ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.360
- Πόντοι
- 5.006
ναι μαν Έλα τσακο κρεμαεμεις εχουμε λιγους και καλους, δεν εχουμε 45 παλεμαχους
ναι μαν Έλα τσακο κρεμαεμεις εχουμε λιγους και καλους, δεν εχουμε 45 παλεμαχους
ναι μαν Έλα τσακο κρεμα
σιγά μη σκισεις κανένα καλτσον μορη λουλουγαυριελα μια ζωη στην πιπα σε εχουμε
καπετάν Μελάτο θα κάνουμε ενιαίο μέτωπο μαζί σας με Χοντρό κ Καραπαπάρα , παλλαική αντίστασητυπε δεν το εχει καταλαβει ακομα?
μετα την ευρωλιγκα, σε κυνηγαει και η εοκ τωρα....
δυσκολα τα πραγματα για τον μεγαλο παναθηναικο....
ναι μεγάλε ακόμα το 10 δε το χωνεύεις οτι πειςόλοι μαζί οι μετριοκαλοί του γαύρου δεν κάνουν έναν Μάικ Τζέιμς
-7ναι μεγάλε ακόμα το 10 δε το χωνεύεις οτι πεις
71+95 κτλ-7
μείον 7
κερδίσατε την αεκ με κατοστάρα + , αυτό που το πάς ?71+95 κτλ
Καλά ασε αυτούς 40 πόντους τι παιζουμε εδώ με δαύτους και σεις με το περιστέρι μεγάλο ματς μπινελίκια κτλκερδίσατε την αεκ με κατοστάρα + , αυτό που το πάς ?
το ίδιο σου λέω, οι νίκες αυτές δεν αξιολογούνται όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας σου στην ευρωλίγκα.Καλά ασε αυτούς 40 πόντους τι παιζουμε εδώ με δαύτους και σεις με το περιστέρι μεγάλο ματς μπινελίκια κτλ
για αυτό εφαγε πουτσα περσυ μας έκλασε τα αρχιδιατο ίδιο σου λέω, οι νίκες αυτές δεν αξιολογούνται όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας σου στην ευρωλίγκα.
Ένας Τζέιμς σας παίζει για πλάκα
Ελλάδα σαφώς είσαι καλύτερος
αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα και αρχινάς τις πούτσες , έχεις να φας ψωλοχυσίματα που θα ξεχειλίσει το λιμάνιγια αυτό εφαγε πουτσα περσυ μας έκλασε τα αρχιδια
ναι τυπε μου βγάλε τα δικά σου έχεις μουλιάσει μόνο 10 φορές δεν είναι τίποτα μέχρι να πάει 30αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα και αρχινάς τις πούτσες , έχεις να φας ψωλοχυσίματα που θα ξεχειλίσει το λιμάνι
την δυναμικότητα της δικής μου ομάδας κατ'επανάληψη την έχω αξιολογήσει αρνητικά στο νήμαναι τυπε μου βγάλε τα δικά σου έχεις μουλιάσει μόνο 10 φορές δεν είναι τίποτα μέχρι να πάει 30
ναι τυπε μου να δούμε που θα πάει ο Τζέιμς και που θα πάμε εμείς φέτος,προς το παρόν σε κατουρανε όλοι προς το παρόν στην Ευρώπη και συνεχώς έγινες κοινός πουτανατην δυναμικότητα της δικής μου ομάδας κατ'επανάληψη την έχω αξιολογήσει αρνητικά στο νήμα
Αν εσύ φέρεσαι σαν κακομαθημένη γεροντοδεσποινίδα που φαντασιώνεται ψωλές σόρρυ ευρωλίγκες ,
έρχεται ένας αντι-σαβουρογάμης Μάικ Τζέιμς να σε κατουρήσει
για δεύτερη φέτος φορά
τρομερη εκπληξη τυπε...χασαμε μεσα στην μονακο!!!!εγω λεω να κλεισουμε το τμημα και να παμε στο τσαμπιονσ λινγκ μαζι με τενεριφη και μπακεν μπεαρ....την δυναμικότητα της δικής μου ομάδας κατ'επανάληψη την έχω αξιολογήσει αρνητικά στο νήμα
Αν εσύ φέρεσαι σαν κακομαθημένη γεροντοδεσποινίδα που φαντασιώνεται ψωλές σόρρυ ευρωλίγκες ,
έρχεται ένας αντι-σαβουρογάμης Μάικ Τζέιμς να σε κατουρήσει
για δεύτερη φέτος φορά
να σε έχουν πουτάνα είναι θεματάκιναι τυπε μου να δούμε που θα πάει ο Τζέιμς και που θα πάμε εμείς φέτος,προς το παρόν σε κατοχυρώνει όλη προς το παρόν στην Ευρώπη και συνεχώς έγινες κοινός πουτανα
Μελάτο δεν έχασες μόνον μέσα στη Μονακότρομερη εκπληξη τυπε...χασαμε μεσα στην μονακο!!!!εγω λεω να κλεισουμε το τμημα και να παμε στο τσαμπιονσ λινγκ μαζι με τενεριφη και μπακεν μπεαρ....
εντωμεταξυ η μονακο ειναι στην 1η θεση μαζι με την ρεαλ...νταξει καλη ομαδα, αλλα δεν ειναι και αλμπα βερολινου που απο την τελευταια θεση ριχνει κατι 30αρες σε κατι πρασινους καρναβαλους...
το φέτος μου άρεσε κατουρημα καργα τρωτενα σε έχουν πουτάνα είναι θεματάκι
να είσαι γκιλφόγρια και να πιστεύεις ότι θα σε γαμήσουν και αυτοί να σε απαξιώνουν να σε κατουρούν όπως ο Μάικ Τζέιμς απόψε,
ε αυτό είναι τραγωδία
Μελάτο δεν έχασες μόνον μέσα στη Μονακό
Σε κατούρησε ο Μάικ και στο τσαρδί σου , το ξέχασες ?
Ο παναθηναικός δεν έχει ομάδα φέτος , επομένως είτε παο νικάς , είτε περιστέρι, είτε αεκ νικάς ΔΕΝ είναι μέτρο αξιολόγησης
για ευρωλίγκα , γκεγκε καπετάν Καραπαπάρα ?
Μελάτο δεν έχασες μόνον μέσα στη Μονακό
Σε κατούρησε ο Μάικ και στο τσαρδί σου , το ξέχασες ?
Ο παναθηναικός δεν έχει ομάδα φέτος , επομένως είτε παο νικάς , είτε περιστέρι, είτε αεκ νικάς ΔΕΝ είναι μέτρο αξιολόγησης
για ευρωλίγκα , γκεγκε καπετάν Καραπαπάρα ?