rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.993
- Πόντοι
- 3.446
Μην γραφεις τουρκικα ωρε ειμαστε ελληνες οχι ραγιαδεςδηλαδή είσαστε μπαταχτζήδες αλλά όχι όσο οι άλλοι
Μην γραφεις τουρκικα ωρε ειμαστε ελληνες οχι ραγιαδεςδηλαδή είσαστε μπαταχτζήδες αλλά όχι όσο οι άλλοι
Απλα ειναι πορωμενος ΠαναθηναικοςΠαρε αλλο ενα σιαξιμο μιας και ή εισαι μικρουλης και δεν τα ξέρεις ή εχεις επιλεκτικη μνημη.
στο ξύπνιο ή στον ύπνο σου ?
Καλως τα γιουσουφακια και τα δυο.Τυπε εχει περιορισμένο IQ o ζεμπου , μην τον δυσκολευεις και αλλο
ΜΠΟΥΛΗΣ ειναι.Απλα ειναι πορωμενος Παναθηναικος
Μαμα ειπε 20 χρονων;ΜΠΟΥΛΗΣ ειναι.
Εδω ψαχνουμε να δουμε αν ειναι 18 σημερα ωστε να εχει δικαιωμα συμμετοχης στην συγκεκριμένη ιντερνετική κοινοτητα. Και εσυ λες 20?Μαμα ειπε 20 χρονων;
ό,τι και να σιάξεις δεν πιάνεις μία μπρος στον ΣώτοΠαρε αλλο ενα σιαξιμο μιας και ή εισαι μικρουλης και δεν τα ξέρεις ή εσεις επιλεκτικη μνημη.
έεεεεεχυσαααά με Σώτο ΠατριώταροΜην γραφεις τουρκικα ωρε ειμαστε ελληνες οχι ραγιαδες
είσαι κακούλης ,γιατί ?ΜΠΟΥΛΗΣ ειναι.
και ολίγον αργόστροφοςΕδω ψαχνουμε να δουμε αν ειναι 18 σημερα ωστε να εχει δικαιωμα συμμετοχης στην συγκεκριμένη ιντερνετική κοινοτητα. Και εσυ λες 20?
Μην προσπαθεις να δημιουργησεις διχονοια αναμεσα σε εμενα και το σεβαστο μελος και Ολυμπιακο @Zebu .Μας χωριζουν τα οπαδικα αλλα πανω απο ολα ειμαστε ελληνες.ό,τι και να σιάξεις δεν πιάνεις μία μπρος στον Σώτο
έεεεεεχυσαααά με Σώτο Πατριώταρο
είσαι κακούλης ,γιατί ?
και ολίγον αργόστροφος
Ξανα κοιτα ή ψαξε να δεις τα αισχη σας και στην ευρωπη που μας βγηκατε και πρεσβης... Και ελα να μου τα ξανα πεις. Πρέσβη της πουτσας!ό,τι και να σιάξεις δεν πιάνεις μία μπρος στον Σώτο
έεεεεεχυσαααά με Σώτο Πατριώταρο
είσαι κακούλης ,γιατί ?
και ολίγον αργόστροφος
Μην τους αδικεις.Τα τελευταια δεκα χρονια ειναι αηττητοι στους ομιλους.Ξανα κοιτα ή ψαξε να δεις τα αισχη σας και στην ευρωπη μου μας βγηκατε και πρεσβης... Και ελα να μου τα ξανα πεις. Πρέσβη της πουτσας!
όπως και να το κάνουμε είσαι λοχίας μπρος στον φυγόμυαλο ζεμπούΜην προσπαθεις να δημιουργησεις διχονοια αναμεσα σε εμενα και το σεβαστο μελος και Ολυμπιακο @Zebu .Μας χωριζουν τα οπαδικα αλλα πανω απο ολα ειμαστε ελληνες.
ήρεμα, μη σκούζειςΞανα κοιτα ή ψαξε να δεις τα αισχη σας και στην ευρωπη μου μας βγηκατε και πρεσβης... Και ελα να μου τα ξανα πεις. Πρέσβη της πουτσας!
μη λες για ομίλους βρεεε μέχρι η ομαδούλα με τις καρδούλες έγινε άντρας όταν έπαιξε μαζί σας, έσπασε το πετσάκιΜην τους αδικεις.Τα τελευταια δεκα χρονια ειναι αηττητοι στους ομιλους.
Δεν μπορειτε να κερδισετε τον Θρυλο και γινεστε Μολντε Χερενφειν και οτι αλλο διαολο υπαρχει δεν μπορω να τα θυμαμαι και ολα.Ετσι ειχε πει στην εκπομπη του ο @raopau μετα απο αυτη την ηττα.όπως και να το κάνουμε είσαι λοχίας μπρος στον φυγόμυαλο ζεμπού
ήρεμα, μη σκούζεις
μη λες για ομίλους βρεεε μέχρι η ομαδούλα με τις καρδούλες έγινε άντρας όταν έπαιξε μαζί σας, έσπασε το πετσάκι
Μην ασχολεισαι αλλο. Μολις του γκρεμιστηκε μια ολοκληρη η ζωη με αυτα που του παρεθεσα και προσπαθει να το χωνεψει.Δεν μπορειτε να κερδισετε τον Θρυλο και γινεστε Μολντε Χερενφειν και οτι αλλο διαολο υπαρχει δεν μπορω να τα θυμαμαι και ολα.Ετσι ειχε πει στην εκπομπη του ο @raopau μετα απο αυτη την ηττα.
μα είπες για ομίλους και σου θύμισα πως χάσατε απο την ομάδα με τις καρδούλεςΔεν μπορειτε να κερδισετε τον Θρυλο και γινεστε Μολντε Χερενφειν και οτι αλλο διαολο υπαρχει δεν μπορω να τα θυμαμαι και ολα.Ετσι ειχε πει στην εκπομπη του ο @raopau μετα απο αυτη την ηττα.
πωωω η ζωή γκρεμίστηκεΜην ασχολεισαι αλλο. Μολις του γκρεμιστηκε μια ολοκληρη η ζωη με αυτα που του παρεθεσα και προσπαθει να το χωνεψει.
Μιλαει και για την Χερενφεν και ξεχναει την... Καμπαλα.
Αμα λεμε επιλεκτικη μνημη.... Η μηπως ειναι μικροτερος και απο δεκα χρονων ρε πουστη μου....
Καμπαλα ηταν μεγαλη ομαδα.Πρωταθλητρια Αζερμπαιτσαν για αυτο εχασαν.Ενω την Οντενσε την περασαν.Η μηπως οχι;Μην ασχολεισαι αλλο. Μολις του γκρεμιστηκε μια ολοκληρη η ζωη με αυτα που του παρεθεσα και προσπαθει να το χωνεψει.
Αμα λεμε επιλεκτικη μνημη.... Η μηπως ειναι μικροτερος και απο δεκα χρονων ρε πουστη μου....
Τι να πουμε για την 7αρα απο τα 2α της γιουβεντους που μας κανατε ρεζίλι σε ολη την ευρωπη?Μην ασχολεισαι αλλο. Μολις του γκρεμιστηκε μια ολοκληρη η ζωη με αυτα που του παρεθεσα και προσπαθει να το χωνεψει.
Το να μετραμε τα γκολ που φαγαμε δεν οδηγει καπου.Και εσεις φαγατε 6 απο τη ντιναμο.Τι να πουμε για την 7αρα απο τα 2α της γιουβεντους που μας κανατε ρεζίλι σε ολη την ευρωπη?
Απο τις τρομερες πορειες σας στην ευρωπη με 1 (ολογραφως ΜΙΑ) παρουσία στους 8 του CL?
Για το οτι χρειαστήκε να περασουν 10 χρόνια ανυπαρξίας μας στην ευρωπη ωστε να μας περασετε στην all time καταταξη της ουεφα?
εφτάρα ? άσε ρε κ συ .. είπαμε να λέμε αλλά όχι κ έτσιΤι να πουμε για την 7αρα απο τα 2α της γιουβεντους που μας κανατε ρεζίλι σε ολη την ευρωπη?
Απο τις τρομερες πορειες σας στην ευρωπη με 1 (ολογραφως ΜΙΑ) παρουσία στους 8 του CL?
Για το οτι χρειαστήκε να περασουν 10 χρόνια ανυπαρξίας μας στην ευρωπη ωστε να μας περασετε στην all time καταταξη της ουεφα?
Ενταξει η Ντιναμο σταματησε στα 6.εφτάρα ? άσε ρε κ συ .. είπαμε να λέμε αλλά όχι κ έτσι
για βάλε βιντεάρες εφτάρα κ εξάρα να δούμε γκολάρεςΕνταξει η Ντιναμο σταματησε στα 6.