ε μα ναιΤην Κυριακη δεν ειναι να πας να τον βρεις;
θα του μαθω τη σταση ...Μαντσινι
ε μα ναιΤην Κυριακη δεν ειναι να πας να τον βρεις;
Εχω πριαπισμο,δεν με πιανει υπνος μαν
Το νου σου μην σε περιλάβει το πρεζόνι που πήρε πρόσφατα.ε μα ναι
θα του μαθω τη σταση ...Μαντσινι
σε 10 χρονια δεν θα βλεπεται η μαπα της. θα περναει κοντα απο μπλε καδους και θα την πετανε μεσα να πουμε.τι γίνεται με τους μλάκες ? τι ψέκα πέφτει γαμώ το κεφάλι τους ?
λεφτά έχουνε ,εμφάνιση έχουνε, διάσημοι είναι ,χιλιάδες εκατοντάδες χιλιάδες ξέκωλα πορνίδια-υπερμουνάρες,καλά κορίτσια υπάρχουνε
και αυτοί κολλάνε με μία νάνο ,ένα πλαστικό τόσο δα δείγμα θηλυκού που αν αληθεύει το ρεπορτάζ είναι και λειψή στο μυαλό
«Ροζ» σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Χώρισε τον Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού και είναι ζευγάρι με παίκτη του Ολυμπιακού
πριν 3 χρόνια η αναμπέλα στο μετάξι που ήταν φρεσκαδούρα και τα κατάπινε όλα με 10 ευρώσε 10 χρονια δεν θα βλεπεται η μαπα της. θα περναει κοντα απο μπλε καδους και θα την πετανε μεσα να πουμε.
αδερφέ καλά να είναι η κοπέλα να βγάζει αν και έχω την εντύπωση πως στη φυλής ήταν συναισθηματικά ντεφορμέ..Μιας που ειπες αναμπελα!
Μιλαμε για τρελο λεβελ απ! Απο μεταξι φυλης, και τωρα στουντιο...
Χαλαρα σε λιγο καιρο εσκορτ (με απλο προγραμμα )
Οτι το μισο πακισταν και μπαγλαντες την πηδαγε στο δεκαρικο, και καποιο φουκαραδες θα σκανε δεκαπλάσια, με ξεπερναει...
αφού τον προ(σ)καλείς ,ετοιμάσου για κασέτες και μπροσούρες κατεβατάΠεριμένουμε ροπάο να μας αναλύσει το βόλεϊ....
Θα αρχίσει να λέει για καρνέϊσον διοργάνωση κτλ.....
Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από ροπαπάρα....αδερφέ καλά να είναι η κοπέλα να βγάζει αν και έχω την εντύπωση πως στη φυλής ήταν συναισθηματικά ντεφορμέ..
Πάντως αυτά που έκανε στο μετάξι δεν υπήρχαν, τα πάντα όλα για πάρτι της με δικιά της πρωτοβουλία , γούσταρε τρελά
αφού τον προ(σ)καλείς ,ετοιμάσου για κασέτες και μπροσούρες κατεβατά
αν και πριν τους αγώνες κρύβεται σαν τη σουπιά
μου απαξίωσες τον φιλόλογο μπιστήμονα του καναπέοςΔεν έχω και πολλές απαιτήσεις από ροπαπάρα....
Απαξιώθηκε μόνος του στο νήμα με τον σεισμό...μου απαξίωσες τον φιλόλογο μπιστήμονα του καναπέος
απο τα Τει με τη ντουντούκα και τα γένεια μπανάσταση ρηγάς και καλιαρντά ,τι περιμένεις ?Απαξιώθηκε μόνος του στο νήμα με τον σεισμό...
Άλλο ένα σκάνδαλο της κόκκινης παράγκας
Τι θες εσύ τώρα?το γυρισαμε στο βολλει τελικα ?
Ξυπνησες; Για να σου ενα αντε και γαμησου μπηκα.Τι θες εσύ τώρα?
Τράβα φάε μια μπουγάτσα με κιμά να ισιώσεις....
5 η ώρα το πρωί....
αναφορά θα φας, ΑΝΑΦΟΡΑΞυπνησες; Για να σου ενα αντε και γαμησου μπηκα.
Α.... Και γι αυτο.
Αντε γαμησου κι εσυ!αναφορά θα φας, ΑΝΑΦΟΡΑ