Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μαν μην λεκιάζεις το πάτωμα χρονιάρες μέρες...μη βρίζεις ρε μουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα τσίμπα εσύ
Ρε μαν μην λεκιάζεις το πάτωμα χρονιάρες μέρες...μη βρίζεις ρε μουνι
Έλα τσίμπα εσύ
Ρε μαν μην λεκιάζεις το πάτωμα χρονιάρες μέρες...
XL είναι για μεγάλα εργαλεία. Εγώ βολεύομαι και με κάτι μικρότεροTena pants XL χρησιμοποιείς?
Σε πάνα με σκράτς ή βρακί?XL είναι για μεγάλα εργαλεία. Εγώ βολεύομαι και με κάτι μικρότερο
Αμα ηρθες για διαλογο απαντα και σε μενα μια να δουμε ποσο βιαστες ειστε τελικα στο αθλημα και τι μεγαθηριο κυνηγησε η παραγκα του Βαζελακοπουλου.....Εγώ έχω έρθει για διάλογο
Μεγαθήριο με Κλειζα Τσιλντρες Τεοντοσιτς Βουισιτς κτλΑμα ηρθες για διαλογο απαντα και σε μενα μια να δουμε ποσο βιαστες ειστε τελικα στο αθλημα και τι μεγαθηριο κυνηγησε η παραγκα του Βαζελακοπουλου.....
Θέλω ελευθερία κινήσεων στα γεννητικά μου όργανα και καθαρό αέραΣε πάνα με σκράτς ή βρακί?
είναι χιόνι πιά ο Σώτος, πλάκα κάνει να περνά η ώρα τουΑμα ηρθες για διαλογο απαντα και σε μενα μια να δουμε ποσο βιαστες ειστε τελικα στο αθλημα και τι μεγαθηριο κυνηγησε η παραγκα του Βαζελακοπουλου.....
Ρε συ άσχετο, τύπος @RETRO είναι παοκτσής?είναι χιόνι πιά ο Σώτος, πλάκα κάνει να περνά η ώρα του
Για τον ροπαου ανησυχώ πρέπει να τα έτσουξε γερά, μην τον πότισαν τίποτα μπόμπες
για δικό μας τον είχα, δεν ξέρω σίγουραΡε συ άσχετο, τύπος @RETRO είναι παοκτσής?
Μωρε γνωστοι οι γαβροι ενταξει πετανε τα δικα τους και οταν ερθει η ωρα να απαντησουν κανουν τους τυφλους αλλα για το γαμωτο ενας να βρεθει και να απαντησει σε αυτα που γραφει η να παραδεχτει δυο πραγματα καημο το εχω.....είναι χιόνι πιά ο Σώτος, πλάκα κάνει να περνά η ώρα του
Για τον ροπαου ανησυχώ πρέπει να τα έτσουξε γερά, μην τον πότισαν τίποτα μπόμπες
ο πραγματικός τσουκαλάς όχι ο ροπαου ο φουκαράς, έχει κονομήσει τα εκατομμυριάκια απο τα στημένα λόττοΜωρε γνωστοι οι γαβροι ενταξει πετανε τα δικα τους και οταν ερθει η ωρα να απαντησουν κανουν τους τυφλους αλλα για το γαμωτο ενας να βρεθει και να απαντησει σε αυτα που γραφει η να παραδεχτει δυο πραγματα καημο το εχω.....
ραοπαο δεν ασχολουμε φιλε η ειναι σε εντεταλμενη υπηρεσια η ειναι οντως ο τσουκαλας καμια ελπιδα γενικα με τα του γαβρου γιατι στα υπολοιπα μια χαρα τυπος φαινεται
Καλη χρονια κιολας παιδια με υγεια πανω απ'ολα και τιτλους στην Παναθα!
Εγραψες για παραγκες βαζελακοπουλου και βιασμους και σε ρωτησα ποσα πρωταθληματα ειχατε πριν τον βασιλακοπουλο να δουμε τι μεγαθηριο εισασταν στο αθλημα και μας λες και για βιασμους.....Μεγαθήριο με Κλειζα Τσιλντρες Τεοντοσιτς Βουισιτς κτλ
πάτε κανονι μανΣτα δικα μας τυποι
2 Μεταγραφες στον ερασιτεχνη σημερα.
Μια πολυ καλη με την Χριστινάκη στο Μπασκετ γυναικων.
Και κλεισαμε απο οτι φαινεται τον Σαντερ για ακραιο στο βολλευ ανδρων. (Προσωπικα δεν τον γνωριζω πολυ και δεν πιστευω οτι ειναι βομβα οπως το παρουσιαζουν)
Στο μονο αθλημα που θελουμε πραγματικα ενίσχυση, ο προεδρας κανει τον εμιρη στο ντουμπαι γτχμπάτε κανονι μαν
Πριν Βαζελακοπουλο,είχε 110-68.Για εσάς η διαφορά ήταν 42 ποντοι,για εμένα 50.Εγραψες για παραγκες βαζελακοπουλου και βιασμους και σε ρωτησα ποσα πρωταθληματα ειχατε πριν τον βασιλακοπουλο να δουμε τι μεγαθηριο εισασταν στο αθλημα και μας λες και για βιασμους.....
Η απαντηση σου σε αυτο ειναι κλειζα,τσιλντρες,βουισιτς κλπ κλπ.....
Μεινε καλυτερα στις μαγκιες πισω απο τις οθονες γιατι να υποστηριξεις αυτα που γραφεις δεν το χεις απ'οτι φαινεται
Ετσι μπραβο οταν θα μιλαμε για τιτλους εσυ θα μας λες για ποντους....Αυτη ειναι και η διαφορα μας εμεις παντοκρατορες του αθληματος και εσεις μαζι με τον Αλβερτη....Βιαστη μου εσυ χαχαχαχα ρε τι διαβαζουμε πρωτοχρονιατικαΠριν Βαζελακοπουλο,είχε 110-68.Για εσάς η διαφορά ήταν 42 ποντοι,για εμένα 50.
Το κλασικό σανό που ταΐζει το σανοδνα...παιχταρας είναι ο αδερφός του ο τευλορ, όχι αυτός ο παντελώς άγνωστος που φέρατε...Στα δικα μας τυποι
2 Μεταγραφες στον ερασιτεχνη σημερα.
Μια πολυ καλη με την Χριστινάκη στο Μπασκετ γυναικων.
Και κλεισαμε απο οτι φαινεται τον Σαντερ για ακραιο στο βολλευ ανδρων. (Προσωπικα δεν τον γνωριζω πολυ και δεν πιστευω οτι ειναι βομβα οπως το παρουσιαζουν)