις χαρτοκουτες που μενουμε γιατι εχω σκοπω να βαλω αγγελια να βρω ενοικιαστες
Σκασε βρε γκαντεμη, υπομονη λιγοΠαναθηναϊκός: Βόμβα μεγατόνων με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού είναι μια ανάσα από την απόκτηση του γνωστού παίκτη του ΝΒΑ Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με το «τριφύλλι» να ρίχνει μια ακόμηwww.newsit.gr
Γιατί δεν το κάνεις αιρμπιενμπι, να βγάζεις περισσότερα??
Δείχνει σε άριστη κατάσταση...
Δε πρέπει να έχετε πολλά παραρτήματα, δεν είδα κανέναν συνάδελφό σου στην Σκόπελο...τυπε ευχαριστω για την ερωτηση
το αιρμπιενμπι θελει καποιον να αλλαζει τα σεντονια κι εγω δεν μπορω.λειπω ολη μερα στη δουλεια
Τι τσιμπίσες;Δε πρέπει να έχετε πολλά παραρτήματα, δεν είδα κανέναν στην Σκόπελο...
Άστο καλύτερα, ένα από τα χειρότερα που έχω φάει...Τι τσιμπίσες;
Για πες χειρότερα από αυτά που τρώει ο Βάρος αποκλείεταιΆστο καλύτερα, ένα από τα χειρότερα που έχω φάει...
Ξιφία κατεψυγμένοΓια πες χειρότερα από αυτά που τρώει ο Βάρος αποκλείεται