Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 875
- Πόντοι
- 81
Ετοιμάσου για 2 διπλά στο κοτετσι καραι-ταβλι....οτι μονο ενας επαιζε και ευρωπη και μονο ενας ξεβρακωσε τον αηττητο πρωτο;
Ετοιμάσου για 2 διπλά στο κοτετσι καραι-ταβλι....οτι μονο ενας επαιζε και ευρωπη και μονο ενας ξεβρακωσε τον αηττητο πρωτο;
Φίλε να ξέρεις οι δικοί μας τον έβριζαν τον Μαραγκό. Θυμάμαι ένα ματς ήταν ένας γέρος πίσω μου και έβριζε από την αρχή. Έφαγε τα καντίλια του και ηρέμησε.Συγκινητικη βραβευση χθες στον Μαραγκο και το βουνο μας τον Γιοζεφ!Αυτοι οι ανθρωποι ειναι η ζωντανη ιστορια της ομαδας μας!Τυχεροι που τους προλαβαμε και τους ειδαμε να αγωνιζονται!Ενα εξτρα ρισπεκτ στον Σπυραρο που συνεχιζει να ειναι ενας αγωνιστης της ζωης!
Μουνοπανα οσοι τον εβριζαν φιλε μου,εδινε και την ψυχη του ο Σπυρος σε καθε παιχνιδι.Ηταν μαχητης εντος αγωνιστικου χωρου,ειναι ακομα μεγαλυτερος μαχητης τωρα στην δοκιμασια που περναει.Φίλε να ξέρεις οι δικοί μας τον έβριζαν τον Μαραγκό. Θυμάμαι ένα ματς ήταν ένας γέρος πίσω μου και έβριζε από την αρχή. Έφαγε τα καντίλια του και ηρέμησε.
Οι μάχες των έξι πρώτων ομάδων μεταξύ τους παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο στατιστικό!
1. Παναθηναϊκός 13 (4-1-0)
2 ΠΑΟΚ 7 (2-1-2)
3. ΑΕΚ 7 (2-1-2)
4. Βόλος 7 (2-1-2)
5. Άρης 4 (1-1-3)
6. Ολυμπιακός 3 (0-3-2)
αυτό τα λέει όλα
Η ελπιδα ,τυπε,πεθαινει τελευταιαΡε συ έλεος, το λες και το ξαναλες, παναθηναικάκια τον έλεγε ο Σαμαρ στις ηχογραφήσεις για τη χρυσή αυγή, απλά συγχρόνως έχει την πρωτοτυπία να τον είχε νομικό εκπρόσωπο ο σαββίδης και τον έβαλε στην επο ο μελισσαν, οπότε έχει πολλούς να εξυπηρετήσει.εννοιείται οτι ο παο σπρώχνεται και κυβερνητικά αφού είναι η τελευταία χρονιά της νδ και πρέπει και ο αλαφούζο; να βγάλει κάτι με τόση στήριξη στη νδ τόσα χρόνια.για υτό λέμε οτι ο παο σπρώχνεται από παντού.
Ο Μελισσανίδης στηρίζει Μπαλτάκο: «Είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο, αλλά έντιμος»
Ο Μελισσανίδης στηρίζει Μπαλτάκο: «Είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο, αλλά έντιμος» | FlogaSport
Ο Μπαλτάκος είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο, αλλά «έντιμος», όπως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την ξενάγηση των εκπροσώπων του Τύπου στην OPAPARENA «Αγιά-Σοφιά». Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που έγινε στον ιδιαίτερα ευδιάθετο Δημήτρη Μελισσανίδη για το πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα...www.flogasport.gr
Γοριλας στα κιλασε ποιον γοριλα αναφερεσαι ?αυτον που καλυπτε τον κατσουρανη η που εκλεβε το παιδι του στο ταβλι ρε λιμανισιε?
τον αλλον που ελεγε ο γαυρος και το αιγαλεω και οι αλλοι να πα να γα?
αντε πεστα αυτα ρε πουθενα που δεν ξερουν !!!γελαει και ο μποροθρυλος με αυτον τον γοριλα που εβγαινε απο τα συνορα και ετρωγε απο 4 εως 7!!!!
Λενε ρε σουργελο οτι ειστε για τον Μπ-ουτσοτι λενε δηλαδη?
οτι αν δεν μας κλεβατε την νικη στο 106, θα ειχαμε 6 βαθμους, σχεδον οσους δηλαδη ο μπαοκ και η αεκ??
Ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια τον 6 πρώτον ομάδων ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος, όλα τα άλλα σχόλια είναι καραμέλατι λενε δηλαδη?
οτι αν δεν μας κλεβατε την νικη στο 106, θα ειχαμε 6 βαθμους, σχεδον οσους δηλαδη ο μπαοκ και η αεκ??
μηπως θες να σου βαλω κατι βαθμολογιες απο αντιστοιχα παιχνιδια το 2002 ή το 2008????Ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια τον 6 πρώτον ομάδων ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος, όλα τα άλλα σχόλια είναι καραμέλα
Καλπικα.μηπως θες να σου βαλω κατι βαθμολογιες απο αντιστοιχα παιχνιδια το 2002 ή το 2008????
αλλα μην μου αρχισεις τα σχολια για οφσαιτ κατσουρανη και τετοιες καραμελες....
Έχεις κάμει λάθος, πρώτα βρίζουμε τον μαρινάκη για τις συνεχόμενες μαλακίες του που τα χει κάνει σαν τα μούτρα του εφέτο και μετά λέμε για μπαλτάκους κλπ, έτερον εκάτερον.
Οι μάχες των έξι πρώτων ομάδων μεταξύ τους παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο στατιστικό!
1. Παναθηναϊκός 13 (4-1-0)
2 ΠΑΟΚ 7 (2-1-2)
3. ΑΕΚ 7 (2-1-2)
4. Βόλος 7 (2-1-2)
5. Άρης 4 (1-1-3)
6. Ολυμπιακός 3 (0-3-2)
αυτό τα λέει όλα
οτι μονο ενας επαιζε και ευρωπη και μονο ενας ξεβρακωσε τον αηττητο πρωτο;
ρε τύποι ολυμπιακοί, γιατί υπερβάλετε συνεχώς?τι λενε δηλαδη?
3 συν 2 = 5 ρεεε , εχεις χαζεψει τοσο απο το γαμησι φετος που ξεχασες κ την αριθμητικη Α δημοτικου?τι λενε δηλαδη?
ότι είσαστε μελάτοι ... Το λένε κ οι μυαλωμένοι γάβροι κομψί κομψάτι λενε δηλαδη?
τι 3, τι 2, το ιδιο ειναι...το θεμα ειναι η κλοπη!!!3 συν 2 = 5 ρεεε , εχεις χαζεψει τοσο απο το γαμησι φετος που ξεχασες κ την αριθμητικη Α δημοτικου?
Δεν μετρανε οι ηχογραφησεις φιλε ετσι μας λετε τοσα χρονια για το αιγαλεω και τον ολυμπιακο στην πρωτη παραγκα και για τον φαταουλ στη δευτερη.Βρες κατι αλλο το χετε καψει αυτο το χαρτι.....παναθηναικάκια τον έλεγε ο Σαμαρ στις ηχογραφήσεις για τη χρυσή αυγή
αφού το λες εσύ ξέρειςΔεν μετρανε οι ηχογραφησεις φιλε ετσι μας λετε τοσα χρονια για το αιγαλεω και τον ολυμπιακο στην πρωτη παραγκα και για τον φαταουλ στη δευτερη.Βρες κατι αλλο το χετε καψει αυτο το χαρτι.....
ΥΓ. Να ελεγε ο Σαμαρας Παναθηναικακια τον μπαλτακο καλα θα ητανε αλλα δυστυχως για σενα ελεγε τον ντογιακο.Στα γραψα και χθες με αυτα που γραφεις θα φαινεται ο ραοπαο αντικειμενικος στο τελος παρε κανα δυο μαθηματα απο τον ιδιο παρατηρησε πως περναει την προπαγανδα του με αλλα λογια μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα για σενα το λεω
Ελα ρε ειναι ο μπαλτακος Παναθηναικος?Σωπα....Σε λιγο θα μου πεις οτι ο γιος του ηταν στην 13 και πηγαινε και σε μπαχαλα.....Για το οτι ο Σαμαρας αλλον ελεγε ετσι και οτι γραφεις ψεμματα θα γραψεις κατι?Μπαααααα ποιος ασχολειτε μωρε τωρα η προπαγανδα να περναει και ολα καλα.....Ωραιος!αφού το λες εσύ ξέρεις
Μπαλτάκος:
Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου.
Μπαλτάκος: «Εγώ να πω για τον Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Μπαλτάκος: «Εγώ να πω για τον Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου!» (vid) | ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΟ | ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παναθηναϊκός Ειδήσεις Ποδόσφαιρο - ΠΑΟ νεαnewspao.gr