αν οι παίκτες μιας ομάδας γνωρίζουν πως έχουν ασυλία αμέσως η ομάδα τους αποκτά πλεονέκτημαμουκουντι εχθες κοκκινη καραμπινα,του χαριστηκε 2 φορες...αμραμπατ κοκκινη και με εσας και με τον ολυμπιακο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.426
- Πόντοι
- 3.656
δεν διαφωνω πουθενα σε αυτοαν οι παίκτες μιας ομάδας γνωρίζουν πως έχουν ασυλία αμέσως η ομάδα τους αποκτά πλεονέκτημα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
εχθες ρε μουνι...κουνησες ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ στο νημα???
οχι
συγγνωμη και αποχωρω ...εχεις δικιο
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.156
- Πόντοι
- 2.606
δεν διαφωνω πουθενα σε αυτο
πιάσατε μάη?
οχι
συγγνωμη και αποχωρω ...εχεις δικιο
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τελικά ο Αργεντίνος δεν είναι όσο κούλ φαινόταν.
Κρίμα και τον συμπαθούσα ιδιαίτερα.
Ο Ιβάν και μετά από κακά αποτελέσματα μιλάει καθαρά αγωνιστικά ενώ θα μπορούσε να πει πολλά άλλα....
Είναι μια όαση στην έρημο του ραφλισμού.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.426
- Πόντοι
- 3.656
φιλε ιρεΪζερ...σε ποιον θα δωσει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη σου?πιάσατε μάη?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
ο βιρλας ειναι μαης ο ιδιος θειοπιάσατε μάη?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.156
- Πόντοι
- 2.606
ξέρω σε ποιον δε θα το δώσει...φιλε ιρεΪζερ...σε ποιον θα δωσει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη σου?
σοβαρά, ας κερδίσει το ποδόσφαιρο!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΜΠΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙφιλε ιρεΪζερ...σε ποιον θα δωσει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος κατα τη γνωμη σου?
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.426
- Πόντοι
- 3.656
φιλε ιρεϊ ζερ εισαι στην κατηγορια "δεν γνωριζω/δεν απαντω"ξέρω σε ποιον δε θα το δώσει...
σοβαρά, ας κερδίσει το ποδόσφαιρο!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.156
- Πόντοι
- 2.606
δε μου αρέσουν οι ταμπέλες...φιλε ιρεϊ ζερ εισαι στην κατηγορια "δεν γνωριζω/δεν απαντω"
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.909
- Πόντοι
- 3.656
κερδίζει ο Παναθηναϊκός τον γαύρο σε 1 παιχνίδι που τον έπιασε από το σβέρκο, κάθησε λένε να χάσει επίτηδες... που στα αλλά 2 από τύχη κ μαλάκια δικιά τους δεν μας κέρδισαν. κερδίζει η αεκ το γαύρο εκτός, που στο παιχνίδι που έπρεπε μέχρι τότε τον έπιασε από το σβέρκο, είναι γιατί παίζει μπαλάρα η αεκ που έχει ασυλία σε κόκκινες κάρτες. εγώ στα 50 που κοντεύω, ήξερα ότι μόνο οι πραγματικά μικρές ομάδες (κάθονται). χάσαμε πρωτάθλημα από Οφη τότε που ήταν του Βαρδινογιάννη ο Οφη, αλλά θά μας το δώσει ο γαύρος τώρα.... που τώρα τελευταία έχει χάσει από όλους εκτός του Βόλου.ρε τι ακούμε ρε.... εγώ σου λέω ότι αν χάσει βαθμούς η αεκ θα είναι από τον Άρη κ αν χάσουμε εμείς από παοκ ή γαύρο ή κ από τους 2. μακάρι να κάνω λάθος στο τέλευταιο....
Άρα οι επιστήμονες τυχαία μπήκαν μέσα με την ΑΕΚ...
Όχι για να παίξετε σε άδειο τηγάνι
οι επιστήμονες ψάχνανε εσένα να σου πάρουν τη παρθενιά αλλά φεύ !!! μπρος πίσω παρθένα θα μείνεις τέτοια δύσμορφη χοντρέλω που είσαιΆρα οι επιστήμονες τυχαία μπήκαν μέσα με την ΑΕΚ...
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, να πας στην τράπεζα, να βγάλεις όσα λεφτά έχεις, να πάρεις κ δανικα απ όπου μπορείς και να τα ρίξεις στο 2 το δικό μας. βάλε κ μια φώτο το δελτίο εδώ για να με πείσεις για την σιγουριά σου. Αλλιώς τράβα και λέγε της παπαριες αυτές αλλού.Άρα οι επιστήμονες τυχαία μπήκαν μέσα με την ΑΕΚ...
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
μαλακιες λέω εγώ, ότι πείτε εσείς είναι σωστό. όπως θες, δεν χαλάω χατίριΜαλακίες λες (ξεχνάς τον Καμπάκοφ που σε έχει μαζί με την ΑΕΚΑΡΑ αντί να είσαι στο -6), αλλά εύχομαι να έχεις δίκιο στο τελευταίο
μωρέ παντού πάει και κωλοτρίβεται η μπούστρα αλλά όλο εδώ καταλήγει ,στο στανταράκι του !!! διψά για πράσινο ξυνόγαλοΑφού είσαι τόσο σίγουρος, να πας στην τράπεζα, να βγάλεις όσα λεφτά έχεις, να πάρεις κ δανικα απ όπου μπορείς και να τα ρίξεις στο 2 το δικό μας. βάλε κ μια φώτο το δελτίο εδώ για να με πείσεις για την σιγουριά σου. Αλλιώς τράβα και λέγε της παπαριες αυτές αλλού.
λέει για επιστήμονες η αλλαζονική λούγκρα, που αν υπήρχε η παλιά 7, θα έκαιγε φωτιά στο τζαμί
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
έτρωγαν πουτσα από αεκ, και εκεί που λες που ήταν σκασμενοι από τα 3 που έφαγαν, έκαναν ένα μίτινγκ τα αστροπελεκια της 7 και είπαν, "μάγκες, μπουκαρουμε, τα σπάμε για να τιμωρηθεί η ομάδα μας και να έρθουν οι άλλοι μετά σε άδειο γήπεδο και να μας κερδίσουν άνετα... " τι διαβάζουμε ρε πουστη μουμωρέ παντού πάει και κωλοτρίβεται η μπούστρα αλλά όλο εδώ καταλήγει ,στο στανταράκι του !!! διψά για πράσινο ξυνόγαλο
λέει για επιστήμονες η αλλαζονική λούγκρα, που αν υπήρχε η παλιά 7, θα έκαιγε φωτιά στο τζαμί
αφού μετά τέτοιο σφαγείο έφυγαν ατσαλάκωτες οι χανούμες , άστο...έτρωγαν πουτσα από αεκ, και εκεί που λες που ήταν σκασμενοι από τα 3 που έφαγαν, έκαναν ένα μίτινγκ τα αστροπελεκια της 7 και είπαν, "μάγκες, μπουκαρουμε, τα σπάμε για να τιμωρηθεί η ομάδα μας και να έρθουν οι άλλοι μετά σε άδειο γήπεδο και να μας κερδίσουν άνετα... " τι διαβάζουμε ρε πουστη μου
εκατό πρωταθλήματα να χάσω αγωνιστικά, αλλά να μου κάνουν τέτοιο στήσιμο στο γήπεδο μου δεν καταπίνεται...
ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόντουσαν τόσο πρόσκοποι οι γαύροι ,απίστευτο !!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μορηαφού μετά τέτοιο σφαγείο έφυγαν ατσαλάκωτες οι χανούμες , άστο...
εκατό πρωταθλήματα να χάσω αγωνιστικά, αλλά να μου κάνουν τέτοιο στήσιμο στο γήπεδο μου δεν καταπίνεται...
ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόντουσαν τόσο πρόσκοποι οι γαύροι ,απίστευτο !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K