Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
μουκουντι εχθες κοκκινη καραμπινα,του χαριστηκε 2 φορες...αμραμπατ κοκκινη και με εσας και με τον ολυμπιακο
αν οι παίκτες μιας ομάδας γνωρίζουν πως έχουν ασυλία αμέσως η ομάδα τους αποκτά πλεονέκτημα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Fu_kC6XWcAAc8gW.jpeg

Τελικά ο Αργεντίνος δεν είναι όσο κούλ φαινόταν.
Κρίμα και τον συμπαθούσα ιδιαίτερα.
Ο Ιβάν και μετά από κακά αποτελέσματα μιλάει καθαρά αγωνιστικά ενώ θα μπορούσε να πει πολλά άλλα....
Είναι μια όαση στην έρημο του ραφλισμού.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.156
Πόντοι
2.606

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
κερδίζει ο Παναθηναϊκός τον γαύρο σε 1 παιχνίδι που τον έπιασε από το σβέρκο, κάθησε λένε να χάσει επίτηδες... που στα αλλά 2 από τύχη κ μαλάκια δικιά τους δεν μας κέρδισαν. κερδίζει η αεκ το γαύρο εκτός, που στο παιχνίδι που έπρεπε μέχρι τότε τον έπιασε από το σβέρκο, είναι γιατί παίζει μπαλάρα η αεκ που έχει ασυλία σε κόκκινες κάρτες. εγώ στα 50 που κοντεύω, ήξερα ότι μόνο οι πραγματικά μικρές ομάδες (κάθονται). χάσαμε πρωτάθλημα από Οφη τότε που ήταν του Βαρδινογιάννη ο Οφη, αλλά θά μας το δώσει ο γαύρος τώρα.... που τώρα τελευταία έχει χάσει από όλους εκτός του Βόλου.ρε τι ακούμε ρε.... εγώ σου λέω ότι αν χάσει βαθμούς η αεκ θα είναι από τον Άρη κ αν χάσουμε εμείς από παοκ ή γαύρο ή κ από τους 2. μακάρι να κάνω λάθος στο τέλευταιο....

Άρα οι επιστήμονες τυχαία μπήκαν μέσα με την ΑΕΚ...:jerking:

Όχι για να παίξετε σε άδειο τηγάνι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
οι κούλες είναι ικανές να μας πουν πως αν ξανασφάξουν τον γάβρο την Τετάρτη ,διότι στα ίσα δεν κερδάνε,
θα πρέπει ο γάβρος να σκιστεί με βάζελο για να πάει τζαμπασοφιά το πρωτάθλημα:2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

οι επιστήμονες ψάχνανε εσένα να σου πάρουν τη παρθενιά αλλά φεύ !!! μπρος πίσω παρθένα θα μείνεις τέτοια δύσμορφη χοντρέλω που είσαι :undecided-old:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446

Αφού είσαι τόσο σίγουρος, να πας στην τράπεζα, να βγάλεις όσα λεφτά έχεις, να πάρεις κ δανικα απ όπου μπορείς και να τα ρίξεις στο 2 το δικό μας. βάλε κ μια φώτο το δελτίο εδώ για να με πείσεις για την σιγουριά σου. Αλλιώς τράβα και λέγε της παπαριες αυτές αλλού.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
Μαλακίες λες (ξεχνάς τον Καμπάκοφ που σε έχει μαζί με την ΑΕΚΑΡΑ αντί να είσαι στο -6), αλλά εύχομαι να έχεις δίκιο στο τελευταίο
μαλακιες λέω εγώ, ότι πείτε εσείς είναι σωστό. όπως θες, δεν χαλάω χατίρι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, να πας στην τράπεζα, να βγάλεις όσα λεφτά έχεις, να πάρεις κ δανικα απ όπου μπορείς και να τα ρίξεις στο 2 το δικό μας. βάλε κ μια φώτο το δελτίο εδώ για να με πείσεις για την σιγουριά σου. Αλλιώς τράβα και λέγε της παπαριες αυτές αλλού.
μωρέ παντού πάει και κωλοτρίβεται η μπούστρα αλλά όλο εδώ καταλήγει ,στο στανταράκι του !!! διψά για πράσινο ξυνόγαλο :2funny:

λέει για επιστήμονες η αλλαζονική λούγκρα, που αν υπήρχε η παλιά 7, θα έκαιγε φωτιά στο τζαμί

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
μωρέ παντού πάει και κωλοτρίβεται η μπούστρα αλλά όλο εδώ καταλήγει ,στο στανταράκι του !!! διψά για πράσινο ξυνόγαλο :2funny:

λέει για επιστήμονες η αλλαζονική λούγκρα, που αν υπήρχε η παλιά 7, θα έκαιγε φωτιά στο τζαμί
έτρωγαν πουτσα από αεκ, και εκεί που λες που ήταν σκασμενοι από τα 3 που έφαγαν, έκαναν ένα μίτινγκ τα αστροπελεκια της 7 και είπαν, "μάγκες, μπουκαρουμε, τα σπάμε για να τιμωρηθεί η ομάδα μας και να έρθουν οι άλλοι μετά σε άδειο γήπεδο και να μας κερδίσουν άνετα... " τι διαβάζουμε ρε πουστη μου :cheesy::cheesy:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
έτρωγαν πουτσα από αεκ, και εκεί που λες που ήταν σκασμενοι από τα 3 που έφαγαν, έκαναν ένα μίτινγκ τα αστροπελεκια της 7 και είπαν, "μάγκες, μπουκαρουμε, τα σπάμε για να τιμωρηθεί η ομάδα μας και να έρθουν οι άλλοι μετά σε άδειο γήπεδο και να μας κερδίσουν άνετα... " τι διαβάζουμε ρε πουστη μου :cheesy::cheesy:
αφού μετά τέτοιο σφαγείο έφυγαν ατσαλάκωτες οι χανούμες , άστο...
εκατό πρωταθλήματα να χάσω αγωνιστικά, αλλά να μου κάνουν τέτοιο στήσιμο στο γήπεδο μου δεν καταπίνεται...
ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόντουσαν τόσο πρόσκοποι οι γαύροι ,απίστευτο !!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006
αφού μετά τέτοιο σφαγείο έφυγαν ατσαλάκωτες οι χανούμες , άστο...
εκατό πρωταθλήματα να χάσω αγωνιστικά, αλλά να μου κάνουν τέτοιο στήσιμο στο γήπεδο μου δεν καταπίνεται...
ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόντουσαν τόσο πρόσκοποι οι γαύροι ,απίστευτο !!!
Μη βρίζεις μορη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom