Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.166
Πόντοι
28.246
ρε τυπε, ο τρακης καθε χρονο τετοια εποχη αμολαει τα αρδακια και λενε τις ιδιες πιπες....τα ιδια λεγανε και περυσι με κατι γκριγκονις και λοιπες πιπες που μας τους παρουσιαζαν σαν παιχταραδες....τα ιδια θα κανουν και φετος....
δεν υπαρχει σαλιο λεμε...πανε οι εποχες του 2005 που ειχαν το νουμερο 1 μπατζετ στην ευρωπη....τωρα οταν λεει ο τρακης οτι θα ανεβασει το μπατζετ, εννοει οτι θα το παει απο τα 8 μυρια στα 10 μυρια....αυτο ειναι ολο...και οι μπουφοι νομιζουν οτι θα εχουν μπατζετ 30 μυρια οπως ειχε ο αταμαν στην εφες...:confused:
για αυτο τους λεω οτι η ομαδα τους θα ειναι η ιδια με φετος + τον τζειμς...δηλαδη θα φερουν νεους γκριγκονιδες + ενα ακριβο ονομα στυλ τζειμς...
τι καμπατσο, παντερ, τζειμς, χεζονια, μιροτιτς και μισιτς μας λες?????Τα λεφτα τους φτανουν για να φερουν μονο εναν απο αυτους...οι υπολοιποι θα ειναι γριγονιδες και αγραβανηδες....
Πραγματικα περιμενεις να καταλαβουν τι τους λες; Εδω τους πουλησε ο τιμιος απατεωνας (Γιοβανοβιτς-μην υποτιματε την ομαδα μου) οτι εχουν ομαδαρα φετος που κερδιζανε με την ψυχη στο στομα και με πεναλτι και τους λεγαμε ρε δεν εχετε ομαδα, δεν ειναι αυτο ομαδα και μας βαζανε ξιδι γιατι μας ειχε πιασει η ζηλεια βλεπεις. Εκει αυτοι, εχουμε ομαδαρα, μεχρι που πηρανε τα αρχιδια μας. Αλλα ξεχασα... ειχανε κοβιντ... γι αυτο το χασανε.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.213
Πόντοι
6.056
απλος δεν υπαρχουν πια τοσο μεγαλοι παιχτες που μπορουν να τραβηξουν την ομαδα μονοι τους...οποτε για να παρεις τουλαχιστον μια 5αδα πρωτοκλασσατους θελει πολυ χρημα
υπάρχουν αμερικάνοι ...εδώ ήρθε ο μετρ Πιτίνο
με το χρήμα χτίζεις παλάτια...αν το διαθέσεις !!!
ειστε και πολυ κοντα στο ευρωπαικο τυπε...
μονο 15 θεσεις παραπανω χρειαζεστε....
:confused::confused::confused:
γιατί ρε μυρωδιά 20αρικάκια του Χοντρού ? :2funny:
η καινούρια ευρωλίγκα δίνει μπόνους βαθμούς ανάλογα της περυσινής κατάταξης ?
όλοι ίσοι ξεκινάνε, ρούφα του Γιούλ το λούτσο :wanker:
Μιλαμε για ατομο που πιαστηκε με μαλακια για να ερθει στη ζωη και περιμένεις να εχει αξιοπρεπεια; Ενα τελειωμενο ειναι.

Τωρα θα βαλει καμια λουγκρα να κουνιεται και θα μου μιλαει για φερετρα ως απαντηση. Τι στοιχημα βαζεις.
από νωρίς σε έπιασε η κρίση βρε γερομπισμπίκη ? το βιογραφικό σου γράφεις ? το γενεαλογικό σου δέντρο ?
στο βρόντο πάνε τα τρελόχαπα που σου συνταγογραφούν οι αλμπάνηδες ..
Θα πληρώσεις πανάκριβα τις συνεδρίες που θα σου κάνω αλλά θα με ευγνωμονείς ,
θα σε κάνω παππού αλάνι να τραπάρεις ,μέχρι σκέιτμπορντ θα πιλοτάρεις :2funny:

Msc917

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
273
Πόντοι
21
Το ότι δεν τον νοιάζει όπως νοιαζόταν ο πατέρας του και ο θείος του το ξέρουμε..γι αυτό έβρισε τον ΠΑΟ και τη 13 τόσο εύκολα..αλλά όταν βγαίνει ο ίδιος και λέει για μεταγραφές και ομάδα που θα νικάει τα πάντα θα ήταν μέγα φάουλ προς τον κόσμο να μην κάνει έστω καλές μεταγραφές.Ο οποιος κόσμος παρ'ολα όσα έχει πει και κανει τον πιστεύει επειδή δεν υπάρχει άλλος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
ρε τυπε, ο τρακης καθε χρονο τετοια εποχη αμολαει τα αρδακια και λενε τις ιδιες πιπες....τα ιδια λεγανε και περυσι με κατι γκριγκονις και λοιπες πιπες που μας τους παρουσιαζαν σαν παιχταραδες....τα ιδια θα κανουν και φετος....
δεν υπαρχει σαλιο λεμε...πανε οι εποχες του 2005 που ειχαν το νουμερο 1 μπατζετ στην ευρωπη....τωρα οταν λεει ο τρακης οτι θα ανεβασει το μπατζετ, εννοει οτι θα το παει απο τα 8 μυρια στα 10 μυρια....αυτο ειναι ολο...και οι μπουφοι νομιζουν οτι θα εχουν μπατζετ 30 μυρια οπως ειχε ο αταμαν στην εφες...:confused:
για αυτο τους λεω οτι η ομαδα τους θα ειναι η ιδια με φετος + τον τζειμς...δηλαδη θα φερουν νεους γκριγκονιδες + ενα ακριβο ονομα στυλ τζειμς...
τι καμπατσο, παντερ, τζειμς, χεζονια, μιροτιτς και μισιτς μας λες?????Τα λεφτα τους φτανουν για να φερουν μονο εναν απο αυτους...οι υπολοιποι θα ειναι γριγονιδες και αγραβανηδες....

Εγώ απορώ πως ψήθηκε ο τουρκαλας να'ρθει :dunno:

Για να παίζει με τον Παπαπέτρου και τον Γκριγκόνη;

Εκτος αν έρχεται κι αυτός για την αποζημίωση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Εγώ απορώ πως ψήθηκε ο τουρκαλας να'ρθει :dunno:

Για να παίζει με τον Παπαπέτρου και τον Γκριγκόνη;

Εκτος αν έρχεται κι αυτός για την αποζημίωση
Μάλλον από προπονητικό εγωισμό ότι μπορεί να τα καταφέρει κ με μπάτζετ των δέκα εκατομμύριων μόνο λ όχι με τα τριάντα που είχε στην Εφές

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.137
Πόντοι
5.006
Ημιχρονο ρε ώρα για τσιμπημα

Συνημμένα

• 20230616_203328.jpg
    20230616_203328.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 24
  • 20230616_203316.jpg
    20230616_203316.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 25

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Μάλλον από προπονητικό εγωισμό ότι μπορεί να τα καταφέρει κ με μπάτζετ των δέκα εκατομμύριων μόνο λ όχι με τα τριάντα που είχε στην Εφές

Μπας και τον ξεγέλασε ο τράκης για δήθεν μπάτζετ 30 μύρια;

Κι ο τύπος μολις έρθει,θα φύγει με το επόμενο αεροπλάνο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
ειναι η γραμμη που δινει ο τρακης στην εγκληματικη οργανωση του πορτοκαλι βοθρου....τους εχει πει αυτο τον καιρο χτυπατε μπαρτζωκα και γραφτε για λεμπρον τζειμς και γιοκιτς...

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΘΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ​

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.213
Πόντοι
6.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.291
Πόντοι
12.056
Βολέψου με τον Κωστάκη Αντετοκούμπο
Εγώ παίχτη μου το έγραψα ότι η ομάδα όσο και να ενισχυθεί βάση τον μπάτζετ που υπάρχουν στις ευρωπαϊκές ομάδες θέλει μια διετία... Όσον αφορά τους Ντάλτον τού ελληνικού μπάσκετ αν σου πω την άποψη μου ακόμη και για τον μεγάλο είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θέλουν να μας περάσουν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
Υγ όλο μού στέλνουν μηνύματα οι κοστσρικανες κ θέλουν ξανά drift με τα σαξο μας
Κατακαυλωσαν
το πηγα ταξιδι σαξακι πριν λιγες μερες ολα οκ...αγχωνομαι βεβαια για την κρεμαγιερα και αποφευγω οσες λακουβες μπορω...
αγχος μεγαλο ρε πουστη μου:(

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
μπατζανάκη βόρειος δεν είσαι ?
πως ξέπεσες στο λιμάνι των ελαφρών ηθών ?
:coffee:
Στο μπάσκετ πρώτη ομάδα έχω τον Άρη
Στο Βόλλεϋ πρώτη ομάδα τη Ορεστιάδα
Στο Πόλο πρώτη ομάδα τη Βουλιαγμένη .
Στο ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός
Αλλά κατα μέσο όρο είμαι Ολυμπιακός :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom