ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.223
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μαν ηρεμα,τι τσιμπησες?τρουμπ ο πάτος σου σε επισκεψιμότητα έγραψε ιστορία
αν είχες βάλει τελωνείο στους μπούτσους θα ήσουνα ζάμπλουτος
Μη βρίζεις μαν ηρεμα,τι τσιμπησες?τρουμπ ο πάτος σου σε επισκεψιμότητα έγραψε ιστορία
αν είχες βάλει τελωνείο στους μπούτσους θα ήσουνα ζάμπλουτος
εγώ σε πιστεύω!!! μιλάς από πείρα! αφού σε έχουν πείσει πως έχεις από της μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη!! σε πιστεύω κ σε ευχαριστω για την συμβουλή σουπαντως μεχρι τωρα τυπε εχεις φερει τον σλουκα....αντε και τον λεσορ....
δηλαδη σαν να λεμε μιλουτινοφ και γκος....
ολοι οι αλλοι που εφερες ειναι κατι μωραιτηδες, ο παπαπετρου και κατι παιχτες γιουροκαπ....αλλα αν ολη μερα διαβαζεις για μιροτιτς, ερναγκομεθ, χεζονια, παντερ, ντορσει, βεσελι, λαρκιν κτλ., στο τελος μπορει να το πιστεψεις οτι τους πηρες κιολας...
είμαι κόσμιος όπως αρμόζει στην ευγενή Αριστοκρατική ομάδα μουΜη βρίζεις μαν ηρεμα,τι τσιμπησες?
1ος στην κανονικη διαρκεια + τελικος ευρωλιγκας...εγώ σε πιστεύω!!! μιλάς από πείρα! αφού σε έχουν πείσει πως έχεις από της μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη!! σε πιστεύω κ σε ευχαριστω για την συμβουλή σου
Πες τα αδελφέ με τις γαμιολες, ο πολύς κιμάς τους πειραξεείμαι κόσμιος όπως αρμόζει στην ευγενή Αριστοκρατική ομάδα μου
μπαρμπούνια από Νάξο και αυθεντική χωριάτικη.. με απ' όλα
είδα... τη τσάκισες την κιμαδομακαρονάδα και σε ζηλέψανε οι πληβείοι
Αφού δεν το διευκρινησα σωστά, έχεις δίκιο σε αυτό.... ήσουν η καλύτερη πέρσι. αναμφισβήτητα!! όταν πιάνει η κουβέντα σε ιστορία της Ευρωλίγκα, λένε για Εμάς, Μακαμπι, Τσσκα, Ρεάλ.... εσάς σας έχουν πείσει ότι είστε σε αυτό το κλαμπ.... αλλά δεν... ακόμα. γ αυτό σου λέω σε πιστεύω κ σε ευχαριστω για την συμβουλή σου. είναι πολύ σωστή από έναν άνθρωπο με πείρα1ος στην κανονικη διαρκεια + τελικος ευρωλιγκας...
μαλλον πρεπει να εχω απο τις χειροτερες ομαδες στην ευρωπη...δικιο εχεις...
λυσάξανε οι πλεμπαίοι φαστφουντάδεςΠες τα αδελφέ με τις γαμιολες, ο πολύς κιμάς τους πειραξε
Αφού δεν το διευκρινησα σωστά, έχεις δίκιο σε αυτό.... ήσουν η καλύτερη πέρσι. αναμφισβήτητα!! όταν πιάνει η κουβέντα σε ιστορία της Ευρωλίγκα, λένε για Εμάς, Μακαμπι, Τσσκα, Ρεάλ.... εσάς σας έχουν πείσει ότι είστε σε αυτό το κλαμπ.... αλλά δεν... ακόμα. γ αυτό σου λέω σε πιστεύω κ σε ευχαριστω για την συμβουλή σου. είναι πολύ σωστή από έναν άνθρωπο με πείρα
τάκη πεσμένο σε βλέπω ..... δε βλέπω σεντόνια κόπι παστ από γαύρο1ος στην κανονικη διαρκεια + τελικος ευρωλιγκας...
μαλλον πρεπει να εχω απο τις χειροτερες ομαδες στην ευρωπη...δικιο εχεις...
αλλη μια μεταγραφη εμεινε..αν φερει παιχταρα στο 2, τοτε για αλλη μια χρονια θα παραμιλαει ολη η ευρωπη με την θρυλαρα...τάκη πεσμένο σε βλέπω ..... δε βλέπω σεντόνια κόπι παστ από γαύρο
πέσαν τα μπαμπόρια έξω ? πιάστηκαν στην Κορινθία ?
έφυγε ο Βεζέ ?
φόρεσε ο Σλούκας φανέλα του εξάστερου πράσινου Ηγεμόνος ?
κατάλαβα... το κλείσαμε το μαγαζί ...το πήρες απόφαση ...αλλη μια μεταγραφη εμεινε..αν φερει παιχταρα στο 2, τοτε για αλλη μια χρονια θα παραμιλαει ολη η ευρωπη με την θρυλαρα...
για Ισπανία μιλάς ?Δεν πηστευω να ειχαν την ψευδεσθηση οτι θα κερδηζανε την Ραγιο!
Η ακομα και ομαδα της Σεκουντα Ντιβηζιον...
Μένει λίγος χρόνος στη θέση 4 όμως ο Μαντζούκας άνετα παίζει και τριάρι όπου προς το παρόν δεν υπάρχει άλλος πλην Παπαπέτρου ενώ ο Μήτογλου παίζει και στο 5 σε χαμηλά σχήματα, χώρια που θα πάρει και μερικούς μήνες να πάρει μπρός μετά απο τέτοια μεγάλη αποχή.Με Σενγκέλια τι ακριβώς θέλουν να κάνουν?
Ένας παίκτης 4αρι καθαρά.
Δηλαδή μένει λίγος χρόνος για Μαντζούκα και Μήτογλου.
Φυσηκα για Ισπανια.για Ισπανία μιλάς ?
γάματα γαργάλατα ... το αζερμπαιτζάν ξέρει απόμπάλαβέσπα ?
Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1: Τα highlights του φιλικού ματς των Πειραιωτών!
μωρέ ξέρει να αμύνεται κτλπ το αζερμπαιτζάν ...επιθετικά μικρή βραζιλία είναι ..Φυσηκα για Ισπανια.
Το Αζερμπαιτζάν ως Εθνικη σε πληροφορω ξερει και να αμυνεται και να επητυθεται και στην χειρωτερη των περηπτωσεων ξερει τα ΒΑΣΙΚΑ της ΜΠΑΛΑΣ!
Οσων αναφορα των Ολυμπιακο καθε χρονο της ιδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ κανει...
Τυπε χαρη/χαρουλα για καλο σε φεραμε εδω μεσα ρε μαλακα;Οσων αναφορα των Ολυμπιακο καθε χρονο της ιδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ κανει...
Εγω απλος θα απαντησω οτι ολες οι ελληνηκες ομαδες εκτηθωντε απο μονες τους ετσυ χαλια που παιζουνε οταν τα πραγματα σοβαρεψουνε και η μπαλα καιει οσων αναφορα την Ευρωπη.Τυπε χαρη/χαρουλα για καλο σε φεραμε εδω μεσα ρε μαλακα;
Εδω κραζουμε βαζελους, στο γαυρονημα κραζουμε την ομαδα μας μεταξυ μας.
Μην μας εκθετεις
άσε ρε γαβροχανούμα...Τυπε χαρη/χαρουλα για καλο σε φεραμε εδω μεσα ρε μαλακα;
Εδω κραζουμε βαζελους, στο γαυρονημα κραζουμε την ομαδα μας μεταξυ μας.
Μην μας εκθετεις
Τα μάτια μου!Εγω απλος θα απαντησω οτι ολες οι ελληνηκες ομαδες εκτηθωντε απο μονες τους ετσυ χαλια που παιζουνε οταν τα πραγματα σοβαρεψουνε και η μπαλα καιει οσων αναφορα την Ευρωπη.