Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
όλοι μαζί οι μετριοκαλοί του γαύρου δεν κάνουν έναν Μάικ Τζέιμς :hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
τυπε δεν το εχει καταλαβει ακομα?
μετα την ευρωλιγκα, σε κυνηγαει και η εοκ τωρα....
δυσκολα τα πραγματα για τον μεγαλο παναθηναικο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καπετάν Μελάτο θα κάνουμε ενιαίο μέτωπο μαζί σας με Χοντρό κ Καραπαπάρα , παλλαική αντίσταση :confused:

Fg8VFKoXgAAVR-z.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Καλά ασε αυτούς 40 πόντους τι παιζουμε εδώ με δαύτους και σεις με το περιστέρι μεγάλο ματς μπινελίκια κτλ:globeos-haha:
το ίδιο σου λέω, οι νίκες αυτές δεν αξιολογούνται όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας σου στην ευρωλίγκα.
Ένας Τζέιμς σας παίζει για πλάκα
Ελλάδα σαφώς είσαι καλύτερος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
το ίδιο σου λέω, οι νίκες αυτές δεν αξιολογούνται όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας σου στην ευρωλίγκα.
Ένας Τζέιμς σας παίζει για πλάκα
Ελλάδα σαφώς είσαι καλύτερος
για αυτό εφαγε πουτσα περσυ μας έκλασε τα αρχιδια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα και αρχινάς τις πούτσες , έχεις να φας ψωλοχυσίματα που θα ξεχειλίσει το λιμάνι :cheesy:
ναι τυπε μου βγάλε τα δικά σου έχεις μουλιάσει μόνο 10 φορές δεν είναι τίποτα μέχρι να πάει 30

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ναι τυπε μου βγάλε τα δικά σου έχεις μουλιάσει μόνο 10 φορές δεν είναι τίποτα μέχρι να πάει 30
την δυναμικότητα της δικής μου ομάδας κατ'επανάληψη την έχω αξιολογήσει αρνητικά στο νήμα
Αν εσύ φέρεσαι σαν κακομαθημένη γεροντοδεσποινίδα που φαντασιώνεται ψωλές σόρρυ ευρωλίγκες ,
έρχεται ένας αντι-σαβουρογάμης Μάικ Τζέιμς να σε κατουρήσει
για δεύτερη φέτος φορά:dunno:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
την δυναμικότητα της δικής μου ομάδας κατ'επανάληψη την έχω αξιολογήσει αρνητικά στο νήμα
Αν εσύ φέρεσαι σαν κακομαθημένη γεροντοδεσποινίδα που φαντασιώνεται ψωλές σόρρυ ευρωλίγκες ,
ναι τυπε μου να δούμε που θα πάει ο Τζέιμς και που θα πάμε εμείς φέτος,προς το παρόν σε κατουρανε όλοι προς το παρόν στην Ευρώπη και συνεχώς έγινες κοινός πουτανα:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
τρομερη εκπληξη τυπε...χασαμε μεσα στην μονακο!!!!εγω λεω να κλεισουμε το τμημα και να παμε στο τσαμπιονσ λινγκ μαζι με τενεριφη και μπακεν μπεαρ.... :confused:
εντωμεταξυ η μονακο ειναι στην 1η θεση μαζι με την ρεαλ...νταξει καλη ομαδα, αλλα δεν ειναι και αλμπα βερολινου που απο την τελευταια θεση ριχνει κατι 30αρες σε κατι πρασινους καρναβαλους... :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ναι τυπε μου να δούμε που θα πάει ο Τζέιμς και που θα πάμε εμείς φέτος,προς το παρόν σε κατοχυρώνει όλη προς το παρόν στην Ευρώπη και συνεχώς έγινες κοινός πουτανα:confused:
να σε έχουν πουτάνα είναι θεματάκι
να είσαι γκιλφόγρια και να πιστεύεις ότι θα σε γαμήσουν και αυτοί να σε απαξιώνουν να σε κατουρούν όπως ο Μάικ Τζέιμς απόψε,
ε αυτό είναι τραγωδία:cheesy:
τρομερη εκπληξη τυπε...χασαμε μεσα στην μονακο!!!!εγω λεω να κλεισουμε το τμημα και να παμε στο τσαμπιονσ λινγκ μαζι με τενεριφη και μπακεν μπεαρ.... :confused:
εντωμεταξυ η μονακο ειναι στην 1η θεση μαζι με την ρεαλ...νταξει καλη ομαδα, αλλα δεν ειναι και αλμπα βερολινου που απο την τελευταια θεση ριχνει κατι 30αρες σε κατι πρασινους καρναβαλους... :confused:
Μελάτο δεν έχασες μόνον μέσα στη Μονακό :D:
Σε κατούρησε ο Μάικ και στο τσαρδί σου , το ξέχασες ?:O
Ο παναθηναικός δεν έχει ομάδα φέτος , επομένως είτε παο νικάς , είτε περιστέρι, είτε αεκ νικάς ΔΕΝ είναι μέτρο αξιολόγησης
για ευρωλίγκα , γκεγκε καπετάν Καραπαπάρα ? :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.360
Πόντοι
5.006
να σε έχουν πουτάνα είναι θεματάκι
να είσαι γκιλφόγρια και να πιστεύεις ότι θα σε γαμήσουν και αυτοί να σε απαξιώνουν να σε κατουρούν όπως ο Μάικ Τζέιμς απόψε,
ε αυτό είναι τραγωδία:cheesy:

Ο παναθηναικός δεν έχει ομάδα φέτος , επομένως είτε παο νικάς , είτε περιστέρι, είτε αεκ νικάς ΔΕΝ είναι μέτρο αξιολόγησης
το φέτος μου άρεσε :effemine::piss::piss:κατουρημα καργα τρωτε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

ναι και που ειναι το παραξενο ρε μπουφε???
πρώτη ειναι η μονακο...πολυ καλη ομαδα εχει φετος!!!
δηλαδη επειδη εχασα μεσα εξω απο την μονακο ειναι κριτηριο οτι δεν παω καλα????λες και εχασα μεσα εξω απο την αλμπα.... :confused:
αρα νταξει και η ρεαλ που εχασε απο εμας εντος εδρας, αποκλειεται να παει φαιναλ φορ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom