Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Τριψτο μου στα μουτρα! Που μιλησα σοβαρα οτι δεν ξανα γραφω σε συτο το νημα;Δεν αναφέρομαι σε ένα άτομο ,λέω γενικά στο νήμα .....
Τριψτο μου στα μουτρα! Που μιλησα σοβαρα οτι δεν ξανα γραφω σε συτο το νημα;Δεν αναφέρομαι σε ένα άτομο ,λέω γενικά στο νήμα .....
Δεν θα πάω πίσω τόσες σελίδες ούτε θα το ψάξω , γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει πως το έχεις γράψει όμως κάποιες φορές το θυμάμαιΤριψτο μου στα μουτρα! Που μιλησα σοβαρα οτι δεν ξανα γραφω σε συτο το νημα;
Ίδρωσες πολύ?Κάποτε, καποιος, μου ειχε πει πως ταν συζητάς με βαζελο ιδρωνεις, απεφυγε το. Ειχε δικιο και αποχωρω απο την κουβεντα.
Ειναι και σε κόκκινο χρωμα. ΒΑΛΤΗΝ! Και τωρα εγραψα απο την κουβεντα οχι απο το νημα. Στον Μαρκησιο τον τρολαρα. Βαλτην ολη μεσα σου!Δεν θα πάω πίσω τόσες σελίδες ούτε θα το ψάξω , γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει πως το έχεις γράψει όμως κάποιες φορές το θυμάμαι
Το έχεις γράψει βρέ...Τριψτο μου στα μουτρα! Που μιλησα σοβαρα οτι δεν ξανα γραφω σε συτο το νημα;
Καπως πρεπει να ζησει και αυτος!!!!!Δομάζος: «Σαν φιλικό παιχνίδι, ήταν Παναθηναϊκός αυτός;» | Novasports
Ο Μίμης Δομάζος μίλησε για το ντέρμπι «αιωνιών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και το πρωτάθλημα.www.novasports.gr
Ξεκούτιανε τελείως αυτός....
Οι παλιοί λέγανε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ever σε διάρκεια,τεχνική,πάθος,τίτλους.
Ο πατέρας μου έλεγε ότι ήταν ατσάλινος,μαχητής,γαμιάς.
Έμπαινε στο Καραισκάκη και τον τρέμανε.
Μετά σαν βετεράνος άρχισε τα τσιμπούκια στην οικογένεια και έγινε αντιπαθής....
Δομάζος: «Σαν φιλικό παιχνίδι, ήταν Παναθηναϊκός αυτός;» | Novasports
Ο Μίμης Δομάζος μίλησε για το ντέρμπι «αιωνιών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και το πρωτάθλημα.www.novasports.gr
Ξεκούτιανε τελείως αυτός....
Οι παλιοί λέγανε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ever σε διάρκεια,τεχνική,πάθος,τίτλους.
Ο πατέρας μου έλεγε ότι ήταν ατσάλινος,μαχητής,γαμιάς.
Έμπαινε στο Καραισκάκη και τον τρέμανε.
Μετά σαν βετεράνος άρχισε τα τσιμπούκια στην οικογένεια και έγινε αντιπαθής....
Μακάρι ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς να κάτσει και του χρόνου Προπονητής στον παναθηναϊκό πιστεύω έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στον παναθηναϊκό μας
Αν είναι έξυπνος,θα σηκωθεί να φύγει.Δυο χρόνια με τους Κώτσιρες και τους Κουρμπέληδες έπιασε ταβάνι.
Άδικο έχει;
Τί να γίνει κι αυτός,Νικολογιάννης να λέει ότι έφταιγε ο κοβιντ;
ε ναι τον ζητάει η Σίτυ και η Παρί ..,.Αν είναι έξυπνος,θα σηκωθεί να φύγει.Δυο χρόνια με τους Κώτσιρες και τους Κουρμπέληδες έπιασε ταβάνι.
Άδικο έχει;
Τί να γίνει κι αυτός,Νικολογιάννης να λέει ότι έφταιγε ο κοβιντ;
Έλα τσάκω εγκάθετε....Αν είναι έξυπνος,θα σηκωθεί να φύγει.Δυο χρόνια με τους Κώτσιρες και τους Κουρμπέληδες έπιασε ταβάνι.
Μην του μιλάς έτσι του παιδιού κρίμα είναι το χρειαζόταν όμωςΈλα τσάκω εγκάθετε....