31 χρόνων είναι η καλύτερη ποδοσφαιρικής ηλικία είναι νέος αλλά και έμπειρος , Διεθνής με την τσέχια κάπου 40 συμμετοχές και ένας από τους καλύτερους Αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος , καλό del 2 μύρια νορμάλ για έναν τέτοιο παίκτη
Όχι ρε ούτε καν..Έγραψα και πριν ..ο ίδιος που μου είπε για Σλούκα μου είπε και για Μιροτιτς.Δεν έχει κλείσει πουθενά πάντως ακόμα και έχεις κάνει την μεγαλύτερη πρόταση . Μεταγραφές είναι μπορεί να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή,δεν είμαι και στο γράφειο του wanna be scarface (εδώ γελάμε).. Καλημέρα
Κανονίστε μετά από τέτοιες μεταγραφές ( θα γίνουν άλλες 4) να μη πάτε f4..μετά να δω τον dpg έχοντας δώσει πάνω από 20εκ σε μια χρονιά τι θα κάνει στον Τούρκο..
Όχι ρε ούτε καν..Έγραψα και πριν ..ο ίδιος που μου είπε για Σλούκα μου είπε και για Μιροτιτς.Δεν έχει κλείσει πουθενά πάντως ακόμα και έχεις κάνει την μεγαλύτερη πρόταση . Μεταγραφές είναι μπορεί να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή,δεν είμαι και στο γράφειο του wanna be scarface (εδώ γελάμε).. Καλημέρα
O Γιαννακοπουλος ειναι εντελως απροβλεπτος και χωρις σχεδιο
Ο Σλουκας ηταν καλος για 1,8 οχι 3 εκατομμυρια. Γιατι τοσα πρεπει να δωσει τωρα και για 2αρι
Ο Σλουκας ειναι καλος στην επιθεση , αλλα στην αμυνα θα κρεμαει ολη την ομαδα. Γι' αυτο δεν τον προτιμουσε ο Μπαρτζωκας
Ο Τρακης μου θυμιζει τη χρονια που εδωσε 2,5 και πηρε Φριντετ αντι για Μαικ Τζειμς
συνεχιζω και γελαω με αυτα που διαβαζω ο μεχρι προχθες σλουκι σλουκ κατα τον γελοιο σπικερ της ερτ εχει γινει τωρα ο πιο αχρηστος παιχτης που περασε απο τον ολυμπιακο ...παντα ηταν μετριος για αυτο και δεν ηταν ηγετης ποτε σε καμμια ομαδα ...μια μεταγραφη αποτυχημενη με το καλημερα δυστυχως