Γιατί αρπάχτηκαν προχθές Σηφάκης-Γκούμας;
Η κίνηση του Μιχάλη Σηφάκη να δείξει τη φανέλα του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Θύρα 3 προκάλεσε την οργή τους. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε αψιμαχία με τον Μπόβιο, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν τον απομάκρυναν από το χώρο άνθρωποι του ΟΦΗ. Μετά τη λήξη του αγώνα ο νεαρός γκολκίπερ αποχώρησε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, αφού έξω από τα αποδυτήρια τον περίμεναν οπαδοί με άγριες διαθέσεις.
«Ήμουν εκνευρισμένος, δεν νομίζω ότι προκάλεσα. Έδειξα μόνο τη φανέλα μου, δεν έκανα κάτι κακό. Ο Μπόβιο ήρθε προς το μέρος μου, αλλά δεν έγινε τίποτα», δήλωσε ο Σηφάκης για το επεισόδιο και συμπλήρωσε: «Πριν από δύο χρόνια, όταν κόψαμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, παίζαμε για τον Παναθηναϊκό. Τώρα που κόψαμε από τον ΠΑΟ, παίζουμε για τον Ολυμπιακό;».
Ο Μπόβιο με τη σειρά του είπε για το περιστατικό: «Εμένα δεν μου αρέσει να προσβάλει κάποιος τους οπαδούς. Δεν είναι ωραίο να προσβάλει κανείς τον κόσμο, ειδικά μέσα στο γήπεδό σου. Υπάρχει κάποιο στοιχείο -που είναι ο σεβασμός- που πρέπει να τον βγάζουμε και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό τον τρόπο τρελαίνονται οι οπαδοί και μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Τον πλησίασα και του είπα ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα».