Σουλατσαρει στο νημα της ΚουλαςΤι εγινε ρε παιδια που ειναι ο Τακαρος να μας πει την σημερνή θεωρία του για το πεναλτι της κυριακης αλλα
και για τους γκαλακτικος της σουπερλιγκ?
μακαρι να της κοψει κανα βαθμο,αλλα......χλωμο
Σουλατσαρει στο νημα της ΚουλαςΤι εγινε ρε παιδια που ειναι ο Τακαρος να μας πει την σημερνή θεωρία του για το πεναλτι της κυριακης αλλα
και για τους γκαλακτικος της σουπερλιγκ?
εγω θα ελεγα να κερδισει η Αεκ. αν κερδισει η Αεκ κ εμεις, τελος ο γαυρος. αν κερδισει ο γαυρος, θα εχουμε και τους 2 στο να μας αγχωνουν. και ενας λογος παραπανω για εμενα, ε δεν θελω να κερδιζει ο γαυρος, το πορισμα του φιλου μας με εβγαλε και μενα ασβερκο, ε... εμεις οι ασβερκοι δεν θελουμε τιποτα απο γαυροΣουλατσαρει στο νημα της Κουλας
μακαρι να της κοψει κανα βαθμο,αλλα......χλωμο
κεμπαπ!!Απαλη βολτιτσα Μαρσελο στο κεντρο της αθηνας.
Βλεπετε ολοι οτι κατευθύνεται προς τον Μπαιρακταρη για σουβλακια ετσι?
Καλυτερα να κυνηγάνε και οι 2 γιατι αλλιως ο γαυρος θα αρχισει να ανοιγει τα ποδια στην Αεκ μεταεγω θα ελεγα να κερδισει η Αεκ. αν κερδισει η Αεκ κ εμεις, τελος ο γαυρος. αν κερδισει ο γαυρος, θα εχουμε και τους 2 στο να μας αγχωνουν. και ενας λογος παραπανω για εμενα, ε δεν θελω να κερδιζει ο γαυρος, το πορισμα του φιλου μας με εβγαλε και μενα ασβερκο, ε... εμεις οι ασβερκοι δεν θελουμε τιποτα απο γαυρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κεμπαπ
κεμπαπ!!
οχι ρε... δεν πιστευωΚαλυτερα να κυνηγάνε και οι 2 γιατι αλλιως ο γαυρος θα αρχισει να ανοιγει τα ποδια στην Αεκ μετα
Ας κερδίσει ο καλύτερος.εγω θα ελεγα να κερδισει η Αεκ. αν κερδισει η Αεκ κ εμεις, τελος ο γαυρος. αν κερδισει ο γαυρος, θα εχουμε και τους 2 στο να μας αγχωνουν. και ενας λογος παραπανω για εμενα, ε δεν θελω να κερδιζει ο γαυρος, το πορισμα του φιλου μας με εβγαλε και μενα ασβερκο, ε... εμεις οι ασβερκοι δεν θελουμε τιποτα απο γαυρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κεμπαπ
κεμπαπ!!
να μηδενιστουν κι οι δυοΑς κερδίσει ο καλύτερος.
Είμεθα αγνοί φίλαθλοι.
Καλα ας εχει βγει απο διεκδίκηση τελειως ο γαυρος και τελειωνει το πρωταθλημα θα σου πω εγω πως θα ανοιξουν ποδια.οχι ρε... δεν πιστευω
ναι ρε... οκ. αυτο ηταν πριν 30;; 40;; χρονια , ξερω... τωρα , δεν... μην ξεχνας κ η 2η θεση παει τσου λου φετοςΚαλα ας εχει βγει απο διεκδίκηση τελειως ο γαυρος και τελειωνει το πρωταθλημα θα σου πω εγω πως θα ανοιξουν ποδια.
Τα εχουμε ξαναδει εξαλλου
«Γαύροι, αδέρφια, μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Αυτο με το τσουλου ισχυει...ναι ρε... οκ. αυτο ηταν πριν 30;; 40;; χρονια , ξερω... τωρα , δεν... μην ξεχνας κ η 2η θεση παει τσου λου φετος
οκ, ειναι μια αποψη κ αυτη, εγω προτιμαω ενανΑυτο με το τσουλου ισχυει...
Παντως προτιμαω να τουσ εχω και τους 2 να κυνηγάνε για να σφάζονται και μεταξυ τους
Η 2η θέση αποκλείεσαι με 0-2 νίκες εύκολα από την πρώτη φάση...ναι ρε... οκ. αυτο ηταν πριν 30;; 40;; χρονια , ξερω... τωρα , δεν... μην ξεχνας κ η 2η θεση παει τσου λου φετος
ο πρωταθλητης εχει καποιες πιθανοτητες αν κατεβει με χαμες, κινεζο νουμερο 1, μπιελ και λοιπους παιχταραδες...Η 2η θέση αποκλείεσαι με 0-2 νίκες εύκολα από την πρώτη φάση...
Ο πρωταθλητής έχει μόνο κάποιες πιθανότητες.
Τυπε για να μην παρουμε εμεις το πρωταθλημα ειστε ικανοι να δωσε δανεικο τον χαμες στην ΑΕΧτι αλλη μαλακια θα γραψετε εδω μεσα ρε μουνοπανα!!!!!!!!!!!!
ακου εκει θα δινουμε τα ματς στην αεκουλα....γαμημενα παρασιτα, που μια φορα καθε 10 χρονια βρεθηκατε 1οι νοεμβρη μηνα και εχετε λαλισει.....
ρε μουνοπανα πριν 1 μηνα δεν βγηκε ο λαθρεμπορας της κοκκινιας και ειπε οτι "αν ειναι να το παρει καποιος, ας το παρει ο παναθηναικος"????????
εχετε συσπειρωθει ολοι μπας και χασει κανα τιτλο ο αιωνιος βιαστης σας....αντι να φοβομαστε εμεις για τα ματς που θα σας δωσει η αεκ, φοβαστε εσεις.....μουνοπανα!!!!!!!!!!
Μλκ μου βλέπω ξεπερασες το σύνδρομο του ΒΑΖΕΛΟΥ! Και ξαναγινεσαι ο παλιός Τακαρος που λατρέψαμε όλοι!τι αλλη μαλακια θα γραψετε εδω μεσα ρε μουνοπανα!!!!!!!!!!!!
ακου εκει θα δινουμε τα ματς στην αεκουλα....γαμημενα παρασιτα, που μια φορα καθε 10 χρονια βρεθηκατε 1οι νοεμβρη μηνα και εχετε λαλισει.....
ρε μουνοπανα πριν 1 μηνα δεν βγηκε ο λαθρεμπορας της κοκκινιας και ειπε οτι "αν ειναι να το παρει καποιος, ας το παρει ο παναθηναικος"????????
εχετε συσπειρωθει ολοι μπας και χασει κανα τιτλο ο αιωνιος βιαστης σας....αντι να φοβομαστε εμεις για τα ματς που θα σας δωσει η αεκ, φοβαστε εσεις.....μουνοπανα!!!!!!!!!!
ή εμεις ή κανείς ρε μουνοπανο!!!!!!!!!!!!!!Τυπε για να μην παρουμε εμεις το πρωταθλημα ειστε ικανοι να δωσε δανεικο τον χαμες στην ΑΕΧ
Μην είσαι πεσιμιστής τυπε.ο πρωταθλητης εχει καποιες πιθανοτητες αν κατεβει με χαμες, κινεζο νουμερο 1, μπιελ και λοιπους παιχταραδες...
αμα κατεβει με θεατρινο ιωαννιδη, παλασιους και λοιπα σαπακια, παλι ιουλιο μηνα σπιτια σας θα ειστε ρε μουνοπανα...θελετε και τσουλου με τον μαγκουνσον με τα 2 αριστερα ποδια...
Μην είσαι πεσιμιστής τυπε.
Θα κάνει μεταγραφές ο ράφλας...
και παει λεει ο καραφλας και περνει με μεταγραφη τον Χαμες απο τον χοντροΜην είσαι πεσιμιστής τυπε.
Θα κάνει μεταγραφές ο ράφλας...