shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Καλησπέρα φίλε Νιπλη η λέξη τρελαίνει γράφεται έτσι όχι με εη φτωχεια τρελενει ..
Καλησπέρα φίλε Νιπλη η λέξη τρελαίνει γράφεται έτσι όχι με εη φτωχεια τρελενει ..
κάποια πράγματα γίνονται για συγκεκριμένο λόγοΚαλησπέρα φίλε Νιπλη η λέξη τρελαίνει γράφεται έτσι όχι με ε![]()
τωρα ο γαυρος βρισκεται σε ενα μεγαλο διλημμα ενοψει κυριακης
να κατσει σαν την μπουτανα να χασει απο τον αιωνιο για να μπει στο ματι του νιαου ή να παιξει κανονικα με τον κινδυνο να βγει πρωταλητης αυτος που του πηρε τον θωμα και την επο μετα απο δεκαετιες;
γουστάρω 0-0 και στο 90φεύγα ο Μακαμπού να μπερδέψει επίτηδες τις εστίες να βάλει αυτογκόλ ,Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα,αν χρειαστεί θα μπει κι ο χοντρός να το βάλει μόνος του
παιξε στοιχημα το διπλο μωρη πουταναΔεν υπάρχει κανένα δίλημμα,αν χρειαστεί θα μπει κι ο χοντρός να το βάλει μόνος του
GOD SAVES THE KING
LONG LIVE THE KING
Στο 2 απόδοση παιξτο εσύ.παιξε στοιχημα το διπλο μωρη πουτανα
βαλε 1 χιλιαρικο να το διπλασιασεις.
#110.846
Ελα και οι αλλες οι πουτανες οι τουρκαλες, τα κοτοπουλα μου κανουν.
Αφου ειστε σιγουροι για το διπλο ρε μπινεδες σκουπιδια, γιατι δεν ριχνετε χοντρα λεφτα στο διπλο. Ηλιθιοι ειστε; αφου ειναι σιγουρο![]()
εγω θα κλεψω ολα τα μπονους για το καθιερωμενο μεροκαματο και ουτε που θα κατσω να δω το ματς φιλτατε.Στο 2 απόδοση παιξτο εσύ.
Εμείς θα περιμένουμε να καβαλήσει το 3.....
![]()
εγω παντως δεν παιζω στοιχημαεγω θα κλεψω ολα τα μπονους για το καθιερωμενο μεροκαματο και ουτε που θα κατσω να δω το ματς φιλτατε.
Αλλα οποιος μου το παιζει οτι ειναι σιγουρος οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και του βαζελου, χωρις να διαφωνω απαραιτητα μαζι του, του λεω, αφου ειναι σιγουρος, να βρει τα αρχιδια και ειτε να ριξει διπλο να διπλασιασει, ειτε να παιξει πρωταθλητη βαζελο στο 1.65. Με τριψηφιο/τετραψηφιο πονταρισμα προφανως. Αλλα ξαφνικα ολοι "δεν παιζουν στοιχημα" ή "δεν εχουν αναγκη απο λεφτα".
Επισης, η αποδοση θα πεσει, στο λεω. τωρα δινει 2.00, μεχρι το σαββατο 1.80-
και αν νομιζεις οτι στο λαιβ θα ανεβει, προσεξε μην μπει κανα παστελι στο 2ο λεπτο και το παιξεις στο 1.10 στο τελος![]()
τσακω 3 ρε κοταΣτο 2 απόδοση παιξτο εσύ.
Εμείς θα περιμένουμε να καβαλήσει το 3.....
![]()
και πολυ καλά κάνεις , κοσμος έμεινε μισθωτος που περιμένει μαρκετ πας για να πιει εμφιαλωμένο νερόεγω παντως δεν παιζω στοιχημα![]()
σημερα εχουμε επιστροφη στα γνωστα...ασιστ ο γεωργιανος μαγος και γκολ ο οσιμεν!!!!και πολυ καλά κάνεις , κοσμος έμεινε μισθωτος που περιμένει μαρκετ πας για να πιει εμφιαλωμένο νερό![]()
Παιξε 1χ να ανέβει το διπλο και άσε τα σιρόπια....τσακω 3 ρε κοτα
![]()
εχω πονταρει ενα (τμχ 1) σαξο στο 2πλο!!!!Παιξε 1χ να ανέβει το διπλο και άσε τα σιρόπια....
![]()
Κρύβε λογια και μην κάνεις φλεξ , υπάρχει κόσμος που πεινάει εδω μέσασημερα εχουμε επιστροφη στα γνωστα...ασιστ ο γεωργιανος μαγος και γκολ ο οσιμεν!!!!