talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ε...τον αγάπαγε μέχρι ενός σημείου....αφου αγαπαγε το θρυλο γιατι υπεγραψε?
ε...τον αγάπαγε μέχρι ενός σημείου....αφου αγαπαγε το θρυλο γιατι υπεγραψε?
εμείς φίλε ξέρουμε πάντως ΠΟΙΟΝ έχουμε ΠΑΤΕΡΑτι λογοπαιγνιο ειναι αυτο..... εισαι παικταρας λεμε
ως το σημειο που πεζουν ρολο τα λεφτα και η μαγκειαε...τον αγάπαγε μέχρι ενός σημείου....
πούτσα πούτσα πούτσα πούτσα πούτσα
ξύλο ξύλο στον πουσταρά τον γύλλο,
κότες κότες μαλάκες λιμανιώτες.........
φλώροι φλώροι που σας γαμάνε όλοι.............
Ρε παλλουκάρια αυτός ο α-χρηστίδης που έμπαινε και μας έλεγε για μούφες πολυμετοχικότητες και κοροιδία στους βάζελους.....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ????????
Λάζαρε ΔΕΥΡΩ ΟΞΩ..... Μπαίνει ο α-χρηστίδης
Ακούς φάλαινα???????????
εμένα παππού με έχει πιάσει νευρικό γέλιο ήδη....κάτσε να σκάσουν 2-3 μεταγραφές ακόμα , καθώς και το κλείσιμο,ίβανσιτς , μάτος και θα πέσουν γέλιααααααα.....
εμένα παππού με έχει πιάσει νευρικό γέλιο ήδη....
Ρε είμαστε οι γέροι του Μάπετ Σόου για τους γάυρους
σε αυτο που λετε παιδια δεν εχετε αδικο !! ο πρωταθλητης παικτες που στο τελος δεν πανε στον Ολυμπιακο , τους βγαζει αχρηστους..ενω αν τους παρει τους λεει παιχταρες !! αλλα αυτο που ξερω το ''φως'' και ο ''πρωταθλητης'' ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εφημεριδες και μετα πανε ολες οι αλλες...επομενως ''κοκκινισε ολοκληρη η Ελλαδα..ειναι καιρος ......... να αλλαξετε ομαδα '' !!
δλδ τώρα επειδή ο κάθε σαββούρας τρώει στα Μακντόναλντ και τα Γκούντυς εγώ πρέπει να σταματήσω να τρώω στο Κάζα Ντι Πάστα;;;;;;;;;;;σε αυτο που λετε παιδια δεν εχετε αδικο !! ο πρωταθλητης παικτες που στο τελος δεν πανε στον Ολυμπιακο , τους βγαζει αχρηστους..ενω αν τους παρει τους λεει παιχταρες !! αλλα αυτο που ξερω το ''φως'' και ο ''πρωταθλητης'' ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εφημεριδες και μετα πανε ολες οι αλλες...επομενως ''κοκκινισε ολοκληρη η Ελλαδα..ειναι καιρος ......... να αλλαξετε ομαδα '' !!
Κι επειδή όλοι βλέπουν Αμερικάνικες ταινίες εγώ πρέπει να σταματήσω να βλέπω Ασιατικό και Ευρωπαϊκό κινηματόγραφο που έλεγε κι ο Ιωαννίδης;δλδ τώρα επειδή ο κάθε σαββούρας τρώει στα Μακντόναλντ και τα Γκούντυς εγώ πρέπει να σταματήσω να τρώω στο Κάζα Ντι Πάστα;;;;;;;;;;;
Απλά η συμπεριφορά "αγοράζω εφημερίδα" δεν είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Οι ΠΑΝΑΘΕΣ γενικά ΔΕΝ αγοράζουν αθλητικές εφημερίδες. Οι loosers αγοράζουν, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν κάποια σπίθα ελπίδας στην άθλια ζωή τους....
τα γαμησε ολα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ!
πωπωπω ρε παιδια,τι πλακα τους κανουμε φετος?
φετος του κανουνε πλακα του θειου καιρος του ηταν με τα χοχοχο τοσα χρονια επαιζε με μονος του.γυρισε ο τροχος και ο κορνες θα ξαναπαει συννεφο απο φετος!τα γαμησε ολα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ!
πωπωπω ρε παιδια,τι πλακα τους κανουμε φετος?