Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    360

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
130
Πόντοι
1
Ρε βαζέλια παραγίνατε μίζεροι ρε.Ρε σεις πάω πάσο σε όσα λέτε,αλλά έχετε Ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την βδομάδα κ ασχολείστε με γκρίνιες,με σωφέρ κ με λαμόγια-παίχτες.Ρε ξεκολλάτε ,εξάλλου Ευρωπαίοι λέτε ότι είστε κ ασοληθείτε μόνο με το ματς της ομάδας σας με την Λανς κ τα ξαναλέμε από βδομάδα.Να έχει γίνει κ το ντερμπι,οποτε τα βάζουμε κατω κ τα ξαναλέμε.Ένα πεδίο σας έμεινε με τον γαύρο να του την λέτε(Ευρώπη) κ δεν λέτε τίποτα να τον πικάρετε.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΧΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μούτσο,τι ώρα παίζετε με την Λανς κ ποιος σας δείχνει;

η ευρωπη για μας ειναι δεδομενη και δεν κοιμομαστε οπως εσεις που σας εχει αποχαυνωση ο κοντος της τραγουδιαρας με παραμυθια
απλα ανυσηχουμε για το καλυτερο που δεν βλεπουμε να ερχετε και δεν παραμυθιαζομαστε σαν μικρα ντεμακια με το να φτιαξουμε ομαδα και μετα βλεπουμε . εμεις ειχαμε ομαδα που την βλεπατε ολοι με τα κοντομανικα
για αυτο φωναζουμε για να ΞΑΝΑγινουμε ομαδα με κοντομανικα και οχι απλα να γινουμε ομαδα.

Επισκέπτης
ένα πραγμα θα θυμίσω σε όλους τους φίλους μου τους παναθηναϊκούς:                                                                       21/3/2001  παναθηναϊκός-ολυμπιακός          
                          1           -        4
                                        (αλεξανδρής,λουτσιάνο,)
                                        (γεωργάτος,τζιοβάνι     )

Επισκέπτης
νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
η ευρωπη για μας ειναι δεδομενη και δεν κοιμομαστε οπως εσεις που σας εχει αποχαυνωση ο κοντος της τραγουδιαρας με παραμυθια
απλα ανυσηχουμε για το καλυτερο που δεν βλεπουμε να ερχετε και δεν παραμυθιαζομαστε σαν μικρα ντεμακια με το να φτιαξουμε ομαδα και μετα βλεπουμε . εμεις ειχαμε ομαδα που την βλεπατε ολοι με τα κοντομανικα
για αυτο φωναζουμε για να ΞΑΝΑγινουμε ομαδα με κοντομανικα και οχι απλα να γινουμε ομαδα.

Μάστορα κοίτα την καμπούρα σου,που είναι κ τεράστια,κ μετά μίλα για μας.Θα γούσταρες όμως να είχες τον κοντό της τραγουδιάρας που κ το τόπι ξέρει να χειρίζεται κ από διοίκηση όλοι τον ζηλεύετε.Τουλάχιστον εμεις δεν έχουμε λεφτά κ το ξέρουμε.Εσείς που έχετε Τζίγγερ όμως;Λοιπόν κοίτα τα χάλια σου κ άσε τον κοντό να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει κ που κατά γενική ομολογιά το κάνει καλά.Μην με μπριζώνεις τώρα κ με έχω σε καταστολή ενόψει ντέρμπι.ʼντε μπράβο.

Επισκέπτης
21/3/2001
ποτέ δεν ξεχνώ το 1-4 στη λεωφόρο
11/5/2003
ποτέ δεν ξεχνώ το 3-0 στη ριζούπολη
πελάτες μια ζωή παναθηναϊκοί

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
21/3/2001
ποτέ δεν ξεχνώ το 1-4 στη λεωφόρο
11/5/2003
ποτέ δεν ξεχνώ το 3-0 στη ριζούπολη
πελάτες μια ζωή παναθηναϊκοί

Το καλό που σου θέλω αυτά να τα γράφεις στο χώρο της ομάδας σου!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το πρόγραμμα

Α' Αγώνας: 14/02/2007
ΑΕΚ-Παρί Σεν Ζερμέν - Mega Channel

15/02/2007
Λανς-Παναθηναϊκός - Mega Channel

Β' Αγώνας: 22/02/2007
Παναθηναϊκός-Λανς - NET
Παρί Σεν Ζερμέν-ΑΕΚ - Mega Channel

Δυστυχώς ΔΕΝ παίζει ο "Πρωταθλητής" για να βάλω και κόκκινο χρώμα  :2funny:

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
130
Πόντοι
1
Μάστορα κοίτα την καμπούρα σου,που είναι κ τεράστια,κ μετά μίλα για μας.Θα γούσταρες όμως να είχες τον κοντό της τραγουδιάρας που κ το τόπι ξέρει να χειρίζεται κ από διοίκηση όλοι τον ζηλεύετε.Τουλάχιστον εμεις δεν έχουμε λεφτά κ το ξέρουμε.Εσείς που έχετε Τζίγγερ όμως;Λοιπόν κοίτα τα χάλια σου κ άσε τον κοντό να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει κ που κατά γενική ομολογιά το κάνει καλά.Μην με μπριζώνεις τώρα κ με έχω σε καταστολή ενόψει ντέρμπι.ʼντε μπράβο.

AKΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ γραφω φιλε μου την δικη μου καμπουρα κοιταω και μιζεριαζω μαλλον εσυ δεν κοιτας την δικια σου και μας λες να ξυπνυσουμε
οσο για τον κοντο?
με ξενα κολυβα κανω και εγω κηδεια
σαν παιχτης?
ολα καλα
σαν προεδρος ?
ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
ετσι γινομε και εγω προεδρος

Επισκέπτης
ρε αεκάκι θυμάσαι την 5άρα από τη ζενίθ;
Όσο για τους φίλους μου τους βαζελοπελάτες να θυμίσω:
1990:παο-δυναμό βουκουρεστίου 0-4
        δυναμό βουκουρεστίου-παο 6-1
1991:λεχ πόζναν-παο 3-0
1994:παο-λεβερκούζεν1-4
2004:μάντσεστερ-παο 5-0
2006:μπάρτσα(τα δεύτερα)-πάο 5-0
2006:βέρντερ-παο 5-1

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
130
Πόντοι
1

ξεχασες κατι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ολυμπιακος  7-0

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Το πρόγραμμα

Α' Αγώνας: 14/02/2007
ΑΕΚ-Παρί Σεν Ζερμέν - Mega Channel

15/02/2007
Λανς-Παναθηναϊκός - Mega Channel

Β' Αγώνας: 22/02/2007
Παναθηναϊκός-Λανς - NET
Παρί Σεν Ζερμέν-ΑΕΚ - Mega Channel

Δυστυχώς ΔΕΝ παίζει ο "Πρωταθλητής" για να βάλω και κόκκινο χρώμα  :2funny:
Τι λες, μωρε που δεν παιζει Ευρωπη ο Πρωταθλητουλης! Σε διαψευδω:                                           ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ       Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (E.T.T.U.) πανηγύρισε ο Ολυμπιακός τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση της ίδιας διοργάνωσης πήρε και η πορτογαλική Πόντα ντο Πάργκο της Χριστίνας Φίλη, ενώ οι άλλοι δύο ελληνικοί σύλλογοι, που πήραν μέρος στην 1η φάση, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου δεν είχαν τελικά τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση, ενώ την προσπάθεια του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά επηρέασε σημαντικά ένα ατυχές συμβάν κατά τη μετάβαση στην Πορτογαλία.

Στους άνδρες, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Λευκωσία και προκρίθηκε ως 2ος από τον 4ο όμιλο. Νίκησε τον τοπικό Ατλαντα Αγλατζίας με 3-0 (από μία νίκη πέτυχαν οι: Γιάννης Βλοτινός, Κλαούντιο Κύρου και Λευτέρης Μάκρας) και έχασε από την ουγγρική Μαβεπτσέλ Τσέλιντομολκ με 2-3 (μία νίκη ο Βλοτινός και μία ο Κύρου).
  & παει καλα , μαλιστα!!! Οριστε μας!!    ps: βαζε το ομορφο πρασινακι, οχι αυτο!!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16

Ξεκόλλα ρε μεγάλε... άκουσες Ευρώπη και ψάρωσες...!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Μπραβο, εχεις καλο μνημονικο. Ουτε εγω δεν τα θυμομουνα τοσο αναλυτικα με ημερομηνιες!!!
Για πες μας αφου εχεις τοσο καλη μνημη ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για την άμεση διόρθωση lepando και ζητώ ταπεινά συγνώμη που ξέχασα να αναφέρω αυτή την τόσο σημαντική πρόκριση για τον "δαφνοσταφανομένο"....................Συγνώμη αλλά πάω έξω από το γραφείο να γελάσω γιατί θα με παρεξηγήσουν  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom