nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Τσακω μια απο εμενα και μια απο τον kkε τσακω ρε μαλακα τοτε
Και τα δυο ειναι σωστα τυπε
με πνίγει / τρώει το άδικο - Γνωμικά Παροιμίες Ρητά Φράσεις - Lexigram
Τσακω μια απο εμενα και μια απο τον kkε τσακω ρε μαλακα τοτε
Και τα δυο ειναι σωστα τυπε
με πνίγει / τρώει το άδικο - Γνωμικά Παροιμίες Ρητά Φράσεις - Lexigram
ναι ναι μετά το χθεσινό οι 99,999% κάτι είδανεοι 99,999 απο τους ολυμπιακους εχουν γραψει στον πεο τους τον .....αντιπροεδρο τυπε,να το ξερεις
γνωστο μουνοπανο αυτος.....κρυφοβαζελας πρακτοραςναι ναι μετά το χθεσινό οι 99,999% κάτι είδανε
βρε άντε μυρωδιάδες βγάλτε απο Γκουαντάναμο τον Hell που μήνες σας δίδασκε ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Μετα τον τιγρη ερχεται η αναγνώριση και από τις υπόλοιπες ομαδες.Σαν εκπροσωπος τυπου του Θρεντ του ΠΑΟΚ στο Μπουρδελα κομ θελουμε να σας δωσουμε τα συγχαρητηρια μας για το Πρωταθλημα Ελλαδος 2022-2023
δεν θέλει φυσικά και είναι λογικόγνωστο μουνοπανο αυτος.....κρυφοβαζελας πρακτορας
εεεεεεεεπ!!! λιγα για τον Χαραυγιακο!!Ναι γιατι ως γνωστον ο καραπαπας ανηκει στην διοικηση του Χαραυγιακου,σωστα
Χαχαχα μου χτυπαει καλα το ονομα του αδερφεεεεεεεεεπ!!! λιγα για τον Χαραυγιακο!!
Τραβα ρε αποπαιδι του χοντρου να παιξεις ντερμπυ με τον ΙωνικοΛοιπόν πράσινα πουστρακια
Κατεβαινουμε στην πουτανα την Αθήνα,ειδικότης μου σπάσιμο παρθενιάς,θα σας λιώσει ο Θεός Άρης και θα ανοίξει και θα ματωσει στα δύο τον πράσινο κωλο σας
Δεν γλυτώνετε πράσινοι λαγοί
Υγ:Άρη γερά στου Χαρίλαου παίζουμε ακόμη μια φορα
Πάρε ένα σπάσιμο παρθενιάς μπούστη.....Λοιπόν πράσινα πουστρακια
Κατεβαινουμε στην πουτανα την Αθήνα,ειδικότης μου σπάσιμο παρθενιάς,θα σας λιώσει ο Θεός Άρης και θα ανοίξει και θα ματωσει στα δύο τον πράσινο κωλο σας
Μη βρίζεις μαν πρωί πρωί,τι τσιμπησες?Πάρε ένα σπάσιμο παρθενιάς μπούστη.....
που πας ρε φλώρε με μούσι ? με αυτό το πλαδαρό σώμα με χέρια δαχτυλάκια σα καλαμάκια αγύμναστα ?Λοιπόν πράσινα πουστρακια
Να παρακαλάτε έπρεπε για να έχει η ΠΑΝΑΘΑ γήπεδο λέμε.κακο ειναι. Δεν θα πληρωνει ο φορολογουμενος το βαζελογηπεδο, αφου εχουν γηπεδο, με βαμμενα καγκελα απο τα χερακια των φιλαθλων. Δηλαδη αν μετα τον βαζελο ζητησουν καινουριο γηπεδο και ολες οι αλλες ομαδες, θα τους χτισουμε απο ενα; Ας παρουν το ΟΑΚΑ μονιμα αν τοσο πολυ τους χαλαει αυτο που εχουν.
Και δεν ειναι δικαιολογια το Καραισκακης κτλ. Δηλαδη επειδη πεταγαν τα λεφτα τους οι προηγουμενοι θα τα πεταξουμε και τωρα; Στην τελικη ας αποδειξει ο βαζελος οτι μπορει να χρησιμοποιησει το γηπεδο για -μη προκριματικα- ευρωπαικα ματς, και βλεπουμε. Σιγα μη τους χτισουμε για να παιζουν σουπερλιγδ ελεος
Αντε με τα μουνοπανα
Ταλαιπωρία....Μη βρίζεις μαν πρωί πρωί,τι τσιμπησες?
Τύπε βλέπω εκεί στο χαριλάου περιΟΥΣΤε μούσια και αγαπιΟΥΣΤε και ξυρίζΟΥΣΤε !!!Λοιπόν πράσινα πουστρακια
πρωινιάτικα λες για λουκάνικα άντε να ξεκολλήσει ο ξώβυζος αρούληςΤαλαιπωρία....
Ομελέτα με λουκάνικο και μπέικον
Και κάτι παστάκια
Παρασύρθηκα ρε μάν από το πρωινό εδώ....πρωινιάτικα λες για λουκάνικα άντε να ξεκολλήσει ο ξώβυζος αρούλης
θα μας μοστράρει φωτο το κώλο του όπως πάει
Πες τα αθηναιε γιατί εκτίθενται...εχει πουτσα και σκληρο πορνο παιδια να ξερετε...