κάναι λαίοιζαιρΤα μάτια μου!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Οχι Μαναρη μου εγω επαψα να ειμαι Ολυμπιακος και δεν πηγα με καμια αλλη ομαδα απο την εποχη του Κωσκωτα!άσε ρε γαβροχανούμα...
xaris/xaroula είναι αυθεντικός γαύρος με τις υπερβολές και τον ανεκτό φανατισμό του, όμως ξέρει τι λέει
Μάθε τόπι απο χαρη/χαρούλα
Κοσκωτάς λένε ότι ήταν καλός άνθρωπος κοινωνικά , δεν εξετάζουμε το πολιτικό...Οχι Μαναρη μου εγω επαψα να ειμαι Ολυμπιακος και πηγα με καμια αλλη ομαδα απο την εποχη του Κωσκωτα!
έδινε σε φτωχούς κτλπ ,μπορεί να ήταν κ προπαγάνδα βέβαια ..ποιός ξέρει ?
σαν Πρόεδρος είχε φέρει παιχταράδες , Ντέταρι , Φούνες ..εσύ θα ξέρεις κι άλλους
Αλλά τι σχέση έχουν οι πρόεδροι με την ομάδα που υποστηρίζεις ? οι πρόεδροι αλλάζουνε, η ομάδα μένει
Και όπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός στη χώρα μας είναι μεγάλη ομάδα , μάλλον μεγάλος σύλλογος
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
και τι ομαδα εισαι τωρα;εγω επαψα να ειμαι Ολυμπιακος
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Ομαδα που τα θελει μονα/ζυγα δικα της δεν προκειτε ποτε να προκοψη.Κοσκωτάς λένε ότι ήταν καλός άνθρωπος κοινωνικά , δεν εξετάζουμε το πολιτικό...
έδινε σε φτωχούς κτλπ ,μπορεί να ήταν κ προπαγάνδα βέβαια ..ποιός ξέρει ?
σαν Πρόεδρος είχε φέρει παιχταράδες , Ντέταρι , Φούνες ..εσύ θα ξέρεις κι άλλους
Αλλά τι σχέση έχουν οι πρόεδροι με την ομάδα που υποστηρίζεις ? οι πρόεδροι αλλάζουνε, η ομάδα μένει
Και όπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός στη χώρα μας είναι μεγάλη ομάδα , μάλλον μεγάλος σύλλογος
Ο Ολυμπιακος εχει κανει τα μεγαλυτερα κλεψηματα στο ποδοσφαιρηκο πρωταθλημα στο παρελθον!
Στην Ευρωπη ομως δεν περνανε αυτα γιατι αμα δεν εχεις συνολο δεν πας πουθενα για αυτο και παει μακρια..
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Εδω και σχεδων 40 χρονια ειμαι Bayern M. και απο εθνηκες Germany.και τι ομαδα εισαι τωρα;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ου στο διαολο βρωμοπουσταΕδω και σχεδων 40 χρονια ειμαι Bayern M. και απο εθνηκες Germany.
εντάξει ήταν η περίοδος του μονοκομματικού κράτους, τα βαλκάνια είχανε τον Χότζα και μεις τον Κρόκους ...Ομαδα που τα θελει μονα/ζυγα δικα της δεν προκειτε ποτε να προκοψη.
Ο Ολυμπιακος εχει κανει τα μεγαλυτερα κλεψηματα στο ποδοσφαιρηκο πρωταθλημα στο παρελθον!
Στην Ευρωπη ομως δεν περνανε αυτα γιατι αμα δεν εχεις συνολο δεν πας πουθενα για αυτο και παει μακρια..
Αλλά πάλι σου λέω οι σύλλογοι δεν κρίνονται από συγκυριακές μαύρες περιόδους ..
Ευρώπη θέλει λεφτά,
χωρίς λεφτά δεν φτιάχνεις σύνολο διότι δεν θα έχεις ποιοτικούς παίκτες να συνθέσουν ανταγωνιστικό σύνολο ,
το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη , μαζί με το καλοσχηματισμένο μουνάκι βέβαια
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Απο οτι φενεται εχεις προβλημα με την πειθαρχια και την οργανωση οπως και ολη στη Κολωχωρα που ζουμε!ου στο διαολο βρωμοπουστα
Γιατι αυτη η Χωρα(Germany) οπως και οι γειτονησες στης και οχι μονο αυτα τα δυο εχουν σαν αρχη μαζι με την Αξιοκρατεια!
Τελευταία τροποποίηση:
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Για να καταλαβης τη χαπατα ειναι ηρθε ο Μαρτσελο τους τα πειρε με το Γαντι και αμα των δεις τωρα πως παιζει στο Βραζυλιανηκο θα τρηβης τα ματια σου με την ταχυτητα του και τοις επνευσης του!εντάξει ήταν η περίοδος του μονοκομματικού κράτους, τα βαλκάνια είχανε τον Χότζα και μεις τον Κρόκους ...
Αλλά πάλι σου λέω οι σύλλογοι δεν κρίνονται από συγκυριακές μαύρες περιόδους ..
Ευρώπη θέλει λεφτά,
χωρίς λεφτά δεν φτιάχνεις σύνολο διότι δεν θα έχεις ποιοτικούς παίκτες να συνθέσουν ανταγωνιστικό σύνολο ,
το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη , μαζί με το καλοσχηματισμένο μουνάκι βέβαια
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Είναι ο μόνος γαύρος που έχει τα "@@" και παραδέχεται οτι είναι μπούστης.Τυπε χαρη/χαρουλα για καλο σε φεραμε εδω μεσα ρε μαλακα;
Εδω κραζουμε βαζελους, στο γαυρονημα κραζουμε την ομαδα μας μεταξυ μας.
Μην μας εκθετεις
Μάγκας.
Είχατε και κάτι άλλα κρός αλλά εξαφανίστηκαν.....
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.476
- Πόντοι
- 12.056
σε τι χρωμαΕίναι ο μόνος γαύρος που έχει τα "@@" και παραδέχεται οτι είναι μπούστης.
Μάγκας.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.476
- Πόντοι
- 12.056
απο τον πρωταθλητη ελλαδος μονο 4 παιχτες η εθνικη και ο ενας νατουραλιζε δεν εχουν ελληνες στο ροστερ τους ??
Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ
Ελλάδα Μπάσκετ: Το ρόστερ και οι παίκτες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Διάβασε το αναλυτικό αφιέρωμα που ετοίμασε το Betarades.gr.
www.betarades.gr
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
σε τι χρωμα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Πράσινη η εθνικήαπο τον πρωταθλητη ελλαδος μονο 4 παιχτες η εθνικη και ο ενας νατουραλιζε δεν εχουν ελληνες στο ροστερ τους ??
Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ
Ελλάδα Μπάσκετ: Το ρόστερ και οι παίκτες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Διάβασε το αναλυτικό αφιέρωμα που ετοίμασε το Betarades.gr.www.betarades.gr
Θα γαμήσει
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.476
- Πόντοι
- 12.056
με ποιον μοιαζει
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.476
- Πόντοι
- 12.056
μην λες τετοια θα εχουμε επεισοδια εγκεφαλικα- εμφραγματαΠράσινη η εθνική
Θα γαμήσει
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
κοιτα και γω σοκαριστηκα, αλλα χτες ειπε οτι δεν ειναι γαυρος εδω και 40 χρονιαΕίναι ο μόνος γαύρος που έχει τα "@@" και παραδέχεται οτι είναι μπούστης.
Μάγκας.
μολις σταματησε να ειναι γαυρος εχασε την αντριλα του
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ναι,σφύζετε από αντρίλα....κοιτα και γω σοκαριστηκα, αλλα χτες ειπε οτι δεν ειναι γαυρος εδω και 40 χρονια
μολις σταματησε να ειναι γαυρος εχασε την αντριλα του
Γαύρος αφού....
Απλά σας το κάνει πιο εύπεπτο....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K