Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
εδώ τι λένε ? μούφα ?

69’: Σε οριακή φάση ο Ογκέρ υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μπακαμπού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, (ακυρώνοντας το γκολ του Ολυμπιακού). Σύμφωνα με την τηλεοπτική εικόνα έβαλαν λάθος τη γραμμή, για να τον βγάλουν οφσάιντ, συγκεκριμένα την έβαλαν όταν η μπάλα αρχίζει να απομακρύνεται από το κεφάλι του Σαμασέκου. Πρόκειται για απόφαση-σκάνδαλο.
Εμένα μου φάνηκε οφσάιντ εξαρχής....
Έστω και οριακά είναι....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
Γίγαντα Γιανναρε Αλαφούζε, κατάφερες να κανείς παράρτημα μας τον γαύρο που εχει να μας κερδίσει 2χρονια , και θα στηθεί για να μας δώσει το πρωτάθλημα :hi::hi:
Αλλος ενας μαλακακος. Οχι μαλακας, μαλακακος. Γεια σου ρε Νικολακη με το var σου και την αρμαδομπουρδελο ομαδα σου.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Αλλος ενας μαλακακος. Οχι μαλακας, μαλακακος. Γεια σου ρε Νικολακη με το var σου και την αρμαδομπουρδελο ομαδα σου.
Γεια σου φίλε μου Ζεμπου, πως είσαι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Λυπησου οσο θελεις, Μαρκησιε.
Ο koskamακος παντως θα χαίρεται και θα πουλαει οτι το πηρε αρχιδατα. Θα κοροιδευει και τον ιδιο του τον εαυτο. Αλλα τα εχουμε ξανα πει. Η στερηση ειναι μεγαλη και ας το παρουμε ακομα και χαρισμενο. Να τον χαιρεστε για συνοπαδο σας.
Προσωπικα ούτε θα λυπηθώ ούτε θα πετάξω από την χαρά μου ανάλογα το αποτέλεσμα.
Το γήπεδο είναι που μετράει...
Να περάσουμε στην επόμενη εποχή.

:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
Προσωπικα ούτε θα λυπηθώ ούτε θα πετάξω από την χαρά μου ανάλογα το αποτέλεσμα.
Το γήπεδο είναι που μετράει...
Να περάσουμε στην επόμενη εποχή.

:hi:
Και μονο η υποψια φτανει, φιλε Μαρκησιε. Το γηπεδο, ο,τι ηταν να δειξει και για τους τρεις Ολυμπιακό, Αεκ, Παο. Το εδειξε. Ματακια εχουμε....
Σε αυτο το νημα την εχω ξανα γραψει. Μην μου πεις να το ξανα γραψω, ρωτα τον ROB να σου πει που ειναι που μου αλαντησε οτι συτο το λεω εγω και δνε ειναι ετσι...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Και μονο η υποψια φτανει, φιλε Μαρκησιε. Το γηπεδο, ο,τι ηταν να δειξει και για τους τρεις Ολυμπιακό, Αεκ, Παο. Το εδειξε. Ματακια εχουμε....
Σε αυτο το νημα την εχω ξανα γραψει. Μην μου πεις να το ξανα γραψω, ρωτα τον ROB να σου πει που ειναι που μου αλαντησε οτι συτο το λεω εγω και δνε ειναι ετσι...
Δεν κατάλαβες φίλε....
Εννοώ ότι φτιαχτεί το νέο γήπεδο....
Αυτό είναι το σημαντικό....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
τον πάω με χίλια !!!! ΑΛΑΦΟΥΖΑΡΟΣ

αλαφουζος.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Δεν κατάλαβες φίλε....
Εννοώ ότι φτιαχτεί το νέο γήπεδο....
Αυτό είναι το σημαντικό....
Τυπε μεχρι στιγμης εχουμε φτιαξει περιπου 7-8 ποδοσφαιρικα γηπεδα, εχουμε παρει το κλειστο του οακα γύρω στις 5-6 φορες , και κανα-δυο εγκαταστεις του ερασιτεχνη.
Προσωπικα μεχρι να το δω μπροστα μου δεν πιστευω τιποτα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Άσχετε παοκτσή το ότι είχες Κοταρσκι σε μεγάλη μέρα δεν κάνει την τεσσάρα που εισέπραξες , φιλικό. Στα φιλικά δεν πέφτουν τέσσαρες. Κρίμα που είστε πια τόσο γαύροι οι παοκτσηδες. Σε εμάς μείνατε δίκαια με 10 από το 10 και καταρρεύσατε. Σήμερα παίξατε με χειρότερη ομάδα από την ΑΕΚ και δεν χάσατε λόγω Κοταρσκι και μόνο.

Πάλεψε τώρα για Γιουρόπα και άσε τις ηλιθιότητες.

Καλά κάτσε δες με ποιους έπαιζα για βασικούς χθές και αν αντάλλαζαν πασούλες στην μικρή περιοχή και ύστερα τα λέμε...
Αλλά ξέχασα με υπέταξε η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας!!!!!!
* Σήμερα τί άλλαξε και ΔΕΝ κατάφερες να κερδίσεις τον χειρότερο γαύρο της δεκαετίας;;;;; :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.136
Πόντοι
3.506
κριμα θα ειναι να μην στεφθουν πρωταθλητες τετοιο παιχταραδες....
κωτσιρας, με καριερα σε δοξα μεγαλοπολης, παναρκαδικο και αστερα τριπολης...
μανγκουνσον, με καριερα σε Κνατσπιρνουφέλαγκιντ Φραμ, σπετσια και μπριστολ σιτυ....
σενκεφλεντ, με καριερα σε χερακλες, τσοβλε, και μελμπουρν σιτυ...
φακουντο σαντσες, με καριερα σε κολον, χουστιστια και εστουντιαντες...
κλαινσχαισλερ, με καριερα σε νταρμσταντ 88 και φερεσβαρος...
φωταρας ιωαννιδης, με καριερα σε ολυμπιακο χαλκιδας και λεβαδειακο....

κριμα θα ειναι να μην ζησουν και αυτοι τον μυθο τους στην ελλαδα....εστω και με "επαφη-βαρ-πεναλντι".....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ναι ενώ οι δικοί σας είναι διεθνούς φήμης και καταξίωσης, ο μακαμπου ο γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το τσιμπουτί...:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πρωτάθλημα 2001/2 βγήκαμε τρίτοι ενω είχαμε σαφώς την καλύτερη ομάδα.....
Νομίζω οι χειρότεροι πρωταθλητές ταωτεκευται 40 χρόνια είναι ο ΟΣΦΠ τότε 2002 κ ο φετινός Παναθηναϊκός ( αν βγει πρωταθλητής)

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.577
Πόντοι
2.536
Καλά κάτσε δες με ποιους έπαιζα για βασικούς χθές και αν αντάλλαζαν πασούλες στην μικρή περιοχή και ύστερα τα λέμε...
Αλλά ξέχασα με υπέταξε η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας!!!!!!
* Σήμερα τί άλλαξε και ΔΕΝ κατάφερες να κερδίσεις τον χειρότερο γαύρο της δεκαετίας;;;;; :think:
Eνταξει ΕμΣακη, εντάξει. Όταν ο ΠΑΟΚ τρώει 4 τα τρώει φιλικά. Δύο φορές έφαγε 4 ο Λουτσέσκου: μια από την ΑΕΚ και μια από την Τσέλσι. Φιλικά ήταν και τα 2. Είπαν οι Μακεδονομάχοι, ας βοηθήσουμε αυτές τις ομάδες γιατί πολεμούν το άδικο....

Κομολεξικοι παοκτσηδες , δεν θα πάτε ποτέ μπροστά έτσι. Τέταρτοι σε όλα για πάντα και πολύ σας είναι

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Οταν ελεγα no aitor no goal ημουνα μαλακας και μου το φωναζε ο αλλος με βιντεο του Χιου.

Οταν ελεγα οτι αν δεν στηθει η μπαλα στο σημειο του πεναλτι με ρωταγανε αν ητανε γιατι να μην τα δωσει και ζητω το var.

Ας παρουν τα καμπανελια μου τωρα γιατι νομιζανε οτι εχουν ομαδα για πρωταθλημα.

Ο αλλος μου εβαζε συνεργειο καθαρισμου γιατι νομιζε οτι εκλαιγα απο τον πονο.

Πες και στον koskamακο που το παιζει και περηφανος μην τον ακουσει κανενας την κυριακη να σιγοτραγουδαει τον υμνο του Ολυμπιακου...
πουσε.... ξερολα, έβαλε γκολ ο παοκ και πανηγύρισε όλη η Φιλαδέλφεια, έβαλε γκολ ο γαύρος και δεν ακούστηκε τίποτα στην λεωφόρο, ας ακυρώθηκε μετά από 1-2 λεπτά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.331
Πόντοι
28.246
πουσε.... ξερολα, έβαλε γκολ ο παοκ και πανηγύρισε όλη η Φιλαδέλφεια, έβαλε γκολ ο γαύρος και δεν ακούστηκε τίποτα στην λεωφόρο, ας ακυρώθηκε μετά από 1-2 λεπτά.
Γι αυτο καθοσασταν κανα πενταρι εξαρι χιλιαδες στα σκαλακια της Λεωφορου μετα το τελος του αγωνα και ετρεμε το φιλοκαρδι σας που η Αεκ ενω τελειωσε στην Λεωφορο και η ιδια ειχε εννια λεπτα καθυστερήσεις χρονο ζοριζε και εδινε πονο στον Ολυμπιακο παιζοντας τα ολα για ολα;

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Γι αυτο καθοσασταν κανα πενταρι εξαρι χιλιαδες στα σκαλακια της Λεωφορου μετα το τελος του αγωνα και ετρεμε το φιλοκαρδι σας που η Αεκ ενω τελειωσε στην Λεωφορο και η ιδια ειχε εννια λεπτα καθυστερήσεις χρονο ζοριζε και εδινε πονο στον Ολυμπιακο παιζοντας τα ολα για ολα;
και εσύ δεν άκουγες το παιχνίδι το δικό μας; δεν περίμενες να τελειώσει; ακούστηκε έστω και για το Χ κανένα πανηγύρι στο ότι δεν μας πέρασε η ΑΕΚ κ δεν το πήρε από χθες; εσύ όταν μας ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ πανιγυρισες;; για πες μας... :think: καλή σου μέρα.... απόγευμα τώρα γιατί έχουμε κ δουλειά :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom