1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάει το Κάπα από το όνομα;οταν λεει χορηγεια στον παοκ ξερεις τι εννοει ετσι....
αποκτήσαμε και έδρα στη σαλονίκη;;;
πάει το Κάπα από το όνομα;οταν λεει χορηγεια στον παοκ ξερεις τι εννοει ετσι....
έρχονται πέτρινα χρόνια........... ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φετος του κανουνε πλακα του θειου καιρος του ηταν με τα χοχοχο τοσα χρονια επαιζε με μονος του.γυρισε ο τροχος και ο κορνες θα ξαναπαει συννεφο απο φετος!
ναι,ναι....και το ειπε ο Κοκκαλης στη συνεντευξή του...πως τώρα που βάλατε λεφτά θα πέσουνε όλοι να σας τα φάνε....τα γαμησε ολα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ!
πωπωπω ρε παιδια,τι πλακα τους κανουμε φετος?
οταν λεει χορηγεια στον παοκ ξερεις τι εννοει ετσι....
ναι,ναι....και το ειπε ο Κοκκαλης στη συνεντευξή του...πως τώρα που βάλατε λεφτά θα πέσουνε όλοι να σας τα φάνε....
αλλα δεν ακουγε τοτε ο Βγενό...
όλες οι μεταγραφές αυτές είναι επικοινωνιακές και μόνο. Άμυνα δεν είχατε και ακόμα αμυντικό δεν πήρατε. Επιθετικό χρειαζόσασταν; Τον Ίβανσιτς πραγματικά εσείς τον θέλατε; Τον κλέιτον που δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός με τόσα χρήματα και η ΑΕΚ, τον πήρατε εσείς...Δώσατε 4 μύρια για ένα παίκτη που δεν είναι καν διεθνής. Σόρρυ ρε παιδιά...αλλά με αυτούς τους παίκτες δεν νομίζω πως φτιάχνετε ομάδα...δεν είναι παίκτες πρώτης γραμμής....Γνώμη μου πάντα...
αλλα δεν ακουγε τοτε ο Βγενό...
όλες οι μεταγραφές αυτές είναι επικοινωνιακές και μόνο. Άμυνα δεν είχατε και ακόμα αμυντικό δεν πήρατε. Επιθετικό χρειαζόσασταν; Τον Ίβανσιτς πραγματικά εσείς τον θέλατε; Τον κλέιτον που δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός με τόσα χρήματα και η ΑΕΚ, τον πήρατε εσείς...Δώσατε 4 μύρια για ένα παίκτη που δεν είναι καν διεθνής. Σόρρυ ρε παιδιά...αλλά με αυτούς τους παίκτες δεν νομίζω πως φτιάχνετε ομάδα...δεν είναι παίκτες πρώτης γραμμής....Γνώμη μου πάντα...
μπραβο,νουνιες,σισιτσ,αρτσουμπι,μπελουτσι μεγαλη προσφορα!οι δικες μεταγραφε περισυ ας πουμε ηταν ουσιας ε
μονικα,αρτσουμπι,σισιτς,τον αλλον στο κεντρο που το λεγανε λυκο,ραου μπραβο
πετυχημενες πολυ
αλλα αυτο που ξερω το ''φως'' και ο ''πρωταθλητης'' ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εφημεριδες και μετα πανε ολες οι αλλες...επομενως ''κοκκινισε ολοκληρη η Ελλαδα..ειναι καιρος ......... να αλλαξετε ομαδα '' !!
μπραβο,νουνιες,σισιτσ,αρτσουμπι,μπελουτσι μεγαλη προσφορα!
[/quote
η μονικα ειχε μεγαλη προσφορα
μονο ο γερο δαρκο σας βγηκε,απο την αποψη οτι εβαζε γκολ,γιατι δεν ειχε καμια αλλη προσφορα στην ομαδα
και φυσικα μην μιλησουμε για μπασκετ γιατι εκει εχει πολυ γελιο
ετσι για να μην ξεχνιομαστε πελατες βαζελοι
σοφη η μαλακια σου πιθηκιετσι για να μην ξεχνιομαστε πελατες βαζελοι
τσουζει ακομα πελατες βαζελοι εεε?
ειστε τα πουτανακια μας τι να κανουμε,το ξερουμε ομως οτι σας αρεσει πελατες βαζελοι