Έχεις κάμει λάθος, πρώτα βρίζουμε τον μαρινάκη για τις συνεχόμενες μαλακίες του που τα χει κάνει σαν τα μούτρα του εφέτο και μετά λέμε για μπαλτάκους κλπ, έτερον εκάτερον.
Οι μάχες των έξι πρώτων ομάδων μεταξύ τους παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο στατιστικό!
1. Παναθηναϊκός 13 (4-1-0)
2 ΠΑΟΚ 7 (2-1-2)
3. ΑΕΚ 7 (2-1-2)
4. Βόλος 7 (2-1-2)
5. Άρης 4 (1-1-3)
6. Ολυμπιακός 3 (0-3-2)
αυτό τα λέει όλα
οτι μονο ενας επαιζε και ευρωπη και μονο ενας ξεβρακωσε τον αηττητο πρωτο;
τι λενε δηλαδη?
οτι αν δεν μας κλεβατε την νικη στο 106, θα ειχαμε 6 βαθμους, σχεδον οσους δηλαδη ο μπαοκ και η αεκ??
ρε τύποι ολυμπιακοί, γιατί υπερβάλετε συνεχώς?
η φετινή χρονιά είναι ξεκάθαρη.
έχετε παίχτες? έχετε.
έχετε τους παίκτες που φτιάχνουν μια σωστή ομάδα? δε νομίζω. διαθέτετε έναν αχταρμά κάποιων πολύ καλών, αρκετών καλών και κάποιων μέτριων παιχτών. είναι αχταρμάς όμως, όχι επιλογές ενός σοβαρού προπονητή.
έχετε ομάδα? όχι, θέλει πάρα πολύ δρόμο ακόμα να φτιαχτεί ομάδα και νοοτροπία, στην ουσία δουλεύετε για του χρόνου. αλλάξατε τρεις προπονητες σε ένα καλοκαίρι...
έχετε προπονητή? πιθανότατα πλέον. προσωπικά θεωρώ καλό τον μίτσελ αλλά θέλει χρόνο και επίσης τις δικές του επιλογές παιχτών (όχι ότι πολλοί από αυτούς που έχετ δεν του κάνουν φυσικά).
έχετε πρόεδρο? όχι. ασχολείται με τα πολιτικά στην παρούσα.
από την άλλη μεριά ο παναθηναικός στην παρούσα φάση και μετά από πολύ καιρό έχει σοβαρότητα στη διοίκηση, σοβαρό προπονητή, λίγους πολύ καλούς και αρκετούς καλούς και μέτριους παίχτες ΑΛΛΑ έχει σοβαρή ομάδα. με νοοτροπία νικητή. που στο 80 βρίσκεται στο χ αλλά συνεχίζει να παίζει σοβαρά χωρίς άγχος, σα μεγάλη ομάδα. και τελικά παίρνει αποτελέσματα.
ο παναθηναικός ΑΝ χάσει το πρωτάθλημα θα το χάσει λόγω λειψανδρίας και όχι σωστής ενίσχυσης τους επόμενους 2 μήνες. παίζουμε, το έχω ξαναπεί, με 14 παίχτες που πλέον έχουν μείνει 12.
αν δεν ενισχυθούμε σωστά και ξεμείνουν από δυνάμεις ή έχουμε περαιτέρω ατυχίες, μπορεί να το πάρει η αεκ.
αλλιώς το πρωτάθλημα θεωρώ είναι δικό μας.
αλλά χαλαρώστε ρε τύποι. έτσι ή αλλιώς έχετε πάρει το σύμπαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, δεν θα σας λείψει μια κούπα. μην αναλώνεστε και χαλιέστε και φαίνεστε "παπάρες" (έβαλα εισαγωγικά) μιλώντας φέτος για διαιτησία. έλεος...και μάλιστα έλεος για πολλούς λόγους.
αυτά. προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός