Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
<<εχασε>> το παιδακι που περιμενε η γυναικα του Αιοτορ.... αυτα ειναι τα ζορια... και καθομαστε μετα και τσακωνομαστε για μαλακιες. ακομα θυμαμαι τον Γκαλινοβιτς;; πως τον ελεγαν τον κροατη τερματοφυλακα που ειχαμε , που ειχε ενα σοβαρο προβλημα με ενα παιδι του , και τον ειχαν βαλει να παιξει με ... μια Βελγικη τοτε και εφαγε 2 γκολ απ την αρχη και τον εβριζε ενα γεματο οακα, ειχαμε φαει και ενα φορτηγο δακρυγονα απ τους μπατσους.... δεν ηξερε κανεις τι περνουσε ... πως να παιξεις μπαλα μετα.
φιλος και γείτονας ο Γκαλι
απο τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρίσει
αξιοπρεπεια , κυριος , ευγενέστατος , και η οικογενεια του

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτη η γαμιολα ο @mpouxos θελει να κανει ριφιφι ετεροχρονισμενο ....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
Στηρίζω θα ΓΑΜΗΘΕΙ

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Έχω ηδη γεμίσει 1 Κούβα σπέρμα και συνεχίζω μέχρι το βράδυ:wanker:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
ακομα θυμαμαι τον Γκαλινοβιτς;; πως τον ελεγαν τον κροατη τερματοφυλακα που ειχαμε , που ειχε ενα σοβαρο προβλημα με ενα παιδι του , και τον ειχαν βαλει να παιξει με ... μια Βελγικη τοτε και εφαγε 2 γκολ απ την αρχη και τον εβριζε ενα γεματο οακα, ειχαμε φαει και ενα φορτηγο δακρυγονα απ τους μπατσους.... δεν ηξερε κανεις τι περνουσε ... πως να παιξεις μπαλα μετα.
γαμησε τα φιλε...
και οπως και να το κανεις ο τερματοφυλακας ειναι "μονος του" μεσα στο γηπεδο, κατω απο τα δοκαρια με τις σκεψεις του, και να πρεπει να συγκεντρωθει στο παιχνιδι. Καθε γκολ και μπινελικι που ετρωγε ηταν μια εξτρα μαχαιρια στην ψυχη του.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
γαμησε τα φιλε...
και οπως και να το κανεις ο τερματοφυλακας ειναι "μονος του" μεσα στο γηπεδο, κατω απο τα δοκαρια με τις σκεψεις του, και να πρεπει να συγκεντρωθει στο παιχνιδι. Καθε γκολ και μπινελικι που ετρωγε ηταν μια εξτρα μαχαιρια στην ψυχη του.
Αυτό!!! δεν έχω νιώσει τόσο νευριασμένος με τον εαυτό μου όταν μαθεύτηκε τι σταυρό κουβάλαγε τότε. θες πίστεψε το θες όχι, με στιγμάτισε όταν το έμαθα κ από τότε δεν έχω βρίσει σε γήπεδο κανέναν παίχτη, ητε της ομάδας μου, ήτε αντίπαλο. για τίποτα... εκτός απ το ' τον μαλακά....' αλλά αυτό δεν είναι βρισιά πλέον :buck2:

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories